Karja bez helmy bych dítě na led nevzala, ale ty rukavice a ufiknuty prsty jsem od mámy na ledě poslouchala cely moje dětství, kdyz jsme chodily bruslit
Já taky. Helmu jsme nikdy neměly, a měly jsme teda štěstí.
Karja bez helmy bych dítě na led nevzala, ale ty rukavice a ufiknuty prsty jsem od mámy na ledě poslouchala cely moje dětství, kdyz jsme chodily bruslit
Já taky. Helmu jsme nikdy neměly, a měly jsme teda štěstí.
Pinot Noir lidi je vsude strasne! Ja si dnes dokonce vzala home office, protoze mi to tento tyden uz nebylo v centru a v mhd prijemne. Do obchodu se mi prave taky uz nechce. Neco jsem tu nastesti nasla, zadna hitparada to neni, ale v tricku s creeperem nebude muset jit.
Gatita Na jaký koncert jdete? V neděli má být v Obecním domě nějaký velikánský sborový zpěv...
Jitka77 jdem na Kouzelnou Rybovku. Jsem se zde loni nachytrila a letos koupila listky.
Gatita To bude pěkné!
Gatita já byla dcerou asi v 6 letech v Obecním domě na koncert, nic lepšího než jednobarevnou svetromikinu a černé legíny jsem na ni nedostala a myslím že jsme nijak nevybocovaly ![]()
Kúpila som Lukaskovi tieto snehule a nechce ich dať dole z nôh
zatiaľ teda len doma, lebo ešte nie sú naimpregnovane a nie je sneh ![]()

- Mami, můžu být prezident, až budu velký?
- Můžeš být čím chceš!
- Takže i králem?
Trošku mně doběh![]()
JankaM no jasne, myslim, ze u deti neni treba dress code hrotit. Ale synovi uz neni sest, a hlavne mu zacalo na vzhledu celkem zalezet. Primerenost obleceni fakt resi, az jsem sama prekvapena. Nakonec sel teda v dzinach, ale aspon jsme zvladli poridit kosili.
Sli jsme pak do vytouzeneho KFC a jeste jsme ani nezacali jist a koukam, kosile na hrudniku plna divnych fleku. Nakonec jsme prisli na to, ze je to odstriknuvsi malinovka ze samoobsluzneho čepu. Prisla jsem na to o 5 minut pozdeji, kdyz jsem si sla natocit colu, taky mam fleky, jen jinou barvu
. J
Jitka77 bylo to moc pekne, ale libilo se to vic mne nez synovi.
Gatita Tak aspoň to KFC dojem spravilo
ale věřím, že něco v dětech zůstane.
V neděli bude večer i na ČRo a v ČT koncert, kde bude zpívat naráz čtyřicet sborů, dohromady tisíc hlasů. Zlidovělé árie Smetany, Dvořáka, nějakého Mozarta, něco z Rybovky... Na to chci koukat.
Jitka77 dekuju za tip!
Šárka hned po probuzení, ještě v posteli, začala zpívat "Ježíšku panáčku, já tě budu kolébati, Ježíšku panáčku, já tě budu kolébati..." furt dokolečka a ještě nepřestala ![]()
To rodičovství je někdy vážně strašně vyčerpávající, hlavně když není hlídání. Jezdím teď každý den do nemocnice na speciální ošetření (100km jedna cesta, blíž to nejde), pak péče o dvě děti do večera. Naťukla jsem před našima, jestli by si nenechali do Nového roku holky. Stejně tam budeme na Vánoce, tak že bysme odjeli bez nich a já bych měla trochu volněji, protože do té nemocnice budu jezdit i mezi svátky, tak ne. Nejak mám všeho dost, nejradši bych Vánoce letos úplně zrušila a mám čím dál víc pocit, že my matky musíme fungovat dokud neležíme na jip...
Držím palce,ať jsi hlavně brzo v pořádku. Nemůžeš hodit alespoň část příprav na rodiče? Možná na to hlídání kyvnou až tam budete. Vždy je to horší, když člověk sám není v pořádku.
dzizisketa podle Tondy je to "Ježísku miláčku" ![]()
jinak ja lezim na vanoce v horeckach, mam anginu, Tonda odhadem zapal plic a moje mama mi ted psala ze ma taky teplotu. Vanoce se odkladaj![]()
711990 to jseš na tom u vás ještě nejlíp![]()
711990 to je mi líto.
My si tu už přes týden předáváme střevní virózu, posledních asi deset dní je pořád někdo doma a vysírá (doslova)! Nejvíc to tradičně sejmulo babičku, takže slušné výčitky svědomí k tomu. Dárky jsem včera balila před půlnocí, skončila jsem ve tři čtvrtě na dvě. Cukroví nemám ani jedno.
Pinot Noir jezis tak strevni viroza je jeste lepsi![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.