Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 19:44

monis No, tak to se nedivím, že tě tak vytočil!. 

Já teda doufam, že vás nakazim, my jsme měli oslavu, holky to chystaly včera odpoledne, dneska dopoledne, uklízely, pekly se mnou dort, dělaly jsme výzdobu, pak byly šťastný, že přišli všichni hosti, fakt pohoda,vyvedla se moc;-). Myslím, že i sambovi se chtělo jednu chvíli i brečet:D:D:D

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 20:15

Karja hele tohle jsou perlicky pro pobaveni, bylo to jeste mnohem horsidoufam, ze se nakazime. Zni to jako super den!

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 21:03

monis Aha. Tak to muselo byt hodne hustý! 

Ano byl to skvělý den a jeste jako bonus máme docela uklizeno. Delali jsme si se sambem legraci, že nase holky budou mít jako dospělé cateringovou agenturu, s3 chystání oslav je strašné bavi, je to jediná činnost, kdy zvládnou skvěle kooperovat a většinou to ma i přidanou hodnotu jako uklizený pokojíček, rozcesane vlasy, vyhazene krámy, na které dva měsíce nikdo nemohl sáhnout....

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 23:07

Karja to zní skvěle! Nám kvůli organizaci přdvánoční dětská party nevyšla (ale nikdo neměl narozeniny, jen si dcera ve školce domluvila s kamarádama party u nas, protoze na halloween mel narozeniny syn a tak preci je jasny, ze po halloweenske party musi prijit i vanocni), ale za to jsme vcera prijeli na hory, postavili strom, ozdobili chalupu a dneska vyjeli na běžky. A i děti byly skvělý

jediná kaňka byla důchodkyně, co se u nás zastavila a pohoršeně nadávala, proč taháme děti do stopy, že to je pro dospělé a nemají tam co dělat. Za hodinu po "naší" stopě projelo 6 lidí

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 23:29

Mate krasne zazitky! U nas je tedy ted nejak moc stresu, spousta boju a kriku, jak bojoveho, tak i breku. Doma se byt neda a vypravit se ven trva hodinu, je v tom hodne kriku (nikoli meho), leti troje kalhoty, protoze jsou spatne, pak se hrne ponozka v bote, tak leti ty boty, pak nas za 3 minuty boli nohy, pak mame natazeny sval, za coz muzou zli rodice, kteri to nebohe dite prihlasili 1x tydne na sportovni krouzek a trvali vcera na ucasti. A to ani nebudu popisovat, co se delo, kdyz nam po vystani fronty u betlemske tramvaje zhaslo po 5 vterinach betlemske svetlo. Pro to svetlo jsme v zadnem pripade jit nechteli, zkazenej den proste,  ale kdyz si dovolilo zhasnout...  

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. prosince 2024 23:40

Gatita za všechno můžou zlí rodiče i u nás 

My se vypravili na inliny, syn má nové a v týdnu jezdili po bytě a odmítali je zout. Takže dojdeme na tu dráhu, navlečeme je do toho, starší ani nevyjede a už se zouvá, že sem vůbec nechtěl, mladší ujel asi 50mAle obešlo se to bez scény, tak asi dobrý

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 23:49

Gatita no nenech se zmást, u nás tomu předcházelo 2 hodinové vysírání na téma - chci na lyže, ale rozhodnem pojedu v šatech, pojedu, ale jen když nepojedeme autem, chci lyžovat jen na zahradě, kde neji sníh! No všude stejný! Jo a k obědu si v samoobslužné restauraci s výberem z asi 15 jídel dali jen koláč. Ale už mi to bylo jedno

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 00:19

Gatita tak přesně je to u nás! Ale pracuju na sobě, abych se přes to dokázala přenést a soustředila se na to hezké. A ono to hezké nakonec vždycky na chvilku přijde. Ale když mě tohle potká v nějaké nenáladě, tak to tu bývá strašný.

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 07:28

MPLee No jsou kouzelný. My jsme na kopec vyrazili minulý týden. U nás byl lehký poprašek, ale spíš jak pocukrovano o 5 km dál je kopec a sjezdovka a tam to na bobování bylo. Nejlepší byl sambo, kterej mi říká, jakože si mi neřekla, že ne 5 km od baráku sjezdovka...no já nevím, myslela jsem, že to za 15 let mohl normálně poznat, ale on je tu stále dezorientovanej:D. Tak děti si to užily moc, jezdily jak blázni, sambo je posílal a já je chytala aby nám náhodou nezahucely do lesa....pak jsme si to zkusili sjet my dospělí, a asi jak jsme těžší...hrůza, nechápu, jak to ta decka mohla jezdit:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. prosince 2024 08:07

Je to všude stejný koukám

Karja muž tu žije celý život, ale stejně se mně pořád ptá, která základka je která (je jich tu tak pět)

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 09:05

Tady běží už asi hodinu velkej řev kvůli (sežranýmu) cokoladovymu adventnímu kalendáři, příští rok zruším asi i ten, naopak ty drobný úkoly se osvědčily moc 

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 09:08

Potrefenáhusa jakože jedná snědla druhé? To by bylo u nás na vraždu 

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 09:14

Malvin jakože jedna snědla druhé, akorát teď rve ta první, protože jsem rozdělila její kousek na dvě půlky a ona chtěla celej (tu svoji půlku hodila dramaticky po druhý, která na nic nečekala a snědla ji)

(včera to první vyžrala druhy až do Vánoc, tak by mohla bejt rada i za tu pulku )

Offline letfenixa
10888 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 09:15

Krásne zážitky máte!

Karja Lukáško sa k ním do tej cateringovej agentúry pridá, presne, rád pripravuje oslavu, aj uprace, aj tie staré harampádia zmiznú, aj jedlo chystá a zatiaľ má v pláne, že bude kuchárom.

Aktuálne sneží , ale je to ten dážď so snehom, čo ostáva len na autách. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. prosince 2024 09:25

Potrefenáhusa já myslela, že si to sežrala napřed a teď brečí, že už nemá.

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 09:30

Evaeva ale jenom proto, že to nestihla 

Offline Myrtila
5346 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 09:43
Reakce na Potrefenáhusa:

protože jsem rozdělila její kousek na dvě půlky a ona chtěla celej (tu svoji půlku hodila dramaticky po druhý, která na nic nečekala a snědla ji)

​Přesně tohle máme s bráchou na talíři už skoro pětatřicet let, jenom s normální čokoládkou, já jsem byla ta, co házela, a on ten, co skočil a sežral důvod byl úplně stejný, on si snědl celou svou a mamka nás chtěla podělit o tu mou

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. prosince 2024 09:45

Myrtila to ale od maminky nebylo hezké ale škoda, že u nás to nikdo nedělal, protože já byla ta, co si všechno vždycky sežrala

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 10:13

Evaeva Myrtila ja to udelala jen proto, ze malymu diteti jsou dva a jeste neprotestuje a čokoládu jsem brala nahore na kredenci, kam nikdo zatim nevyleze! 
a mrskla ta, co sezrala, ne ta nespravedlivě ošizena!!!!

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 11:27

Potrefenáhusa za dobrotu na ... příště žádné ústupky. Snědla sis, máš smůlu. Sestra bude mít celou svou čokoládou.