Archivářka bitúnok sú jatka, jatky. T. j. krvi ako na jatkách.
Vše o těhotenství a dětech
dorota díky.
Lukáško dostal detskú priklepovu vŕtačku, na baterky. Už mám tik.
My jsme čekali, že se holky servou o elektronickou kreslici tabulku, kterou dostala mladsi a starsi byla nakonec tak nadsena z albi obchodu, ze vesmir byl u stromecku naprosto v rovnovaze![]()
monis Ježíškovi se to povedlo![]()
letfenixa a kdo mu to dal
?
Gatita muž nakonec vyměkl a kluci dostali ten mikrofon. Tuším, že to byla chyba, ale nadšení bylo teda obrovský.
Velký úspěch měly taky ty natahovací trubky od dzizisketa za těch pár korun super věc
Nase deti pujdou spat asi tak ve 3 rano. Lezi v novych hrackach a nemuzou se utrhnout. Jsem rada, ze jsme se letos vsichni sesli, ze deti maji obe babicky a oba dedecky. Loni jsme byli vsichni nemocni a nejak jsme ani moc netrefili darky. Letos se zadarilo. Mne se ty veci letos vubec nelibily a nakupovala jsem je s velkym sebezaprenim, ale tipovala jsem klucici vkus a rikala jsem si, ze to bude miss or hit. Tak to byly same hity:)))
Evaeva ono se to brzy rozbije a bude to vyresene, neboj:)
Gatita no vzhledem k ceně doufám, že ne. Ale můžu to dát na skříň
Snad to budou používat rozumně, dá se to použít i jako reprák, ale samozřejmě nejlepší je modifikace hlasu. Chtějí si to vzít zítra na návštěvu k babičce ![]()
letfenixa My jsme měli brusku, to si zvyknes:D.
U nás největší úspěch balzam na rty a župan?! A myšky pro kočku a motyka pro samba, to způsobilo u holek mega záchvat smíchu, babičky taky a ještě se mi to povedlo natočit;-)
My jsme měli moc hezkej štědrej den. Syn měl největší radost z nástěnných hodin, který muž koupil až 22. Naštěstí se ho teta dopoledne ptala, co si přál od Ježíška (dopis psali s mužem), protože o hodinách jsem slyšela poprvé. A pak z muže vypadlo, že vlastně jo a zapomněl na to. Poděkování za hodiny Ježíškovi proběhlo asi osmkrát, několikrát je ještě v krabičce objal. Nejpozději v osm ráno zatloukáme hřebík.![]()
Mě úplně dojalo, jak moc si ten štědrej den užil, všechny ty pohádky, co jsem mu četla a velký nadšení ze stromečku.
A letos příbuzní vyslyšeli mé prosby a dárky hodně omezili, bylo toho akorát.
Rosťa paří MarioKart na Nintendu se sestřenicemi. Má tři sestřenice, takže ovladače vyjdou přesně pro ně čtyři ![]()
Snacha se radostně pochlubila, že včera u rodičů dostala pod stromeček růžovou sadu domácího nářadí. Někde jsme u mladýho pána udělali chybu ![]()
Len to zni krasne. A jake pohadky jste cetli? My jsme nejak literarne na suchu...
barbucha jaký "domácí nářadí"? jestli je to to, co myslim, tak proč ne?
ale teda od rodičů? ![]()
RoSa já bych si teda nářadí klidně přála a i z něj měla radost. Ale už jsem si moc pěkný koupila sama. ![]()
Tabea ja si nekoupila zatim vrtacku a z te bych taky mela velkou radost. musim prisetrit:-)
viktorka_od splavu vrtačku taky nemám, ale ani mi nechybí. Zrovna před Vánoci mi v práci někdo povídal, jak si lidi koupí pěkný vrtačky, nabijou je, pak je dobu nepoužívají a pak se diví, že je baterka v háji.
Tak a teď mi vrtá hlavou, kdo mi to vykládal, jestli nějaký řemeslník, nebo znalý kolega.
A koukám, že jsem sběrna informací, co jsou mi k ničemu. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.