JankaM u nás na severní Moravě se tomu pekáč nikdy neříkalo.
Vše o těhotenství a dětech
Candancenevím, co řešíš, ale bude líp. ![]()
Holčičky jsou na zabití kolem sedmé třídy, to bylo fakt nejhorší období.
Nebo jsme se adaptovali ![]()
JankaM v Praze to byl za mého dětství rozdíl, boby byly ty řiditelný s brzdama, pekáč jen s držátky
Pekáč

Boby

Candance Muj gynekolog říkal veškeré myšlenky na špatné činny směřovat na dospělé a s cílem do vězení, že tam je o člověka více péče než na blázinci. Takže....
Karja no jenže ty jsi měla toho veterináře, buď nakonec ráda, že tě nechtěl zavrit do zoo.
Karja Myslela jsem si to, jen jsem chtěla upozornit, kdyby náhodou. Zavolala bych na pediatrii a domluvila se tam. Osobně bych se bála očkovat v možný infekci, ale odborně o tom vím kulový.
continuity Spíš někam do obory:-D. Podle mě, ale zrovna tohle je fakt dobrá rada:-D Jakože fakt užitečná pro život, často si jí připomínám.
Karja to je pravda
Mozna bych v tom vezeni dopsala i clanky a skripta, co jsem slibila. Mozna by to slo jako HO.
Svata pravda. Dekuji
Len jojo, taky vím prd. Ono jako ted by byla určitě tento týden teprvne v inkubační době, protože přes vánoce jsme nikde nebyli...To je věda toto!
CandanceI rekvalifikaci si tam můžeš udělat! Manuální práce uklidnuje.
continuity neskutecnou drzost, vztek, vsichni jsou spatni, jen ona je v poradku.
A hlavne bud neustale dorazeni na mladsi sestru nebo ji nadava a zarli na ni.
Tim dorazenim myslim klidne i nekolika hodinove hloupe reci, obtezovani, ruzne otravovani, aby si nemohla delat svoje veci. Vsechno ve stylu jakoze vtipky a srandicky ale ono to po chvili vlastne neni vtipne a dost to obtezuje.Musim ji odvest ale ona se k ni porad vraci. Vzdycky to skoci jejim vzteklym krikem, ze nas nenavidi.
Candance od brata som o 3 roky staršia, my sme sa vždy strašne bili a boli k sebe hnusni, a v začiatku jeho puberty sa so mnou 2 roky vôbec nerozprával. A to sme mali spolu izbu. A chodili sme spolu na gymnázium, spolu akože zároveň, lebo nikdy sme spolu ráno ani poobede nešli, za celé 4 roky.
Candance Jasně že tam můžeš na HO, i Rath dostal náhrady za dobu co byl ve vazbě...já myslím, že to je náhodou dobré řešení, vylezeš a budou z toho venku!
Mně se docela osvědčilo s těma dětma o tom hodně mluvit, ale asi musíš začít už před pubertou. Teď je to tak, že mladší je protivnej nebo naopak zamlklej a tak...a já říkám "copak, puberta?" nebo "ty to máš tak těžký, viď?" A on se většinou začne smát, nebo "no jo no"...už jsem to tady kdysi říkala, moje motto, platí to na malý a platí to i na velký, spousta lásky a pevné hranice. Potřebují trochu rebelovat a musí mít proti čemu. :-) A myslím, že tu lásku potřebuje vidět, i když bys ji ve skutečnosti nejraději třískla pánvičkou a ona tebe zřejmě taky....
Ale lituju tě, musíš to prostě nějak přežít....
Candance To máme doma taky. Starší neustále slovně napadá mladšího, furt ho shazuje. Občas je to šílené, ale vysvětlit se mu to nedá, všechno je zhoršené tím že starší je fakt manipulátor.
letfenixa my jsme se ségrou taky nikdy nechodily společně
To jsem prosím psala já, nevím proč anonymně. ![]()
Garfie Jasně, že žárlivost v tom taky hraje roli a přitom si myslím, že není důvod. Akorát starší si vždycky vymyslí nějakou krkolomný konstrukt proč a o tom je skálopevně přesvědčen. Vysvětlovat nepomáhá. Ale pořád je to lepší, než když se jako malí mydlili, teď si jdou i společně zaházet nebo se o něčem jsou schopni bavit. Ale pak staršínu něco přeletí přes nos, ani to nesouvisí s rodinou a je k nevydržení.
Jo a spolčně chodit do školy, to jsem nechodila ani já se ségrou a popravdě mě to ani nenapadlo.
My si spolu povidame fskt hodne. Dost se mi i sveruje. Ale potom ji prepne a konec. Proste se s ni neda.
Ja bych to vydrzela ale prijde mi, ze tu mladsi to mrzi a uz se ji i boji.
brrr presne pinkaji si volejbal nebo hraji a starsi spadne mic nebo neodrazi podle predstav a je to konec.
Garfie to ona asi zarli. Sice nema na co. Prej si s mladsi povidam, no protoze mladsi mi pomaha s varenim a neni zalezla v pokoji. Ale na druhou stranu nez si do toho pokoje zaleze, resime jen jeji problemy a co se stalo ve skole.
Pak odejde, je na mobilu a pak prijde vztekla, proc si povidame bez ni.
Ja to i chapi, ze je to puberta, ale nevim, kdy je ta hranice, ze dost toto ne
Ani jak ji potrestat.
Candance já si myslím, že je potřeba to hlavně přežít. Jasně, nenecháš jí nadávat sestře, ale nějaké zákazy nebo tresty nepomůžou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.