Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. ledna 2025 12:02

Suya Zina u nás muž dovádí, jakože blbne nebo vymýšlí zajímavé hry. Já víc dovolím (přenášení kuchyňky je u nás na denním pořádku, nikoho k tomu teda nepotřebují Zuzuli )

Offline Potrefenáhusa
38888 příspěvků moje polička 05. ledna 2025 12:12

Evaeva mne stačí k šílenství to stěhování dětských židli, furt se o to někde přerazím, nemůžu otevřít dvířka, myčku, koš, ke dřezu nebo s tím do mě někdo bourá, kuchyňka me doma s odpuštěním srala tak moc, ze jsem ji jednoho náročnejsiho vecera vyhodila ven, ja si fakt vubec neumím představit, ze by to deti někam porad stěhovaly

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. ledna 2025 13:05

Potrefenáhusa oni jí stěhují ponejvíc do svých postelí, případně někam na chodbu, natahají tam i všechny deky, všechny tři stupínky, svoje pracovní židle, někdy i stoleček mladšího syna. V extrémních případech i všechny židle od stolu mimo jedné (to je podmínka). Pak v tom pokoji o 9m2 není k hnutí, ale ve zbytku bytu je dost místa Tohle stěhování židlí a stupínků do dveří, před skříňky a tak dělá mimino.

Online dzizisketa
8976 příspěvků moje polička 05. ledna 2025 17:17

Po obědě (my ještě ne, ostatní jo) jsme vyrazili na boby, byla to dost hurá akce, ale hodně mi vylepšila náladu. Sešli jsme se se třemi spřátelenými rodinami Rosťových spolužáků, děti se vyřádili, my si pohovořili, jaké kde byly vánoční průšvihy a radosti, byla i koulovačka děti vs. rodiče

Online dzizisketa
8976 příspěvků moje polička 05. ledna 2025 17:17

A děkuji za sdílení historek s čmáráním, především Tabea

Offline Potrefenáhusa
38888 příspěvků moje polička 05. ledna 2025 17:31

dzizisketa ja jsem asi v 10 letech vyřezala do drevenyho cerstve natrenyho parapetu napis kapesním nožem

Online Karja
44734 příspěvků moje polička 05. ledna 2025 21:59

Jsou albi zvířátka v zoo dobré i pro 5+? Nebo je to pro mladší? Malamala má ted ty albitužky hrozně ráda, ale nejradši mí kvízy, ty jsou dobré v té knížce o zvídálkovi a v angličtině, jinak je to docela těžké, jiné knížky taky jsou těžké...tak si říkám, že třeba ta Zoo by mohla být dobrá? (K vánocům dostali tu knihu smíchu a kašpárkovu hudebku a jako to byl velký propadák, to se jim vůbec nelíbí, kdyby to nebylo od ježíška, tak to snad prodám:-D)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. ledna 2025 22:03

Karja my je máme a řekla bych, že pro pětileté to je. Naše děti to moc nezaujalo, poslechli si to párkrát, ale to může být i tím tématem. Písnička je tam jen jedna, kvízy u nás moc nefrčí, to neposoudím. Já teda myslela, že to bude hlavně encyklopedie, ale je to příběh.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. ledna 2025 22:06

Syn byl dneska odpoledne 4h venku za barákem. A bylo mu to málo! A po příchodu vyjedl půl ledničky

Online Karja
44734 příspěvků moje polička 05. ledna 2025 22:08

Evaeva já si na tebe dneska vzpomněla, když jsem doslova, ale doslova vykopala děti ven na zahradu, kde vydržely dvacet minut a asi pětkrát na mě klepaly, kde jsem:-D.:-D.

Jo, příběh by se mohl líbit!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. ledna 2025 22:15

Karja on teda nebyl sám, to moc nechce, ale na zahradě by klidně bylJe to hrozný nezmar. 

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 05. ledna 2025 22:28

Ja se docela tesim na nejaky rezim, meli jsme doma dost anarchii, deti do pulnoci vzhuru, do obeda v pyzamu, nez jsme se naobedvali, byla zas tma. Mne to takto nevyhovuje, ale na druhou stranu to byla aspon zmena od vseho toho kazdodenniho vstavani na budik, honeni do skoly, ze skoly, na krouzky, logopedie. Stihli jsme i nejakou kulturu, naucili se malinko na bruslich, videli se s rodinou... ale proste 2 tydny doma jsou na me moc, jsme nejak nekompatibilni (ve smyslu ranni ptacata vs medvedi, uklizeci vs bordelari) a je hrozne tezke se vzajemne neprudit. Jsem to teda asi ja, kdo tu vysira.Ale bylo to hrozne moc sezeni doma a v dosti zahlcujicim prostredi, tak uz se tesim, jak rano vstanu pred sestou a vyrazim v tichosti pesky do tmy do prace

Offline Manuka
657 příspěvků moje polička 05. ledna 2025 23:17

dzizisketa mám dvojčata. Dávno tomu hlídala je babička a na zdi nad jejich gaučem se objevil namalovaný šneček. Holkám bylo mezi 4-5 lety. Můj tehdy ještě svobodný brácha začal vyšetřovat. Kdo tady namaloval šnečka? Nikdo!!! Tak fajn, která z vás dvou umí nakreslit nejhezčího šnečka! A bylo jasno

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 05. ledna 2025 23:26

dzizisketa Naprosto ti rozumím, my jsme doma od 12.12. a jako neni to dobry uz pro nikoho Jako ano, částečně jsem si to užila, ale zima v kombinaci s věkem deti a nejakymu provozními omezeními ten vyčet moznych aktivit smrskla na minimum a tím pádem jsme si užili všeho víc než dosyta. Viděli jsme všechny pohádky, hráli všechny hry, tvořili, četli, váleli se ... Ted už jich mám vsech akorát plný zuby, díkybohu za ten sníh, ze vysmahli aspoň na chvilku

Do školky mam chuť jít zítra políbit dveře.

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 05. ledna 2025 23:26

No, takže syn přes vánoce dospěl k tomu, že byl schopný přes den ńespat a díky tomu večer usínal v celkem snesitelných devět hodin. Tak jsem se radovala jaké to bude zlepšení pro denní rutinu až začne zase školka. Akorát že dneska jsme byli na návštěvě u tchánovců, odpolední cestu domů prospal, takže pravděpodobně usne ve tři ráno.

A já si tak někdy kvůli ranímu vstávání říkám, že by to domácí vzdělávání nemusela být tak špatná věc

Online letfenixa
10896 příspěvků moje polička 06. ledna 2025 00:12

Neviem prečo som si myslela, že vám prázdniny skončili už minulý týždeň

My máme ešte 2 dni, tak dovybalujem , operiem. Konečne sme v tých Tatrách využili všetko funkčné oblečenie a merino

Offline Garfie
28575 příspěvků moje polička 06. ledna 2025 01:10

dzizisketa Haha, já mám úplně stejnou historku, v podobným věku se syn v novostavbě u sestřenice podepsal na kotel....ještě se snažil zapírat, ale bohužel, bylo tam to jméno (a je tam dodnes)!

On teda měl celkově taková puzení, jako malý pokreslil dlažbu v kuchyni a pak pokreslil zeď ve svém pooji a vyryl cosi do dřevěné postele, kterou muž asi tři dny před tím vlastnoručně natřel, dodnes jsem mu (muži) vděčná, že z toho nedělal scénu. 

Offline Garfie
28575 příspěvků moje polička 06. ledna 2025 05:22

A já mám opět dotaz na IB maturitu, vím, že mi tady minule psalo víc lidí, ale fakt si bohužel pamatuju jen dceru Sweet Potato, promiň. :-) Jak náročná byla maturita z cizího jazyka? Jestli má smysl tlačit japonštinu na high level...trochu nad tím doma laborujeme.

Offline Jos
příspěvků moje polička 06. ledna 2025 08:08

Karja ta zoo uplne nevim. Jsem to koupila s tou tuzkou, ale syna nikdy moc nebavila. Kdyby to nebyl set asi bych po ni ani ja nesahla. Ty ilustrace jsou vazne pro male deti, informacne toho tam moc neni, neni to encyklopedie a pisnicka je tam jen jedna. Daleko vic boduje Doprava a Atlas sveta pro mnohem starsi. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 06. ledna 2025 08:12

A mam radost ze synka. V zari mu byly 4, tak jsme si rekli ze ho postavime na lyze. Stal jeden den asi dvacet minut na paloucku, pak stejny cas na detskem placku s pohyblivym pasem. A treti den jsme mu zaplatili na hodinu instruktora. No a uz jezdi beznou (porad samozrejme detskou) sjezdovku bez jisteni sam. Nejlepsi investice! Samozrejme to neni zadny carv styl, ale zataci a pluzit umi. A hlavne ho to bavi! Tak jeste naucit na vleku (tady je jen bezna poma a na ni je moc maly, musi s nekym..)