Tabea jo, vim, proto jsou ty bateriovy levnejsi. ja chci klasickou. ted ji uplne taky nepotrebuju, ale az se budem stehovat, tak se bez ni neobejdu
Vše o těhotenství a dětech
viktorka_od splavu Teda, jestli ji budeš potřebovat jenom po omezenou dobu, tak si skoro myslím, že je jednodušší si ji půjčit. tak bude vždycky funkční a pravděpodobně kvalitnější, než by sis koupila pro vlastní potřebu (a hlavně pak o ni nebudeš doma zakopávat ;o)
DruI urcite no. minule jsem si ji pujcila od exmanzela (to uz asi nepujde
a pak od brachy, ten ma uplne debilni vylagrovanou dodrbal ji na stavbe. ta od ex nesla vypnout, jen vytazenim ze zasuvky. pujcena od kamarada byla slaba nic nevyvrtala. tatinek zadnou nema pujcuje si od brachy. no voser straslivej vzteknu se jen si na to vzpomenu. a z pujcovny by se urcite nevyplatila, to se ukazovalo postupne co vse je potreba, minimalne po dva tri mesice
viktorka_od splavu půjčit z Baumaxu
Ocení určitě i sousedi, když to navrtáte rovnou a ne každý večer jednu díru. ![]()
Tabea tak ale to predem nevis prave, neco jsem i vzteky namlatila kladivem ale to nejde vzdy
policky jsem dokupovala postupne, obrazky taky hned nevis kam pujdou. pak jsem mela spatny hmozdinky a jedna police mi spadla (v noci do postele), tak znovu.. no proste furt neco![]()
barbucha jaký "domácí nářadí"? jestli je to to, co myslim, tak proč ne?
Čistému vše čisté! ![]()
A těžko by se tím, ty osobo, chlubila před tchýní a jejím milovaným bebánkem!
viktorka_od splavuNo, ono taky záleží, do čeho vrtáš :o) Ale ona ta příklepová věc do panelu je fakt i dost veliká, tak jsem spíš zastáncem toho chvíli počkat, co všechno bude třeba vyvrtat a pak to vzít najednou, než to postupně šudlat něčím, co u toho vrtání nakonec stejně uvařím ;o) Nakonec mám dojem, že nás to půjčení stálo na den asi jenom tři stovky, tak i kdybychom půjčovali několikrát, tak cenově ještě furt dobrý ;o)
DruI kdyz si vzpomenu jen kolikrat jsem do toho bauhausu jela, chce se mi zvracet. uz mi tam meli dat kartu staleho zakaznika;-)
do panelu nevim, nevyuzila jsem, ale myslim ze ty soucasny stroje umi s i bez priklepu. samozrejme, cim vetsi tim lepsi;-)
viktorka_od splavu do panelu jedině s příklepem. Ale jako ten soused bych skoro řekla, že lepší je každý den dvě díry než provrtaný víkend.
Evaeva Hele já myslím, že s kvalitním strojem je to navrtané docela rychle. A asi jsem teda spíš tým provrtaný víkend, než tři měsíce stavebních prací mezi pátou a osmou hodinou večerní ;o)
DruI mluvilo se o pár dírách, ne stavebních pracech. To je jiná. Stavební práce lidi většinou nahlásí, ale že budou celý víkend montovat poličky a skříně ne, takže se ani nemůžeš zářídit předem. Ale dvě díry jsou záležitost deseti minut, to se dá v pohodě vydržet i se řvoucím miminem.
Evaeva Nám v domě právě někdo snad celej podzim po večerech montoval nábytek, protože se furt ozývalo nějaké řezání, šoupání a vrtání, ale žádné stavební práce hlášené nebyly. A já jsem teda na hluk rezistentní (děti naštěstí taky), ale otravné to bylo, to zase jo. A teda bohužel jsem nezjistila, kdo to byl, abych se na něj mohla jít mračit :o)
My jsme předvánoční turistiku v okolní přírodě vyměnili o svátcích za pravý pražský turistický konzum, včera v Muzeu fantastických iluzí a dnes v Steel art muzeu. Kluci si to užili, iluze hlavně Ríša, to je fakt herec, neváhá se nastylizovat do role ani před davem lidí, ocelové figury si užili oba, a vlastně i my rodiče. Ale byla jsem tedy hodně naivní, čekala jsem o svátcích v centru méně lidí, ale bylo tam natřískáno úplně stejně jako před svátky, dát si na ulici něco k jídlu nebo svařák je absolutně nereálné, děti by odplavil dav v mžiku a svařák by byl na kabátě raz dva. Praha už opravdu není pro vlastní obyvatele.
Potrefenáhusa a co housle vlastně?
Evaeva koupila jsem plastovej shit, kterymu jedna struna napul praskla a druha se vymotala hned prvni vecer, ale radost byla obrovská...uvidime další vývoj. Jeste me zaujala citerka, skutecnej hudební nástroj, kterej se ale musi objednat emailem a neni uplne za hubičku
Pinot Noir A to Muzeum iluzi bys doporucila?
Lidi bylo hrozne moc, my ani nesli s detmi na trhy. Nebyli jsme letos ani 23.12. na Rybovce pod Karlovym mostem, ja ty davy v minulych letech uz tezko snasela, byvam i trochu nervozni vzhledem k tem ruznym utokum...Vcera jsme byli na Rybovce u Jezulatka. Tam se to dalo, turisty asi odradil napis v cestine a pokladnicka na vstupne. Ale na Ujezde, na Hrade mraky lidi. Stacilo ale sejit do nejake vedlejsi ulicky a bylo to fajn. Premyslim, co budeme delat dalsi dny. Muz chce vzit deti na hory, ale mne se zoufale nechce. Ctyri hodiny na silnici vs. hodina lyzarske skolicky. No nechci byt za Kazisveta, tak mlcim. Prijdou mi fajn ta kluziste, dnes me na lede prekvapil mensi syn svou houzevnatosti:) Planuju se pristi vikend prihlasit na vycvik do Letnan, abych s nim mohla chodit, aniz bych se musela pridrzovat mantinelu:)
U nás se vše vydařilo uplně skvěle. Nadšení veliký, podařilo se i mé rodiče krotit a udržet rozumné množství dárků (teda 3 dárky pro každého od nás a jeden od našich jsme vyřadili a schovali na příště, ať toho není moc). Ale vysněná kombinéza i lyže pod stromkem byly, syn si přál dort a s mužem se střídají o velké hasičské auto. Další hit je budík, co večer zavře oči a ráno je zase otevře. Už včera jsme strávili den na svahu a dnes znovu a asi je jasné, jak bude vypadat celý další týden ![]()

MPLee teda, u vás je tak krásně!
Potrefenáhusa tu citerku jsem viděla naživo a byla vážně skvělá, syn hned hrál. Ale stojí raketu. Ještě jsem viděla různé vlastně bicí nástroje s tím systémem barev, co má i xylofon, ale za boha nevím kde. Ale dcera je asi spíš na ty strunné nástroje, že?
Za tu radost ten šunt stál, co?![]()
MPLeeTo je hustý, vy si toho čerstvého vzduchu teda užijete;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.