Karja po nás to nikdo nechtěl. My teda chodily společně až na gympl, na základce jsme se minuly. No a autobus tady jel každý 4 minuty nebo se dalo jít pěšky na metro. Nebylo to, že bysme společně vyšly z baráku a pak dělaly, že se neznáme.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva jo tak to jo, ono v tom pražském kontextu je to vlastně trochu jiný;-). To mi nedošlo, když se to tu zmiňovalo jakožto známka nevztahu:-D. U nás jezdí autobusy dva a ještě ve stejný čas +- o minutu, tak jsem zvědavá, jestli teda nebude každá jezdit tim jiným!:-D.-D
Karja A u nás ve věku gymplu jezdil jeden, tak jsme jezdily spolu.
ale ve městě se většinou rozdělily!
Aranel Tak to mě nikdy nenapadlo, že to tak bude moct být:-D Pořád si říkám, jakjsem to vyhrála, že to bude v podstatě 2v1:-D:-D.
Karja jsem se sestrou o rok a spolu jsme teda těch 200m na zš nechodily. A na sš jsme šly každá na jiný intr, takže výhra to byla hlavně pro rodiče
.
My měli i jiné zájmy, jiný okruh kamarádů.
Já teď teda přemýšlím, jestli si ti moji na tu sto metrovou cestu ke škole rozdělí přední a zadní dveře od domu na pevno, nebo jestli si je budou střídat ![]()
viktorka_od splavu maji, ale ta revolta jde vic proti nemu nez proti mne. On nemel v rodine holky - sestry, sestrenice.nic a nechape vubec ty hormonalni zmeny a procesy.
brrr presne o prazdninach se to proste vyvali na povrch. Pres tyden nema cas prudit a je to ok. Dokonce bych ji casto nazvala jako starostlivou sestrou - z vlastni iniciativy. Dokonce pokecaji o kosmetice a kamoskach. Znovu , dokud ji neco nepreleti pres nos. Proste z nuly na sto.
Candance tak to zni ze by tu terapii spis potreboval on;-) ne beze srandy to prijeti od otce je u holek strasne dulezity (rika jedna potrefena![]()
brrr jsem rada, ze v tom nejsem sama. A to s tim postavenim mladsiho do role hloupejsiho je podobne. Ale na druhou stranu i ona breci, ze sestre jde vsude vsechno snaz. Protoze ta starsi vazne na co sahne, to ji pomerne dost jde. Nekdy jsem i rada, kdyz se ji nedari, aby si to taky zkusila.
viktorka_od splavu to by potreboval ale on se fakt snazi ji vychazet vstric. Ale terapii navrhuje i on obcas. Asi budu muset nejakou poresit.
DruI to je úplně jednoduchý. Jeden půjde v 7:43 a druhý v 7:46. To vůbec nedává smysl, aby na sebe čekali při téhle vzdálenosti ![]()
Poradíte mi prosím dárek ke 4. narozeninám pro holčičku? Pro tu moji
Jsme v koncích, vše co chtěla (až na kostým kazizuba), dostala k vánocům. Hraček máme přehršel, her taky.napadla mel už 2 kolová koloběžka? Zvládne to už? Máte někdo tip na nějakou osvědčenlu s ruční brzdou pro dítě kolem 100cm? Aby se dala skládat?
MPLee tvoje to zvládne, si myslím. Rovnováhu má určitě dobrou.
Candance U nás mladší staršího kopíruje s několikaměsíčním zpožděním. Když první řekne, že na tábor nepojede, můžu do pár měsíců čekat, že to udělá i mladší.
Jinak, co se přestali mlátit, se jejich vztah dost zlepšil. Jen kdyby si starší odpustil ty řeči. Naštěstí mladší je i docela splachovací a už chápe, že brácha je v tomhle takový jaký je a asi z toho máme hlavu víc my rodiče než on.
MPLee Tip na koloběžku nemám, ale naše tu dvoukolovou ve čtyřech zvládala, akorát má teda tu zadní brzdu. Mně to na jaro připadá jako fajn dárek :o)
Evaeva To teda budou jezdit spolu! Je přece nenechám plýtvat elektřinou na dvě jízdy výtahem ;o)
Candance Souhlasím s continuity a Garfie Nastavit nějaké hranice a milovat.Nejhorší období bylo 12-15 let. to mi říkala i švagrová, že to tak neteř měla. My jsme striktně vyžadovali, aby mluvila slušně. že může říct cokoliv, ale slušně. Tohle pravidlo teda u nás bylo vždycky, ale v pubertě to dostalo grády. Všichni blbí, nemožní a pod vlivem kamarádek ještě naprosto příšerný slovník. Držím palce, ať je brzy líp. Byl to občas očistec. A nekdy ještě je občas je. Stačí si takhle oddechnout a hned máme nějakou pěknou scénku na světě. Člověk nevěděl, a ještě občas někdy neví, jestli z toho pokoje vyleze sedmihlavá naštvaná saň nebo milá holka nebo naopak zase hromádka neštěstí a deprese. U nás situaci zhoršoval ještě muž, který ty obrovské výkyvy a negace vůbec nedával. Na něm se dá normálně dřví štípat, ale přerod z rozumné, zdravě sebevědomé holčičky, se kterou byla vždycky domluva, do náladové a depresivní a negativní puberťačky z něj na čas, než se s tím srovnal, udělal nerváka taky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.