Malvinmuž říkal, že by to taky dělal s pomocí AI. ![]()
Nic proti tomu nemám, jestli učitelka zadá svá pozorování a AI k tomu napíše hezkou vatu, je to podle mě to správné využití AI a jsem za takovou učitelku jedině ráda.
Malvinmuž říkal, že by to taky dělal s pomocí AI. ![]()
Nic proti tomu nemám, jestli učitelka zadá svá pozorování a AI k tomu napíše hezkou vatu, je to podle mě to správné využití AI a jsem za takovou učitelku jedině ráda.
Malvin Pinot Noir sama takto AI používám. Napíšu odrazky a požádám o souvislý text.
Pinot NoirČetla jsem krom Ríšovych hodnocení už jen pár, takže zanedbatelný vzorek, ale připadá mi, že jsou psány spíš pro dospělého, ne pro dítě. Co na to Ríša?
Teda myslím, že jsou tak psány všechny, co jsem četla, nejen ta Ríšova.
@Pinot Noir to je super! Taky by se mi něco takového líbilo. Známky bych na prvním stupni zrušila úplně.
(Mmch. muž byl teď překvapený, že se v první třídě známkuje, on měl slovní hodnocení
Jako bych to loni při výběru školy s ním neřešila, to je teda věc druhá
)
brrr je spokojený a hrdý. Jako že by tomu nerozuměl? To u něj nehrozí. Ale uznávám, že když si představím za dva roky Viktora, tak pro toho by to mělo stejný význam jako napsané v korejštině.
Pinot Noir myslím, že je hodně důležité, co mu řekne paní učitelka při předávání
Pinot Noir Mi to (těch pár, co jsem četla) připadá jak vystřihnuté z knih o osobnostnim rozvoji. Jako možná to takhle má být. Každopadně, hlavní je spokojené dítě (Ríša).
Evaeva neraz sa zamýšľam, na čo sa vôbec obťažujem mužovi hovoriť plány, keď je každý týždeň 2x prekvapeny z L krúžkov, vždy z mojej porady a rodička.
letfenixa u něj tohle byla výjimka, jinak obvykle ví, která bije. Akorát loni mi jednou psal, jestli má vyzvednout syna na kroužku. Dítě už bylo hodinu doma
Ale je pravda, že u té školy mně to překvapilo.
Pinot Noir já myslím, že učitelky mají nějakou šablonu, podle které jedou a zabalí to do vět. Máme velmi podobné hodnocení, plné "originálních myšlenek, kreativních řešení, svědomitosti a píle" ![]()
Což je teda samozřejmě pochopitelný a řekla bych i žádoucí, vždyť by se učitelka musela zbláznit, psát to všechno zpatra pětadvaceti dětem.
My dostáváme takhle slovně zhodnocené i čtvrtletí, syn z toho má fakt velkou radost a je na to pyšnej vždycky.
Z toho hodnocení je vidět, jak udělal Ríša velkej pokrok v soustředění, trpělivosti, to mi přijde skvělý. A slovní hodnocení tohle dokáže vystihnout, narozdíl od jedniček. Moc hezký to má ![]()
brrr ono je asi těžké být i v lehkých výtkách pozitivní a zároveň, aby tomu rozuměly děti, u každého něco vyzdvihnout... Pak se tomu jazyku příruček asi úplně nevyhneš. Podle mě učitelky do té chvály dobře zabalily, že je netrpělivý nervák, který neumí prohrávat. ![]()
žluťáseksakra, a já zrovna té kreativitě a originálním myšlenkám věřila! ![]()
Pinot Noir no tak máme obě kreativní a originální děti, to není nic k neuvěření ![]()
žluťásek já mám pocit, že ty věty jsou předepsané, podobně, jak psala tabea. Ale nevím, jestli je to závazné. Asi je nějaký prostor pro osobní vyjádření.
Pinot Noir no ale dítěti bez originálních myšlenek tam vybere něco jiného
Evaeva jj, ty šablony podle mě vychází z rámcových vzdělávacích plánů, který obsahují tyhle formulace kompetencí a dovedností, které má tak v daném období obsáhnout
@Pinot Noir to je super! Taky by se mi něco takového líbilo. Známky bych na prvním stupni zrušila úplně.
Já moc nechápu, že jsou pořád známkované ty výchovy. A to i na té soukromé škole. Vlastně bych to spíš chápala naopak - známky v češtině, matematice, prvouce, slovní v těch výchovách, když už teda nezrušit známky úplně.
I když teda nevím, jestli v těch výchovách nedávají jenom jedničky.
Pinot Noir očividně vybarvování a vybika jsou furt zásadní věc k hodnocení ![]()
žluťásek no, asi jo ![]()
žluťásek ježiš, když tě tu vidím, musím ti říct, že jsme se změnili ve svačináře! Nedávno to začal R. vyžadovat a vyloženě si to užívat, Fanta a brumík z bufetu už nestačí, musí být krabice jako do školy, s namazaným rohlíkem, kapsička, jabko, bonbón, pití celá flaška. A je celkem jedno, kam se jde výlet, hlavně že se tam budou otvírat na lavičce krabice s jídlem! A nejlíp hned na první lavičce, kterou potkáme.![]()
žluťásek Pinot NoirVe vychovách se ale i učí, teda aspoň ve výtvarce a hudebce. Normálně dějiny vytvarného umění/hudby i nauka (pokud to znamená noty, druhy hudebních nástrojů, atd.)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.