Malvin tak zejtra další pokus ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Z pohledu dítěte to byla strašná nespravedlnost ![]()
Potrefenáhusa Aha, tak to je jiná situace ![]()
Myrtila z mýho pohledu taky! Jako proč by ses měla dělit, když na začátku jste měli oba stejně
Evaeva No, z pohledu matky vidím, že řevu se člověk nevyhne s ani jedním řešením ![]()
Myrtila právě! Vždycky bude někdo řvát a dost pravděpodobně je za tím něco úplně jiného ![]()
Ale vy už jste asi byli větší, když si to pamatujete?
Evaeva Nepamatujeme, jen nám to naši pořád dokola vypráví ![]()
Adéla si včera večer rozrazila čelo o radiátor. Krve potok, tatínek ji vezl na chirurgii na Vinohrady, kde ho někde na příjmu nechali vyplnit papíry, načež mu sdělili, že tam vlastně dětskou chiru nemají a poslali je do... no tam naštěstí ne, ale do Krče. Naštěstí se ukázalo, že to není tak hrozné, takže jí to přelepili nějakou speciální stahovací náplastí a poslali domů s tím, že ji mají v noci hlídat a dneska žádnou televizi, tablet, nic takového. Dítě prý přišlo domů vysmáté a čiperné, hůř to nesl starší bráha, který to z vyděšení obrečel i za ni. Ráno se prý na ni pořád chtěl chodit dívat, jestli teda dobře spinká.
Dcera potřebovala nutně dodělat něco do práce, tak jsem u nich Adélku dvě hodiny bavila. Ale vypadala v pohodě, ovšem nedá se říct, že by se to dítě nějak poučilo, pořád by nejradši lezla, kam nemá.
Musim se smát, tohle je do posledního puntíku naše historka z léta
Stejná zařízení, stejný scénář, stejně vyděšený starší ... ten den jsem se teda moc nesmála, byla sobota večer, těsně před odchodem do postele, já s dětmi sama ... no, dneska už zbyla jen jizva ala Harry Potter ![]()

MP Meri to bylo prvni, co muz rikal, ze bude chudak mit jizvu. Ale tak muze nosit ofinu, kdyz se to neztrati.
P.S. hezke deti!
Potrefenáhusa jo, mám úplně stejný dojem.
My byli dneska na kladně a máme taky hodně dobrou stížnost - bylo tam až moc vánoční nálady ![]()
Čítam knihu Vdovske domy. Dej sa odohráva na sklonku 1.sv.vojny cez Vianoce v slovenskej dedine. Všetky možné povery, atď. Ale nad čím dosť veľa premýšľam, že deti boli vtedy nič. Sú tam 2 dievčatká. Stále sú niekde ukryté, pod lavicou, pod posteľou, aby ich nebolo ani vidieť, ani počuť. Keď už sú zapojené do diania, tak ich buchnatuju a horekuju nad nimi, aké sú na nič súce. Aké je to diametrálne odlišné od súčasnosti.
Evaeva a na kladně je co?
my se byli dnes navánočnit v Přerově nad Labem

Potrefenáhusave Sládečkově muzeu je výstava Kořeny a pak je tam jedna místnost o adventních zvycích, mohli si vyzkoušet kostýmy Mikuláše, Lucie... Ale obojí je to kratinké. No a pak jsme byli na náměstí na trzích a v parku, kde jsou osvětlené stromy. Nic extra, ale na odpoledne dobrý
Potrefenáhusa já taky, ale jako je otázka, co na tom bylo pravdy
Já dávám dětem na stadionu jen softshellové, protože je jim jinak teplo. Nějaká ochrana to bude, ale skoro bych řekla, že podobná jako u těch pletených.
k tým prstom bez rukavíc hlásim, ze ja som si to musela v detstve vyskusat az na vlastnej koži...ako prsty mi to neufiklo, len nechty (aj tie dorástli) ale tu bolesť si pamätám dosnes. A krvi ako na bitunku.
Tabea ano, já to znám, my měli v oddíle z těch trubek dokonce i atletické překážky. Ale nejsou lidi na výrobu. Ale víš co, dva už jsou z krku, tak ten třetí to taky zvládne bez ![]()
Já byla dnes s dětma bruslit na náměstí-trzích a helmy měla jen menšina dětí včetně našich.
slniecko co znamená "na bitunku"?
U nás se říká "Krve jak z vola".
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.