ten poskozeny masiv vyřešíš lépe než oloupanou dýhu. A olej lépe než lak. Vždy to půjde přebrousit, na rozdíl od podlahy, to se stolem až tak černě nevidím.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Jj, musím si to pravě vyhodnotit no, sama. Samba nebudu informovat o všech detailech:D
Latkovej ubrus mi s těma malejma detma přijde k uzoufání, my tam něco máme rozlityho co chvíli, vánoční polila jeste než si sedla ke stolu ![]()
mne je stolu lito, je to obyc starej z ikey, ale uz se neprodava a k nam bajecne sedi. Zrovna ty vodovky bych z nej brousit nechtela
Ale treba nektery drazsi stoly s dobrým povrchem by to daly, nas spis ne
Potrefenáhusa mne to prave prijde nejsnazsi, pokud to teda nejsou uplne maly deti co ho strhnou (to uz karjovy nejsou), proste stahnu a hodim do pracky, pere se furt. akorat nesmi byt ten stul z pulky zaskladanej kramama, samozrejme.
viktorka_od splavu hezkej ubrus si nějak nedovedu představit. I vzhledem k tomu, jak často utírám stůl, ačkoliv máme podložky pod talířem.
Tabea no musela bys jich mít tak deset ![]()
Mně to přijde nešikovný i já ty výtvarný věci, pořádně se na tom nedá kreslit, na vodovky, aby to člověk uklízel, modelínu z toho možná nedostaneš... A strhnutí bych se možná bála i u těch větších (s miminem jsme měli vánoční ubrus asi tři hodiny).
Potrefenáhusa ona jde do určité míry zbrousit i dýha, ale u ikeácké bych do toho asi nešla. Masiv by jít měl určitě, ale musíš ten povrch zase nějak ošetřit a u ikeáckého stolu možná nechytíš barvu
viktorka_od splavu jo, ja ho denne prát nebo nekde sušit nechci, navrch pokazdy sušit stůl pod nim....takže zatím je reseni ten vikslajvant, ani nechci nikde schovávat podložky na kresleni
(konferenční stolek jsme zrušili, kdyz to vypadalo, ze se na něm navzájem zabijou při pádu ze sedačky)
Evaeva mne prijde, ze ty vodovky jdou docela hluboko, urcite by to slo, ale nechci :-)
my mame na ubrusu svorky jak ze školní jídelny :-)
Potrefenáhusa ty svorky jsou nejlepší, moje babička to měla celej život a hned jak jsem zařizovala vlastní domácnost, kupovala jsem je taky ![]()
Potrefenáhusaasi jste ten stolek měli moc kvalitní
Náš byl vždycky takový, že spíš uhne on než děti
Super kup byl teda ten asi za 100 z ikei, přežil jejich řádění, akorát nejde už umýt (žádný design to teda není a k vám by asi ani nešel). Do teď jeden mladší používá jako pracovní a druhý dáváme pod stromeček. Ale až nebude potřeba tolik místa na fotbal a skákání
tak bych chtěla nějaký s úložným prostorem.
Potrefenáhusa strhneš to i přes svorky, batolata určitě. Plus teda ty malý straky je pořád sundávají a odnáší (máme na chalupě). Já jim pod vodovky dávám igelit, ale zrovna do té naší ikea dýhy se to nevpíjí. Myslím, že stůl je jeden z dětmi nejméně poznamenaných kusů nábytku.
Evaeva stolek byl hodně festovni, vyráběl ho muž, takže kvalitka.....ale nechybí mi vůbec
Potrefenáhusa mně taky nechybí, já mám totiž příruční odkládací stolek vedle gauče
Ale teď je fakt víc potřeba to místo. Akorát návštěvám dáváme ten starý počmáraný z ikei no, když mají kluci oslavu hlavně ![]()
my nemame hezky stul, je to akat z jysku a uz ma nejlepsi za sebou. Plan je stejne ty kusy nabytku nahrazovat dubem. Tak proste davam ubrus, zas moje dite treba nic moc nevyliva. Maluje na papir a maximalne pretahne. Ze by nekdy neco jako stenu nebo nabytek pomaloval, to se jeste nestalo.
Nemáte někdo pro děti osvědčený návleky na boty na zimní radovánky? Jako každej se zmáčí, ale naše mají fakt pak po kolena mokré ty spodní kalhoty, uplně nažmach ponožku po bobování a jakoby hned, ne po dvou hodinách.
Uá, na to, že mladší bude s kašlem ještě doma, jsem se připravovala celý víkend, ale starší právě přikvačil do obýváku s řevem, že měl noční můru, no a má zimnici a zvýšenou teplotu! ![]()
Karja má snehové navleky Boll.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.