Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
43168 příspěvků moje polička 04. ledna 2025 00:15

Gatita taky teď byly prázdniny, nevím jak se chodilo spát u vás,ale u nás je to taky pěkně posunuté. 

S tím režimem se zas trochu srovnají a uvidíš. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2025 00:16

continuity jo, mně je to jasný. Mimino si myslím, že takové taky nebude, přecejen je tu půl dne bez nich. Ale když tu jsou, tak mně nepotřebuje.

Offline letfenixa
10895 příspěvků moje polička 04. ledna 2025 00:44

Pinot Noir ono to bolo až srandovne, a keď sme mali zadanu nejakú úlohu (a že sme ich mali dosť), tak to bolo obvykle nejaké čítanie s porozumením a ja čítam veľmi rýchlo, tak mi to neveril, že to už mám. 

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 04. ledna 2025 00:57

letfenixa příště ho asi musíš zapojit, ať si dělá zápisky

Offline Potrefenáhusa
38887 příspěvků moje polička 04. ledna 2025 02:05

Evaeva naše mladší dítě taky začíná den slovy Kača kde je?!!!! Ted ma teda cerstvej kousanec na zadku a ja uz hodne netrpělivě vyhlížím pondělí, starší je ze školky doma od 25.11. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2025 07:55

Potrefenáhusa u nás se teď akorát sladili. A od pondělí zase vstávání a časový harmonogram. U nás jela školka už tyhle dva dny, ale dítě bylo osvobozeno, škola má prázdniny 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2025 10:07

Dnešní sníh způsobil větší radost než dárky od Ježíška Navíc mladší se tak krásně měl k miminu - já si oblíknu kombinézu vedle něj, já s ním budu jezdit. A úplně nejlepší je, že všichni vypadli a já se mohla v klidu nasnídat

Offline Potrefenáhusa
38887 příspěvků moje polička 04. ledna 2025 10:10

Evaeva my jdem snídat teprv teď

mela následovat fotka zasněžený zahrady, ale zas nejde nic nahrát 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2025 10:12

Potrefenáhusa budu si jí představovat 

V těhlech chvílích mi ta zahrada chybí, blbli by tam celé dopoledne.

Já dosnídala právě teď. Ale muž to měl za neustálého nadšeného poskakování a popohánění

Offline Suya
příspěvků moje polička 04. ledna 2025 19:47

Taky me prijemne prekvapili venku na tech 3 cm snehu dneska, starsi chtel porad mimino tahat na bobech a pak jeli i spolu, a nevyklopil ji

Ovsem ze jsem s nima sla sama, protoze muz nevydejchal hysterak ohledne bundy a odmitl se zucastnit, radsi nekomentuju... Ale fotkama se pochlubil, to jo! Dneska byl nejak celkove na lopatu

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2025 20:23

Suya náš mladší prý vozil mimino celé odpoledne

Já naopak dneska nevytáhla paty a nechala to na muži. 

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 04. ledna 2025 21:04

SuyaHahaha, my jsme byli tuhle na procházce, hrozně tam řvalo dítě, a otec sel hrozně rychle napred a my se sambem jen ,,tak co myslíš, nedal to, nebo pro něco spěchá domu?,,. Je to všude stejný, taky jsem měla párkrát zpet za dveře šoupnuté již vypravené dítě, poněvadž se vztekalo a on to nedal:D. My pak teda chodili hodně zvlášť s dětma, prostě jeden nebo druhej, az teď chodíme společně zase všichni,a hodně travime čas spolu, ale normálně mně to moc nevyhovuje:D.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2025 21:08

Karja mně to moc nevyhovuje v takový ten běžný den někde na hřišti. Respektive si říkám, že jsem teda klidně mohla zůstat doma, zvlášť když přijde třeba ještě tchýně Ale když je nějaký program, tak jsem ráda, když jsme spolu.

Ale doma během dne je muž vyloženě narušitel, opravdové prázdniny byly až tenhle týden, kdy byl v práci (ale jen přes den, v podvečer ať pěkně nakluše)

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 04. ledna 2025 21:10

EvaevaPřesně sklízet kuchyň a tak;-). Mně to na tom programu přijde i zbytečný, jednak holky víc vysoraj, jak můžou jedna chtít tohle a druhá tohle a přijde mi to neefektivní, prostě ten druhej může dělat něco jinýho, pokud se jedná o nějakej program podle děti a ne jakože to je nějaké hobby celé rodiny nebo tak. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2025 21:16

Karja no já to vydávám za program celé rodiny, ale je to podle dětí Nějaké dětské muzeum třeba. Muž je sám takhle nikam nevezme. Kluci už dávno víc nevysírají, když jsme s nimi oba a na podobných aktivitách se dva dospělí hodí i bez mimina. S ním je to skoro nutnost. Ale někde za barákem, když ty dva někam zmizí a muž si hraje s malým, si fakt přijdu nadbytečná.

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 04. ledna 2025 21:19

Evaeva Jako s miminem to nutnost fakt je:D. Jojo, jako muž právě holky vezme na nějaké výlety úplně v pohodě, koupačky, nějaký programy,jako samozřejmě to nevymyslí, protože to nesleduje, nemá žádný sítě, kde by se mu zobrazovaly akce s dětma, tak to mu najdu;-) 

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 04. ledna 2025 21:35

Kdyz byly deti maly a sli jsme nekam spolecne, tak nejvic vysiral jejich tatinek. 

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 04. ledna 2025 21:45

Kokoska Hahaha, jojo, presny. Jenže u nás se zjistilo, že v poslední době s ním ty holky  moc chodit nechtěj, že řeknou, že budou teda doma, tak poměrně zjihnul a snaží se a hodně změnil programy a plány, že asi vidí, že holky začínají chtit něco jinýho:D. Dokonce jsme se v prosinci doma pohádali kdo s nimi půjde do divadla...takže my se o ně budeme ještě nakonec i dohadovat:D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2025 21:53

Karja jo, když mu něco najdu, tak je vezme. Teda podle toho na co, do divadla bych ho nedostala. Ale pro mě to teď vůbec není výhodné, protože to tu zbyde to mimino. Takže buď ať jdou za ten barák nebo já vezmu ty starší někam nebo teda jdeme všichni.

Kokoska muž je skvělý, ale je vidět, že ho to vyčerpává mnohem víc než mně.

Offline Suya
příspěvků moje polička 04. ledna 2025 22:58

Kokoska

Karja Ja si prave myslim, ze za chvili na muze ceka podobny zjihnuti, no, naznaky vidim uz ted...

Evaeva Mimino ma takovou separacku porad, ze zbavit se ho na par hodin je hodne bud aneboAle jinak si umi vyhrat sama fakt dlouho, kdyz jsem pobliz