711990 Viktora jsem nechala už posledních pár dní doma preventivně, protože neustále chodily zprávy "další případ střevní virózy ve třídě", "impetigo ve třídě", "čtvrtý případ vší" - normálně jsem vyměkla. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir naše jsou doma teď čtyři tejdny, to máme zánět průdušek, antibiotika, horečka mladší ...ted ten poslední tejden už by starší taky mohla, ale přesně, maj tam spálu a ty číslovaný nemoce...
Pinot Noir no tak takovymu darku na vanoce bych taky odolala![]()
Pinot Noir jezis lituju, ja jsem se strevnima / zaludecnima problemama na hromade od zacatku prosince a jako mam dost, a to mam na starost jen sebe.
monis lituju moc, neumim si predstavit, ze bych odmitla pomoc svymu diteti v nouzi
Naše děti už asi posedla vánoční nálada. Dopoledne si Rosťa stavěl vláčkodráhu, já přišla do pokoje dát do skříně vyprané prádlo, a on zničehonic povídá "já jsem s váma tak rád!"![]()
moora díky, naštěstí to je takový lehčí moribundus, jenom průjem, ale vlastně bezbolestný, bez křečí, bez zvracení. Viktor to zvládl asi díky jeho přirozeně dietní stravě za den, osoby, které musí něco sežrat, i když vědí, že by fakt neměly (Ríša + já
), to měly na delší dobu. Nejhorší teda ta babička, té je i špatně a celkově je ten průběh mnohem horší.
Soucítím tedy. Je to aspoň už na dobré cestě?
Maródi, želám vám, nech sa to zlepší!![]()
U nás je to také nerozhodné, rozhodne sa necítim úplne fit, ale oficiálne mi nič nie je.
A idem sa pochváliť, varila som tekvicovu omáčku z hallowenskej tekvice a L.si dal!
monis ach bože, to mi je ľúto. ![]()
Pinot Noir doufam, sice je mi furt po kazdym jidle spatne, ale jinak je to lepsi, vcera jsem odvazne vysadila ercefuryl, tak cekam, jestli to vydrzi. Jako za ten nejhorsi vikend jsem sundala 6 kilo, ale vsechno to byla jen voda, speky se ani nehly! Jako bonus jsem v cekarne u PL vyfasla rymicku. Upinam se k 26. prosinci, upadnu na krovky a vstanu az v lednu :) Tak at se vase babicka brzo zotavi.
Držím palce všem marodům, junior si v úterý přitáhnul ze skolky podruhy sedmou nemoc a tentokrát to měl hodně v puse, takže nemohl nic jíst, což u vychrtlyho dítěte není nic moc. Tři dny pil jen vlažný vývar z hrnečku, dneska se konečně najedl a ta radost z toho byla fakt značná. Jen je mu furt lito, že přišel o čtvrteční nadílku ve školce :-(.
continuity já jsem letos celý advent odignorovala. Holky neměly adveťák, Mikuláše, z cukroví perníčky, doma totální bordel a taky se svět nezbořil. Dárky už mám dýl a s mužem jsme je letos navzájem zrušili a asi v tom budeme i pokračovat. Celé přípravy nechám na našich a my se jen necháme hostit. Já nejsem typ, co by radši zkolaboval jen aby byly Vánoce "jak mají být". Asi tenhle punk advent zopakuju i příští rok![]()
moora já bych děti taky nikdy neodmítla. Naši v 95% fungují a je na ně spoleh. Nevím, co to teď bylo za exces![]()
oba jsou zdraví a mají dovolenou.
monis třeba se jim to ještě rozleží. Přála bych ti to
monis tak treba to jeste prehodnoti!
monis tyjo tak to je teda hrozny. Nechapu co by se muselo stat, aby je teda pohlidali?
My jsme dneska byli ve statni opere na Jenickovi a Marence a bylo to moc hezke Ale dalo mi dopoledne celkem zabrat premluvit dceru, ze si mmado divadla bleknout sametove cervene saty a ne ty tylove se sobem, na kterych trvala ![]()
711990 jak píšu, normálně fungují, ale my často hlídání nechceme protože bydlíme daleko. Přijde mi, že kolem těch Vánoc lidem nějak víc hrabe. Na začátku týdne jsme měli výstup s tchánem, podle kterého jsme mimo jiné úplní blbci, že jezdíme tak daleko do nemocnice, on by si to asi uměl úplně zařídit všechno ve vedlejším městě
Prostě prdel, pozoruj - neabsorbuj...
monis tak škoda, že to nezařídí ![]()
![]()
A máš pravdu, lidi jsou víc nervózní
Evaeva jasne on by zavolal do mistni nemocnice v HD a rekl jim, at postavi uplne nove oddeleni a idealne tak za tyden
jo a jeste se neumime starat o auto![]()
monis lidi, kteri vsechno vedi lip, vsechno by zaridili lip, jsou nejchytrejsi a neomylni, to je strasny. A pak se jim neco podela a cele okoli musi skakat kolem nich (skace ovsem uplne blbe). Jedine to poustet jednim uchem tam a druhym ven, ale preju teda pevne nervy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.