jsem to mela stejne. Uz nekdy na nizsim gymplu same a dvojka z telaku. Na vyssim taky ale z vlastni iniciativy sel za nasi telocvikarkou muj tridni. On byl typ intelektuala, co podle me nedrzel nikdy mic v ruce a ona znama anorekticka, co trenovala aerobic ale vazne byla az posedla. A ti dva se nejak postekali, takze mi davala sice jednicku ale uz me az do maturity nenavidela
. Jenze my delali porad jen ten stupidni aerobic a jednou za ctvrt roku si vzpomnela na gymnastiku, tam rozdala spatna hodnoceni a cast lidi ponizila slovne pred ostatnimi a bylo. Behali jsme malo, hody do dalky byly tak jedno za dva roky. No proste telak o nicem.
Vše o těhotenství a dětech
Já jsem měla z tělocviku dvojku jednou, na konci třeťáku na gymplu, protože jsem byla dlouho nemocná, i v nemocnici jsem pobyla, a pak jsem dlouho necvičila a nejela na sportovní týden. Vyloženě mi to tak učitelka řekla, že to mám kvůli absencím. I když výkony na známky chtěla jak kdy, některé pololetí známkovala všechno a jindy s náma chodila jenom bruslit a neřešila to. Ty známky z výchov byly fakt fraška.
Mohučanka ve třeťáku už jsme plavání neměli
jen 6. až 8. třída (na osmiletém gymplu, reálně to kazilo akorát pro ty babičky). Některé VŠ berou na celkový průměr? Já šla na průměr z vybraných předmětů, případně jsem měla vybranou školu na Scio testy.
continuity Na střední jsou možná známky jedno, ale průměr ze střední se často řeší u přijímaček na VŠ. Třeba na medicínu berou s průměrem 1,0 bez přijímaček.
brrr na medicinu???
Evaeva ano, za me brali za prumer celeho vyssiho gymplu. Treba na zuby byvh se s jednou dvojkou dostala, s dvema uz ne. A brali tehdy 30lidi na prumer a 30 z prijimacek. Takze sance u prijimacek dost nizke. Verim, ze by to mohlo nekoho zamrzet. Nekomentuju ted, jak je prijeti na znamky spravedlive (neni), ale tak byla ta pravidla nastavena.
brrr prumer 1,0 ma asi promile lidi. Na medicinu to bylo hladsi, tam brali snad do 1,1 nebo 1,2. Ale jen nekam. Ja pak sla na fakultu, kde se na prumer treba nebralo vubec
brrr a počítají i tyhle výchovy, jo?
Evaeva jj i vychovy.
Náboženstvo máme buď katolícke alebo evanjelicke. Robím nenápadný nátlak na malého, aby na bud.rpk chodil na etiku, lebo v 3.rocniku je príprava na prvé sv.prijimanie a keďže nie je ani pokrsteny, tak nechcem, aby sme to museli riešiť.
Na našej škole sa znamkuje všetko. Z fyziky som po covide znenila prístup, robia skoro stále laboratórne práce - veľa pokusov, aj dobrovoľné du dávam, niečo vyrobiť, teraz robili silomer, 1-2 písomky za polrok a referáty. Známky sú takmer vždy len 1 alebo 2, myslím výsledné, 3 má nejaký úplný ignorant.
Jos aha, tak to chápu. Mně to kazilo nejvíc to plavání a to už pak nebylo, takže ani nevím, jestli třeba byli hodnější. Protože ty výkony byly dané pro celou školu, byl to asi jediný předmět s takhle exaktně pojatým známkováním![]()
My ty sporty dělali, ale stejně si myslím, že by mělo být víc času věnováno nějakým obecným dovednostem - jak se dobře rozcvičit, jak dobře posilovat s vlastní vahou, udržování kondice... Jako k čemu mi bude dvoutakt nebo podání přes síť. Věnovat by se tomu mělo, ale méně ve prospěch té všeobecné "lásky" k pohybu, podle mě.
u nas to byla marna vyuka. Vwtsinou si nas nikdo moc nevsimal, proste ucitelka pustila muziku a cvicilo se, nebo byl volejbal a zabavte se. Pak jednou za cas mela zachvat, ze nema jak klasifikovat. Cast holek mela prakticky porad menstruaci i fiktivne. A treba kamoska si zlomila nohu asi ve tretaku a vetsinu gymplu mela komplet omluvenku z telocviku. Nic nic ji nebylo ale taky se nepohodla s telocvikarkou. Tu nohu si zlomila pri sprintu a dostala tehdy dost nalozeno, ze si vymysli a tak. Takze se vlastne nedivim, ze rodice zaridili omluveni z vyuky uz navzdy
letfenixa to zní dobře, ta fyzika ![]()
Jos u nás byla výuka celkem kvalitní, z plavání těžím dodnes, ale těch výkonů z některých sportů jsem stejně nebyla schopná dosáhnout, ač jsem sportovně založená, ve škole jsem se neflákala a tou dobou jsem měla kondičku dobrou
Evaeva napr siestaci mali v 1.polroku 8 známok z lab.prac, 2 z pisomiek a mali zadané 3 dobrovoľné dú na výrobu niečoho.
brrr ja se hlsila asi 2008, na prumer me vzali na 1.a3.LF (jedna dvojka), brali jeste hluboko pode mnou. Ale brali treba 60 lidi a pak proste stop, zbytek na prijimacky. Nakonec jsem nastoupila na 2.LF, kde prumer nehral roli a na prvni jim index vratila. Zajemcu vsude kolem 1100-1500 odhadem. Nevim presne. Ale i prijimacky ramcove pohoda, procetla jsem si otazky z biologie a chemie a tam jsem mela myslim jednu chybu, fyziku jsem necetla a tipovala nebo vedela. Druhe kolo byl pohovor. No a byla jsem 40.z tech treba 1100 lidi. Jako obrovska cast lidi to jde jenom zkusit. Uprimne fakt nechapu lidi, co se nedostanou treba trikrat v rade. Zaprve mame x fakult, kam se da hlasit. Otazky jsou ramcove podobne. Jsem dost odbocila, ale pokud se zajemce opravdu chce dostat a ma aspon slusne predpoklady, na vysokou se pres prijimacky dostane. Netreba tech samych jednicek. Vlastne se divim, ze ty prumery jeste nezrusili.
Jos aha, tak to chápu. Mně to kazilo nejvíc to plavání a to už pak nebylo, takže ani nevím, jestli třeba byli hodnější. Protože ty výkony byly dané pro celou školu, byl to asi jediný předmět s takhle exaktně pojatým známkováním
My ty sporty dělali, ale stejně si myslím, že by mělo být víc času věnováno nějakým obecným dovednostem - jak se dobře rozcvičit, jak dobře posilovat s vlastní vahou, udržování kondice... Jako k čemu mi bude dvoutakt nebo podání přes síť. Věnovat by se tomu mělo, ale méně ve prospěch té všeobecné "lásky" k pohybu, podle mě.
Jo jo jo!!
brrrcože???? Bez prijimacek na obor, který je narvany? ![]()
Jakože na techniku se bez prijimacek dalo dostat, ale tam bylo to síto v prvních semestrech.
No koukla jsem teď na Muni a tam mají ty kritéria fakt rozumnější.
continuity no bylo to tak. Nejvic ujete na ty zuby. Protoze tam asi pulku mist zabrali lidi na prumer. Jako ja si taky zajistila misto na jedne skole, ale pak jsem to misto "pustila". Nejak mi to prislo spravedlivejsi se posnazit nez jen donest vypis znamek
continuitydoktorka nevlastniho syna mu davala pri kazdem kasli kodein.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.