Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38888 příspěvků moje polička 06. ledna 2025 08:18

Jos z bedrichova a malinovky (je tam jeste?) mam detsky trauma z lyžování :-)

jinak ty Albi knihy mi prijdou uplne nevyzpytatelny, dopravu otevřely snad 2x, ale hodne jedou vsechny ty zpívaný a ted si hodne oblíbily Zvířata, ale poustej výhradně ty zvuky zvířat, povídání ani kvízy je vubec nezajimaj 

Online Karja
44734 příspěvků moje polička 06. ledna 2025 08:29

Jos Tak asi zkusim spíš ten atlas světa? Jsou tam nějaké dobré (to je, lehké a snadno zodpověditelné kvízy?). Holky chtějí jen písničky a kviz,  vyprávění...že by si jako něco poslouchaly o těch obrázcích, to ne

Offline Jos
příspěvků moje polička 06. ledna 2025 08:33

Potrefenáhusa

je tam, zatim. Ale asi sjezdovky skonci, je to

nejake divoke, to zazemi koupil developer a vhce tam stavet apartmanove domy. Proc trauma? 

A syna taky zajimaji jen zvuky, pisnicky, nazvy. 
Karja hele na kviz bych se musela zamerit. Na to syn jeste vubec nema. A presne, je to nevyzpytatelne. Mame jeste nejake rikanky a barvy a to ho nebavi vubec...nemas nekde pobliz albi? Je lepsi se podivat sama 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. ledna 2025 08:43

Jos z mých zkušeností tu pomu ovládne příští hodinu

Offline Myrtila
5348 příspěvků moje polička 06. ledna 2025 08:43

Karja Dost písniček a kvízů je v knížce Hravé učení. Ale pro mě jsou ty knížky taky úplně nevyzpytatelný, třeba po téhle bych nesáhla ani omylem (dostali jsme ji), a ty, co jsem vybrala, zase nevyhledává syn. Taky má rád jenom písničky a kvízy, takže kromě této si "čte" už jenom různé zpívánky. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. ledna 2025 08:50

Albi má ukázky těch knížek i na webu.

Kluci nejvíc jedou písničky, do teď, vlastně všichni tři. A pak zvuky. Kvízy si občas udělá starší syn, mladší vůbec, toho nezajímají ani ty informace. Nejvíc frčí kromě písniček doprava, vesmír a zvukové pexeso ( ale jako pexeso to využíváme výjimečně)

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 06. ledna 2025 09:54

Karja ty Zviratka v Zoo mi prijdou jako jedna z nejslabsich albi knizek, ráda hsem se jí zbavila. Pro predskolaka mi prijde lepsi to Hrave uceni nebo Barvy a tvary.

Offline Sweet Potato
40447 příspěvků moje polička 06. ledna 2025 09:55

Garfie Angličtinu nedělala, místo ní uznali certifikát C1 z British c.

A francouzština prý byla fakt lehká. A tomu bych i věřila, protože tou opravdu nijak dobře nevládne.

Online Karja
44734 příspěvků moje polička 06. ledna 2025 10:09

Myrtila No vzhledem k tomu, že nejraději mají ted to pohádkové učení, tak hravé učení je k tomu blízko;-). A jak píšeš, taky bych ji nikdy nevybrala:-D. Tak spíš asi to teda vezmu. Škoda, že jich není víc v AJ, holky mají first english a ještě ty aj zpívánky, ty se taky povedly.

Offline Suya
příspěvků moje polička 06. ledna 2025 10:11

Ja jeste pridam do placu od Albi Mlsne medvedi pribehy - ty jsou uplne skvely, podle vecernicku a namluveny Novotnym a Prikazkym, akorat Karja mozna ten vecernicek nebo film asi nemaji nakoukany, co :/

Offline Myrtila
5348 příspěvků moje polička 06. ledna 2025 10:19

Karja Jo, My first english teď taky začal číst, taky jsme ji dostali, a taky by mě samotnou nenapadlaŽe existují i anglické písničky, jsem nevěděla, mrknu se na ni, ale možná nákupem zaúkoluju někoho jiného, protože co přinesu já, to tu pak jenom leží

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. ledna 2025 10:23

Myrtila ty anglické písničky u nás hodně frčí 

Online Karja
44734 příspěvků moje polička 06. ledna 2025 10:24

Myrtila Jj, nějak english songs se to jmenuje. A jsou fakt moc pěkné, melodické a kvíz je v tom na slovíčka, ale holky to moc baví.

Suya No to nemáme:-D. My toho moc neznáme, holky si něco oblíbí a pak se dívají hlavně na tu jednu věc, když už se dívají.-D. Každej rok pohoříme v pohádkovém lese, kde je mimo jiné i pohádkový kvíz, protože já taky nic neznám, pokud je to nové od roku 2010:-D:D

Offline Myrtila
5348 příspěvků moje polička 06. ledna 2025 10:28

Evaeva Karja Už ji mám na seznamu dárků

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 06. ledna 2025 10:49

Za sebe doporucuju morske pohádky, dějiny a angličtinu.

Offline Garfie
28575 příspěvků moje polička 06. ledna 2025 11:46

Sweet Potato Díky moc!

Offline Potrefenáhusa
38888 příspěvků moje polička 06. ledna 2025 14:47
Reakce na Jos:

Potrefenáhusa

je tam, zatim. Ale asi sjezdovky skonci, je to

nejake divoke, to zazemi koupil developer a vhce tam stavet apartmanove domy. Proc trauma? 

​mela jsem takovy to vázání s lopatkou, co se zacvakavala za patu, při prudším zabočeni cely to vázání vypadlo (byla to nejaka bezpečnostní pojistka), ale po te, co mi tata koupil po kožených botách prvni přezkáče, ale nebyl schopnej namontovat nový vázání, na těch lyžích skoro nešlo jezdit. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 06. ledna 2025 15:42

Jos gratuluju, to lyžovaní je boží. Na pomě se možná naučí jezdit brzy, jestli moc neškube. Naše začla jezdit sama loni, má teď 13kg a vel 98/104 takže je fakt drobná. Trénovali jsme to na kosteti a do ted jezdim pred ni, abych ji pripadne mohla pomoct vystoupit. 

Ja se priznam, ze si to lyzovani a uceni lyzovani hodne uzivam. Uz jsem si i troufla vzit si na sjezdovku oba sama, coz se ale ukazalo jako trosku orisek

A teda jsem fakt vdecna, ze mame tu chalupu tady. O vikendu jsme chteli detem udelat radost a ze je vezmeme lyzovat jinam. Puvodne jsme chteli na Tanvaldsky Spicak, coz jsme vzdali kvuli mnozstvi lidi. Zaparkovali jsme u nejakeho detáekeho detskeho vleku, kde byla teda taky silena fronta na 15 minut. Jenze, jizdne jen po hodinach za 210/hod a platil by i ten dvoulety. To nam docela spadla celist. U nas maji vsude bodovky, kolikrat i sedackovou lanovku a deti do 4 let neplati... no jako nedali jsme skoro 1000 za pul hodiny stani ve fronte a 2 jizdy, kdyz za stejnou cenu tu muzu mit 25 jizd na sedackove lanovce hned vedle skolky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. ledna 2025 16:01

MPLee to, že děti neplatí jsem snad u nás ještě neviděla, ale bodovky bývají, to mně překvapuje, že tam nemají.

Jinak ty dvě stovky jsme platili i na vstup do dětského areálu s pomou a pásem.

Musím říct, že letos jsme podle toho vybírali ty Alpy, ne jen teda, ale dost jsme zkoumali, kde naše děti budou platit a kde ne a kolik dětí může jet s dospělým zdarma.

Offline Jos
příspěvků moje polička 06. ledna 2025 16:14

MPLee my tu moc nelyzujeme (jako dospeli), je to dost o nicem. Opravdu tak pro deti a ceny radsi nekomentuju. Ale mame jednu sjezdovku kilak, druhou asi dva. A letos uz to tak akorat zvlada. Loni ho jeste ani nebavilo bobovat. Jinak tady nastesti maji bodovky. On taky sjede pet jizd a celkem mu to staci. A je to pul hodina, takze kupovat hodinu by se nam nevyplatilo. Alpy snad za rok, jestli chytneme snih.