Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. ledna 2025 13:52

Karja po nás to nikdo nechtěl. My teda chodily společně až na gympl, na základce jsme se minuly. No a autobus tady jel každý 4 minuty nebo se dalo jít pěšky na metro. Nebylo to, že bysme společně vyšly z baráku a pak dělaly, že se neznáme. 

Online Karja
44734 příspěvků moje polička 07. ledna 2025 14:05

Evaeva jo tak to jo, ono v tom pražském kontextu je to vlastně trochu jiný;-). To mi nedošlo, když se to tu zmiňovalo jakožto známka nevztahu:-D. U nás jezdí autobusy dva a ještě ve stejný čas +- o minutu, tak jsem zvědavá, jestli teda nebude každá jezdit tim jiným!:-D.-D

Offline Aranel
6621 příspěvků moje polička 07. ledna 2025 14:06

Karja A u nás ve věku gymplu jezdil jeden, tak jsme jezdily spolu. ale ve městě se většinou rozdělily!

Online Karja
44734 příspěvků moje polička 07. ledna 2025 14:10

Aranel Tak to mě nikdy nenapadlo, že to tak bude moct být:-D Pořád si říkám, jakjsem to vyhrála, že to bude v podstatě 2v1:-D:-D.

Offline JankaM
3106 příspěvků moje polička 07. ledna 2025 14:15

Karja jsem se sestrou o rok a spolu jsme teda těch 200m na zš nechodily. A na sš jsme šly každá na jiný intr, takže výhra to byla hlavně pro rodiče

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. ledna 2025 14:19

Karja

My měli i jiné zájmy, jiný okruh kamarádů.

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 07. ledna 2025 14:37

Já teď teda přemýšlím, jestli si ti moji na tu sto metrovou cestu ke škole rozdělí přední a zadní dveře od domu na pevno, nebo jestli si je budou střídat

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 07. ledna 2025 14:39

viktorka_od splavu maji, ale ta revolta jde vic proti nemu nez proti mne. On nemel v rodine holky - sestry, sestrenice.nic a nechape vubec ty hormonalni zmeny a procesy.

brrr presne o prazdninach se to proste vyvali na povrch. Pres tyden nema cas prudit a je to ok. Dokonce bych ji casto nazvala jako starostlivou sestrou - z vlastni iniciativy. Dokonce pokecaji o kosmetice a kamoskach. Znovu , dokud ji neco nepreleti pres nos. Proste z nuly na sto.

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 07. ledna 2025 14:41

Candance tak to zni ze by tu terapii spis potreboval on;-) ne beze srandy to prijeti od otce je u holek strasne dulezity (rika jedna potrefena

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 07. ledna 2025 14:42

brrr jsem rada, ze v tom nejsem sama. A to s tim postavenim mladsiho do role hloupejsiho je podobne. Ale na druhou stranu i ona breci, ze sestre jde vsude vsechno snaz. Protoze ta starsi vazne na co sahne, to ji pomerne dost jde. Nekdy jsem i rada, kdyz se ji nedari, aby si to taky zkusila.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 07. ledna 2025 14:43

viktorka_od splavu to by potreboval ale on se fakt snazi ji vychazet vstric. Ale terapii navrhuje i on obcas. Asi budu muset nejakou poresit.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. ledna 2025 15:26

DruI to je úplně jednoduchý. Jeden půjde v 7:43 a druhý v 7:46. To vůbec nedává smysl, aby na sebe čekali při téhle vzdálenosti

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 07. ledna 2025 15:28

Poradíte mi prosím dárek ke 4. narozeninám pro holčičku? Pro tu moji Jsme v koncích, vše co chtěla (až na kostým kazizuba), dostala k vánocům. Hraček máme přehršel, her taky.napadla mel už 2 kolová koloběžka? Zvládne to už? Máte někdo tip na nějakou osvědčenlu s ruční brzdou pro dítě kolem 100cm? Aby se dala skládat? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. ledna 2025 15:30

MPLee tvoje to zvládne, si myslím. Rovnováhu má určitě dobrou.

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 07. ledna 2025 15:50

Candance U nás mladší staršího kopíruje s několikaměsíčním zpožděním. Když první řekne, že na tábor nepojede, můžu do pár měsíců čekat, že to udělá i mladší.

Jinak, co se přestali mlátit, se jejich vztah dost zlepšil. Jen kdyby si starší odpustil ty řeči. Naštěstí mladší je i docela splachovací a už chápe, že brácha je v tomhle takový jaký je a asi z toho máme hlavu víc my rodiče než on.

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 07. ledna 2025 16:03

MPLee Tip na koloběžku nemám, ale naše tu dvoukolovou ve čtyřech zvládala, akorát má teda tu zadní brzdu. Mně to na jaro připadá jako fajn dárek :o)

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 07. ledna 2025 16:07

Evaeva To teda budou jezdit spolu! Je přece nenechám plýtvat elektřinou na dvě jízdy výtahem ;o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. ledna 2025 16:16
Offline notna
9459 příspěvků moje polička 07. ledna 2025 16:38

Candance Souhlasím s continuity a Garfie Nastavit nějaké hranice a milovat.Nejhorší období bylo 12-15 let. to mi říkala i švagrová, že to tak neteř měla. My jsme striktně vyžadovali, aby mluvila slušně. že může říct cokoliv, ale slušně. Tohle pravidlo teda u nás bylo vždycky, ale v pubertě to dostalo grády. Všichni blbí, nemožní a pod vlivem kamarádek ještě naprosto příšerný slovník. Držím palce, ať je brzy líp. Byl to občas očistec. A nekdy ještě je občas je. Stačí si takhle oddechnout a hned máme nějakou pěknou scénku na světě.  Člověk nevěděl, a ještě občas někdy neví, jestli z toho pokoje vyleze sedmihlavá naštvaná saň nebo milá holka nebo naopak zase hromádka neštěstí a deprese. U nás situaci zhoršoval ještě muž, který ty obrovské výkyvy a negace vůbec nedával. Na něm se dá normálně dřví štípat, ale přerod z rozumné, zdravě sebevědomé holčičky, se kterou byla vždycky domluva, do náladové a depresivní a negativní puberťačky z něj na čas, než se s tím srovnal, udělal nerváka taky.