Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. února 2025 12:29

brrr ale v těch prvních ročnících toho k učení moc není. Syn se učí v hudebce rytmus, ve výtvarce nic. Ono asi není problém to známkovat, ale měla by se známkovat snaha, zapojení, ne výkon. Což si teda myslím i o ostatních předmětech.

Pinot Noir já myslím, že u nás zatím mají jedničky všichni ze všeho. Aspoň syn ještě jinou známku nepřinesl. Přijde mi to teda správné v prvním pololetí první třídy. Například v aj se objevily dvě známky teď v pololetí, evidentně musí mít aspoň dvě Aj je synův oblíbený předmět, pořád tam zpívají a hrají hry.

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 01. února 2025 12:37

brrrpravda, v hudebce jsme se něco učili. Ale ve výtvarce ne, výtvarné umění bylo součást látky literatury. No a v tělocviku, tam jsme se bohužel neučili vůbec nic, celý rok se hrála vybíjená, které jsem se bála, a pak se na jaře vytáhly stopky, změřily se výkony, které jsme si do té doby ani nevyzkoušeli, půl třídy se poblilo z běhu na 1200 metrů a od příští hodiny do konce roku se zase hrála vybíjená. 

Offline brrr
12366 příspěvků moje polička 01. února 2025 12:52

Pinot NoirO tělocviku nemluvím, tam by se měla známkovat leda snaha, kdyz už. Ale kluci se v hudebce/výtvarce fakt něco málo i učí, tipla bych tak od třetí třídy.

A teda v životě jsem nezažila,že by se někdo z 1500 m poblil, přinejhorším to došli. (Na gymplu se teda krátila cesta přes řeku, tam hrozilo i plavání )

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 01. února 2025 12:57

brrr ježiš, pád do potoka v důsledku zkratky jsme taky měli

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 01. února 2025 13:01

brrr no ještě si mohli nekde před samoskou půjčit kolo a m li by rovnou triatlon

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 01. února 2025 13:09
Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. února 2025 13:25

Pinot Noir my měli na druhém stupni ve výtvarce vždycky jednou za měsíc asi teoretickou hodinu. Ale zrovna ta se u nás známkovala spíš za tu snahu. Ale v těláku jsme ty limity měli dost přísné. Sice jsme ten daný sport vždycky měsíc nebo dva dělali (což byla teda taky otrava, když to byl zrovna nějaký, co člověk neměl rád), ale na jedna to bylo celkem těžké. Plavání jsme dokonce měli dvakrát týdně, já se nijak neflákala, sport mně bavil a stejně jsem nebyla schopná to zaplavat na líp než za dvě (něco spíš za tři). No jak říkám, když už známkovat, tak snahu.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 01. února 2025 14:42

Mne stačilo raz v živote písať na prihlášky deviatakov slovné hodnotenie. Učila som prvý rok, triednou som im bola od novembra, mala som u nich 2x do týždňa hodinu a písala som to vo februári. Vypočítala som si ich priemery, jedna staršia kolegyňa mi požičala svoje zapisky a podľa priemeru som im písala viac-menej to isté. Nepoznala som ich takmer vôbec a písalo sa to ešte ručne. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 01. února 2025 14:46

Pinot Noir tyjo, to je jak u nás na gymplu, to se furt hrál volejbal a pak jsme jednou přišly do tělocvičny a tam stála hrazda a kladina a: Děláme výmik a sestavu na kladině na známky

A pak se zase hrál volejbal. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 01. února 2025 14:48

brrr dcera dostala loni slovní hodnocení, přišlo mi to moc pěkné, dost osobní, ani by mě nenapadlo, že by to mohla napsat AI. Ale jí to moc nezaujalo, mnohem víc se jí líbila ta jednička.

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 01. února 2025 14:48

Mohučanka Pinot Noir tak to my jsme cvicili poctive, na naradi i na stadionu. Behy a skoky mi nesly ani me nebavily, ale na gymnastiku jsem jeden rok chodila i na nepovinnou hodinu.

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 01. února 2025 14:49

Dcera má sice klasické vysvědčení, ale slovní hodnocení nám paní učitelka píše taky. To teda posílá jenom do bakalářů a nijak oficiálně ho nepředává. A mně by teda to slovní hodnocení stačilo. Stejně nám paní učitelka v rámci hodnocení třídy napsala už týden předem, že všichni dostanou samé jedničky :)

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 01. února 2025 14:59
Reakce na Pinot Noir:

žluťásek ježiš, když tě tu vidím, musím ti říct, že jsme se změnili ve svačináře! Nedávno to začal R. vyžadovat a vyloženě si to užívat, Fanta a brumík z bufetu už nestačí, musí být krabice jako do školy, s namazaným rohlíkem, kapsička, jabko, bonbón, pití celá flaška. A je celkem jedno, kam se jde výlet, hlavně že se tam budou otvírat na lavičce krabice s jídlem! A nejlíp hned na první lavičce, kterou potkáme.

​Už máte lunchboxy s přihrádkama, zvířátkový napichovátka, oči na ovozel a sendviče nakrájený na sousta?

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 01. února 2025 15:36

žluťásek to naštěstí asi nezná a tudíž nevyžaduje, za výlet do lesa bez cíle mu stojí i rohlík se salámem v krabici z Actionu za 29

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 01. února 2025 15:44

Prosimvás, taky vám vaše polovičky potom, co jim nachystáte děti ven, bezelstně sdělují jaké produktivní činnosti byste teoreticky mohly během té hodiny klidu doma udělat? Nebo mám tenhle vadnej kus jenom já?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. února 2025 16:08

monis ježiš, k tomu mám sklony spíš já. Navíc muž kolikrát i dost udělá, já půlku prokrastinuju

Online Gatita
8641 příspěvků moje polička 01. února 2025 16:26

monis Nastesti ne, spis naopak jako Evaeva . Nejaky ten vikend zpatky jsem muze pozadala o nakup, vypracovani danoveho priznani a jeste jsem ho poslala do horoucich pekel pro bezky pro syna na inzerat. Myslela jsem, ze to bude mit pri ceste, ale blbe jsem se koukla do mapy a najezdil mraky kilometru po divnejch okreskach s milionem objizdek . Jako ja toho mam na hrbu dost, ale i tak mi to prislo blby, jak jsem mu tim v podstate vyplnila sobotu.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 01. února 2025 17:05

Pinot Noir teda ukapla mi slza !

Offline JankaM
3108 příspěvků moje polička 01. února 2025 19:31

Pinot Noir ještě se připoj do fb skupiny Svačiny do školy a můžeš fotit každé ráno plnou krabičku 

Offline Karja
44739 příspěvků moje polička 01. února 2025 19:35

monisJežíš ne, já naopak dostávám rady typu ,,a proc si někam nezajedes, a proč nejdeš tamhle, a ven s tímhle,, a vůbec nechápe, že jakože nějaký ty povinnosti se samy nesplnej. 

Já muži říkám fakt jen to nejnutnější, já nesnáším úkolování, takže mu řeknu jen, co jakože fakt nezvládnu sama a spadne z toho barák nebo budeme mít hlad;-)