Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 19. ledna 2025 13:49

Pinot Noir já mám úplně ten samý vztah ke gauči

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 19. ledna 2025 13:51

Mohučanka Ja k celymu baráku, kterýmu uz říkám squat :-D.

Online Pinot Noir
29920 příspěvků moje polička 19. ledna 2025 14:02

Karja jako my ten stůl máme 19 let, takže proti jeho kvalitě nemůžu říct ani slovo, byl to skvělej stůl a byl by pořád, ještě před pár lety byl jako nový. Za to, že ho začali "používat" jistí tvorové IKEA nemůže.

Online Pinot Noir
29920 příspěvků moje polička 19. ledna 2025 14:21

Mohučanka my teď dočasně vyřešili gauč, úplně nečekaně teda, ale úplně mi to zlepšilo pocit z pobytu doma, což je vlastně pořád, že jo. Měli jsme tu malou dvousedačku a ta houpací IKEA křesla. Jak jsou to takové lehké kusy, tak jak ti kluci na to skáčou s rozběhem, pořád to putovalo po celé místnosti, sedačka vždycky až v kuchyni, každé křeslo v jiném úhlu... Lezlo mi to na nervy, protože to uspořádání, které před dětmi působilo vzdušně, působením těch draků prostě pořád vypadalo jako chaos.

No a teď tchyně chtěla novou sedačku, menší, rozkládací, plus že ta stávající je moc hluboká a blbě se jí z ní vstává. To byla navíc sedačka, kterou jsme v bytě nechali my, když jsme se stěhovali do domu, takže taky 19 let starý kus. Šli jsme k ní tedy změřit prostor a podívat se, jak tu starou sedačku rozložit a odvézt a zjistili jsme, že oni celou tu dobu tu sedačku za prvé vůbec nepoužívali, protože seděli v křeslech, a za druhé byla přikrytá dekami a přehozy. Takže 19 let stará, ale vlastně nepoužívaná. No tak jsme si tu svou 19 starou sedačku vzali na dorasování. Je to teda úplně out, ale kluci jsou nadšení, můžeme tam ležet všichni 4 a ještě jsme si vyzkoušeli, že by tu ta elková sedačka být mohla, protože doteď jsme měli pocit, že na takový typ sedačky je to tu moc malé. Plus nám teda vůbec nemusí být líto, když se sedačka zničí! 

(Chtěla jsem přidat fotku, ale zase to nejde. )

Offline Tabea
8140 příspěvků moje polička 19. ledna 2025 15:00

Karja na lakovaný dýze můžeš rozbourat zabijačku.

Offline Kokoska
35005 příspěvků moje polička 19. ledna 2025 15:07

Karja ja to vidim tak, ze doma muzes mit bud maly tvorivy deti nebo slusnej nabytek

Offline letfenixa
10901 příspěvků moje polička 19. ledna 2025 15:38

Kokoska ježiš! Presne! My máme na 'konferencnom' stoliku DVA kusy toho umeleho obrusu, lebo nielen fixky a pod, ale aj rezatko a tavna pištoľ. Ale aj tak je ten konf.stolik hnusny, takže keď bude čas, pôjde z domu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. ledna 2025 15:47

letfenixa tavnou pistoli kluci používají u svého stolu, ale to jsou teda naučení, že mají používat něco pod to. Nicméně konferenční stolek momentálně nemáme, protože mu ulomili nohu a my zjistili, že nám to místo navíc vyhovuje. Akorát návštěvy hostíme u stolečku z ikei, který kluci používali jako malí a je celý polepený a počmátaný

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 19. ledna 2025 18:06
Reakce na Tabea:

Karja na lakovaný dýze můžeš rozbourat zabijačku.

​tak to chci:D. Ségra má právě olejovanou dýhu, on švagr říká, že teď ty oleje jsou lepší než laky.

Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 19. ledna 2025 18:17

Tabea no ne tak docela. mela jsem par let stul, na kterym nekdo zehlil naparovackou, a fakt to nedopadlo dobre. 

Offline Tabea
8140 příspěvků moje polička 19. ledna 2025 18:28

viktorka_od splavu na bourání prasete napařovačky netřeba

Offline letfenixa
10901 příspěvků moje polička 19. ledna 2025 19:10

Evaeva má písací stôl, zapratany rastlinami, potom taký malý detský stolik, tam je tabuľa a 'vystavky', potom taký stolik z Jysku, tuším sa volal televízny, tam má riadiky, takže jedine môže pracovať na konferenčnom .

Na môj písací stôl má zákaz sa čo len pozrieť (chodí doň tajne).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. ledna 2025 19:17

letfenixa no jo, my tolik stolů pro každého nemámeAle ten konferenční na takové věci nepoužívali. Stojí na koberci. Sice si nedělám iluze, že by přežil děti, ale zase barvu tam mít vylitou nemusím, jídlo stačí

Offline letfenixa
10901 příspěvků moje polička 19. ledna 2025 19:41

Evaeva koberec tam býval, kým bol menší. Vieš, máme 2 izby. Keď už bude ochotný spať sám, vyhladovo do 10 rokov , tak ho presunieme do menšej, aj so všetkými stolmi.

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 19. ledna 2025 19:58

viktorka_od splavu Jj, ono asi to teplo zase dela neco jiného.

49366 příspěvků moje polička 19. ledna 2025 20:02

Karja teplo ani ne, ale ta para.

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 19. ledna 2025 20:05

viktorka_od splavu jasný. No nevím, nevychází mi z toho nic moc dobře:D. 

49366 příspěvků moje polička 19. ledna 2025 20:09

Karja ja bych pres ten stul z masivu hodila proste peknej ubrus. ne hnusnej igelitak, ale hezkej ubrus idealne co se nezehli. dva na stridani a hotovo.

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 19. ledna 2025 20:14

viktorka_od splavu To se mi bohužel vůbec nelíbí, a kolikrát něco vylijes a o to hůř se to s ubrousem likviduje.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. ledna 2025 20:19

Karja já ubrusy taky nemám ráda. Zkusila bych v co největší míře používat ty podložky, na větší věci igelit a zbytek brát jako patinu Když je to masiv, tak to půjde přebrousit, až to bude hodně špatný.