Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 19. ledna 2025 20:20

Karja

ten poskozeny masiv vyřešíš lépe než oloupanou dýhu. A olej lépe než lak. Vždy to půjde přebrousit, na rozdíl od podlahy, to se stolem až tak černě nevidím. 

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 19. ledna 2025 20:21

Evaeva Jj, musím si to pravě vyhodnotit no, sama. Samba nebudu informovat o všech detailech:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. ledna 2025 20:22
Offline Potrefenáhusa
38894 příspěvků moje polička 19. ledna 2025 20:47

Latkovej ubrus mi s těma malejma detma přijde k uzoufání, my tam něco máme rozlityho co chvíli, vánoční polila jeste než si sedla ke stolu

mne je stolu lito, je to obyc starej z ikey, ale uz se neprodava a k nam bajecne sedi. Zrovna ty vodovky bych z nej brousit nechtela 

Ale treba nektery drazsi stoly s dobrým povrchem by to daly, nas spis ne 

Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 19. ledna 2025 20:57

Potrefenáhusa mne to prave prijde nejsnazsi, pokud to teda nejsou uplne maly deti co ho strhnou (to uz karjovy nejsou), proste stahnu a hodim do pracky, pere se furt. akorat nesmi byt ten stul z pulky zaskladanej kramama, samozrejme. 

Offline Tabea
8140 příspěvků moje polička 19. ledna 2025 21:07

viktorka_od splavu hezkej ubrus si nějak nedovedu představit. I vzhledem k tomu, jak často utírám stůl, ačkoliv máme podložky pod talířem. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. ledna 2025 21:13

Tabea no musela bys jich mít tak deset

Mně to přijde nešikovný i já ty výtvarný věci, pořádně se na tom nedá kreslit, na vodovky, aby to člověk uklízel, modelínu z toho možná nedostaneš... A strhnutí bych se možná bála i u těch větších (s miminem jsme měli vánoční ubrus asi tři hodiny).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. ledna 2025 21:17

Potrefenáhusa ona jde do určité míry zbrousit i dýha, ale u ikeácké bych do toho asi nešla. Masiv by jít měl určitě, ale musíš ten povrch zase nějak ošetřit a u ikeáckého stolu možná nechytíš barvu 

Offline Potrefenáhusa
38894 příspěvků moje polička 19. ledna 2025 21:18

viktorka_od splavu jo, ja ho denne prát nebo nekde sušit nechci, navrch pokazdy sušit stůl pod nim....takže zatím je reseni ten vikslajvant, ani nechci nikde schovávat podložky na kresleni 

(konferenční stolek jsme zrušili, kdyz to vypadalo, ze se na něm navzájem zabijou při pádu ze sedačky)

Offline Potrefenáhusa
38894 příspěvků moje polička 19. ledna 2025 21:21

Evaeva mne prijde, ze ty vodovky jdou docela hluboko, urcite by to slo, ale nechci :-) 

my mame na ubrusu svorky jak ze školní jídelny :-)

Online žluťásek
8867 příspěvků moje polička 19. ledna 2025 21:24

Potrefenáhusa ty svorky jsou nejlepší, moje babička to měla celej život a hned jak jsem zařizovala vlastní domácnost, kupovala jsem je taky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. ledna 2025 21:24

Potrefenáhusaasi jste ten stolek měli moc kvalitní Náš byl vždycky takový, že spíš uhne on než děti Super kup byl teda ten asi za 100 z ikei, přežil jejich řádění, akorát nejde už umýt (žádný design to teda není a k vám by asi ani nešel). Do teď jeden mladší používá jako pracovní a druhý dáváme pod stromeček. Ale až nebude potřeba tolik místa na fotbal a skákání tak bych chtěla nějaký s úložným prostorem.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. ledna 2025 21:26

Potrefenáhusa strhneš to i přes svorky, batolata určitě. Plus teda ty malý straky je pořád sundávají a odnáší (máme na chalupě). Já jim pod vodovky dávám igelit, ale zrovna do té naší ikea dýhy se to nevpíjí. Myslím, že stůl je jeden z dětmi nejméně poznamenaných kusů nábytku.

Offline Potrefenáhusa
38894 příspěvků moje polička 19. ledna 2025 21:41

Evaeva nám to tam drží dost napevno, myslim, ze batole by to spis nestrhlo (ale jak to nejde, tak to nikdy ani moc nezkoušely)

žluťásek svorky a igelit, kde se přilepíš loktama ke stolu

Offline Potrefenáhusa
38894 příspěvků moje polička 19. ledna 2025 21:42

Evaeva stolek byl hodně festovni, vyráběl ho muž, takže kvalitka.....ale nechybí mi vůbec 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. ledna 2025 21:47

Potrefenáhusa mně taky nechybí, já mám totiž příruční odkládací stolek vedle gauče Ale teď je fakt víc potřeba to místo. Akorát návštěvám dáváme ten starý počmáraný z ikei no, když mají kluci oslavu hlavně

Offline Jos
příspěvků moje polička 19. ledna 2025 22:11

viktorka_od splavu

my nemame hezky stul, je to akat z jysku a uz ma nejlepsi za sebou. Plan je stejne ty kusy nabytku nahrazovat dubem. Tak proste davam ubrus, zas moje dite treba nic moc nevyliva. Maluje na papir a maximalne pretahne. Ze by nekdy neco jako stenu nebo nabytek pomaloval, to se jeste nestalo. 

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 19. ledna 2025 22:33

Nemáte někdo pro děti osvědčený návleky na boty na zimní radovánky? Jako každej se zmáčí, ale naše mají fakt pak po kolena mokré ty spodní kalhoty, uplně nažmach ponožku po bobování a jakoby hned, ne po dvou hodinách.

Online Pinot Noir
29920 příspěvků moje polička 19. ledna 2025 23:32

Uá, na to, že mladší bude s kašlem ještě doma, jsem se připravovala celý víkend, ale starší právě přikvačil do obýváku s řevem, že měl noční můru, no a má zimnici a zvýšenou teplotu!

Offline letfenixa
10901 příspěvků moje polička 20. ledna 2025 04:01

Karja má snehové navleky Boll.