Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 11:28

Malvin tak zejtra další pokus

Offline Myrtila
5346 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 11:33

Evaeva Z pohledu dítěte to byla strašná nespravedlnost

Offline Myrtila
5346 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 11:34

Potrefenáhusa Aha, tak to je jiná situace

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. prosince 2024 12:40

Myrtila z mýho pohledu taky! Jako proč by ses měla dělit, když na začátku jste měli oba stejně 

Offline Myrtila
5346 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 13:46

Evaeva No, z pohledu matky vidím, že řevu se člověk nevyhne s ani jedním řešením

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. prosince 2024 14:02

Myrtila právě! Vždycky bude někdo řvát a dost pravděpodobně je za tím něco úplně jiného

Ale vy už jste asi byli větší, když si to pamatujete?

Offline Myrtila
5346 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 15:01

Evaeva Nepamatujeme, jen nám to naši pořád dokola vypráví

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 15:03
Reakce na Kokoska:

Adéla si včera večer rozrazila čelo o radiátor. Krve potok, tatínek ji vezl na chirurgii na Vinohrady, kde ho někde na příjmu nechali vyplnit papíry, načež mu sdělili, že tam vlastně dětskou chiru nemají a poslali je do... no tam naštěstí ne, ale do Krče. Naštěstí se ukázalo, že to není tak hrozné, takže jí to přelepili nějakou speciální stahovací náplastí a poslali domů s tím, že ji mají v noci hlídat a dneska žádnou televizi, tablet, nic takového. Dítě prý přišlo domů vysmáté a čiperné, hůř to nesl starší bráha, který to z vyděšení obrečel i za ni. Ráno se prý na ni pořád chtěl chodit dívat, jestli teda dobře spinká.

Dcera potřebovala nutně dodělat něco do práce, tak jsem u nich Adélku dvě hodiny bavila. Ale vypadala v pohodě, ovšem nedá se říct, že by se to dítě nějak poučilo, pořád by nejradši lezla, kam nemá. 

Musim se smát, tohle je do posledního puntíku naše ​historka z léta Stejná zařízení, stejný scénář, stejně vyděšený starší ... ten den jsem se teda moc nesmála, byla sobota večer, těsně před odchodem do postele, já s dětmi sama ... no, dneska už zbyla jen jizva ala Harry Potter

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 16:18

MP Meri to bylo prvni, co muz rikal, ze bude chudak mit jizvu. Ale tak muze nosit ofinu, kdyz se to neztrati.

P.S. hezke deti!

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 17:53

Evaeva Myrtila jo, řev je takjakotak a cim víc se jim člověk snaží vyhovět, tim je to fakt horsi 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. prosince 2024 18:24

Potrefenáhusa jo, mám úplně stejný dojem.

My byli dneska na kladně a máme taky hodně dobrou stížnost - bylo tam až moc vánoční nálady

Offline letfenixa
10888 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 18:36

Čítam knihu Vdovske domy. Dej sa odohráva na sklonku 1.sv.vojny cez Vianoce v slovenskej dedine. Všetky možné povery, atď. Ale nad čím dosť veľa premýšľam, že deti boli vtedy nič. Sú tam 2 dievčatká. Stále sú niekde ukryté, pod lavicou, pod posteľou, aby ich nebolo ani vidieť, ani počuť. Keď už sú zapojené do diania, tak ich buchnatuju a horekuju nad nimi, aké sú na nič súce. Aké je to diametrálne odlišné od súčasnosti. 

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 19:05

Evaeva a na kladně je co? 
my se byli dnes navánočnit v Přerově nad Labem 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. prosince 2024 20:19

Potrefenáhusave Sládečkově muzeu je výstava Kořeny a pak je tam jedna místnost o adventních zvycích, mohli si vyzkoušet kostýmy Mikuláše, Lucie... Ale obojí je to kratinké. No a pak jsme byli na náměstí na trzích a v parku, kde jsou osvětlené stromy. Nic extra, ale na odpoledne dobrý 

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 23. prosince 2024 18:16
Reakce na Evaeva:

Potrefenáhusa já taky, ale jako je otázka, co na tom bylo pravdy Já dávám dětem na stadionu jen softshellové, protože je jim jinak teplo. Nějaká ochrana to bude, ale skoro bych řekla, že podobná jako u těch pletených.

​k tým prstom bez rukavíc hlásim, ze ja som si to musela v detstve vyskusat az na vlastnej koži...ako prsty mi to neufiklo, len nechty (aj tie dorástli) ale tu bolesť si pamätám dosnes. A krvi ako na bitunku.

Offline Tabea
8135 příspěvků moje polička 23. prosince 2024 20:45

slniecko já byla dneska bruslit na Vysočině a helmy a rukavice mělo 100% dětí. Žádnej šlendrián jak v Dojčlandu. A taky měli pěkný hrazdičky z plastových trubek, hned jsem si vzpomněla na Evaeva

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. prosince 2024 21:00

Tabea ano, já to znám, my měli v oddíle z těch trubek dokonce i atletické překážky. Ale nejsou lidi na výrobu. Ale víš co, dva už jsou z krku, tak ten třetí to taky zvládne bez

Offline JankaM
3106 příspěvků moje polička 23. prosince 2024 21:23

Já byla dnes s dětma bruslit na náměstí-trzích a helmy měla jen menšina dětí včetně našich. 

Online jitřenka
716 příspěvků moje polička 23. prosince 2024 21:34
Offline Archivářka
příspěvků moje polička 24. prosince 2024 05:04

slniecko co znamená "na bitunku"?
U nás se říká "Krve jak z vola".