to je taky super. ![]()
Já měla kolegyni (necelých třicet) a ta si ho davala, kdyz nemohla usnout.
to je taky super. ![]()
Já měla kolegyni (necelých třicet) a ta si ho davala, kdyz nemohla usnout.
Jos Však já si myslím, že ty průměry jsou blbost, jen jsem psala continuity v reakci na to, že na sš už se na známky moc nehraje.
Jinak přijímačky jsem dělala v 99, určitě se psaly testy a nevím, jestli za průměr nebyly nějaké body navíc. Těžké to nebylo.
continuity jj. a fakt uplne automaticky, ne ze by mel nejaky extra silny daveni nebo neco. proste nekolikrat do roka kdykoliv mel virozu a on to poctive vsecko pojedl.
continuity Jo a zájemců se samýma bylo víc než byl počet pro ně určených míst, kterých bylo třeba 120.
brrr tak mňa vzali do BA bez prijímačiek dokonca ešte pred maturitou, aj do NR, tam teda aj s maturitnym vysvedčením, akurát v BB chceli prijímačky. Teraz podľa mňa majú na katedre fyziky tak 1 študenta ročne a stále, keď niekto chce rozširujuce štúdium, musí platiť ![]()
brrr to je zajimave. Treba u nas bylo dost Kepleraku (jak jsme nekde nedavno resili) a ti treba same nemeli myslim nikdo, narocna skola....takze sli na ty fakulty, kde se na prumer tolik nehralo. Je to 15 let ale uz tehdy se mluvilo o tom, jak neporovnatelne ty znamky jsou a ze skoly budou tlacit spis na individualni prijimacky.
Ja se divala na tady dva nejbližší víceletý gymply a zatímco na jednom bylo loni minimum pro přijetí 74 bodů, na tom druhým jen 52, zajimalo by me, jestli je to tim, ze ten prvni ma lepsi dostupnost hromadnou dopravou z Prahy
My ty sporty dělali, ale stejně si myslím, že by mělo být víc času věnováno nějakým obecným dovednostem - jak se dobře rozcvičit, jak dobře posilovat s vlastní vahou, udržování kondice... Jako k čemu mi bude dvoutakt nebo podání přes síť. Věnovat by se tomu mělo, ale méně ve prospěch té všeobecné "lásky" k pohybu, podle mě.
toto je veľmi dobre napísané.
Potrefenáhusanení ten jeden sportovní?
continuity podle webovek se mi nezdá
My ty sporty dělali, ale stejně si myslím, že by mělo být víc času věnováno nějakým obecným dovednostem - jak se dobře rozcvičit, jak dobře posilovat s vlastní vahou, udržování kondice... Jako k čemu mi bude dvoutakt nebo podání přes síť. Věnovat by se tomu mělo, ale méně ve prospěch té všeobecné "lásky" k pohybu, podle mě.
Souhlasím! Třeba ty rozcvičky. Loni jsem byla s kamarádkama z gymplu na běžeckých závodech a šly rovnou na start, že se přece nebudou předem vysilovat. Jestli se pak aspoň trochu rozhýbaly, nevím, byla jsem se sama rozklusat v parku, ale vím, že při tom závodě dost trpěly. Já mám základ z jiného sportu, škola nás to teda určitě nenaučila. Známky podle výkonu jsme ale měli taky, klidně mohla být na vysvědčení i 3 u holky, co se ale fakt snažila, jen jí to nešlo, no. Tu to mimochodem od jakýhokoliv sportování hodně odradilo, i když na začátku byla celkem nadšená.
Evaeva DruI Mě to náboženství trochu štve, protože i když tam pochopitelně je co známkovat, vnímám to jako předmět, ke kterému by sis hlavně měla vytvořit vztah, jestli chápete jak to myslím. A pochopitelně, moje děti, které nejsou doma k víře vedené, mají trochu problém, třeba pro dceru to byla jediná dvojka na vyzo. ![]()
Učí se tam zajímavé věci, je to napomezí filosofie a náboženství a učí se o všech náboženstvích, ale pochopitelně největší důraz je na křesťanství. Moje kamarádka, která učila náboženství v Česku, se dívala co a jak berou a byla z toho hodně rozpačitá, ale nakonec usoudila, že se jí ten způsob líbí, i když je trochu netradiční. Dcera psala třeba zajímavou esej o feminismu v bibli, napojují to na různá ekologická témata....Problém je, že učitelka je hrozně přísná a náročná, je to fakt jeden z nejtěžších předmětů.
continuity U nás se třeba hodně známkuje na procenta, hlavně písemky. A taky ta stupnice je větší, jak se i na vysvědčení dávají ty "mezi stupně" (A+, B+....)
Zajímavá debata, odpoledne si ji dočtu! :-)
Muž napsal třídní naší dcery: Dobrý večer paní učitelko, J. se zítra chystá navštívit školu.
Asi varování.
continuity Josjá se kvůli průměru z gymplu nedostala na veterinu první rok. Na známky se hledělo hodně a já měla celiu střední individuál kvůli sportu. Což mi sice zařídilo automatické jedničky z tělocviku (protože jsem byla v reprezentaci a měla rozumou učitelku), ale radši jsem byla 3 týdny v Austálii, než opravovala známky z předmětů jako "literatura a film". No a pak mě nevzali, i když jsme v testech ztratila minimum bodů. Už to teda snad změnii, protože rozdat třetinu bodů za známky, na oboru kam se hlásí přes 1000 lidí na 120 míst, je fakt mimo.
Ty známky jsou nevypovídající a ponechme teď stranou, že to není moc spravedlivé. Ale já doteď myslela, že se ty školy snažit vybrat nejlepší studenty. Alespoň ta Muni to tak má - i bez prijimacek hrají známky jen podružnou roli (počítá se průměr jen pár předmětů a ještě stačí do 1,5, takže ani trojka z tělocviku studenta astrofyziky nerozhodí), ale zároveň potřebuješ nějakou soč, nebo olympiády nebo něco.
Čistě podle známek ta česká skupina, co vymyslela oživování satelitu laserem a obhajovali to v Houstonu rok-dva zpět, sice dostane stipendium na Harvardu i na Berkley, ale někde v ČR by třeba musela dělat přijímačky.
pokud tady kdokoliv z nich zůstane studovat, bude to kvůli penězům nebo stárnoucí babičce, určitě ne kvůli tomu, aby si mohl napsat přijímačky.
Takže po tejdnu ve školce je tady.....rýmička...![]()
Potrefenáhusa uf! ![]()
Já potřebuju, aby vydržel do čtvrtka fit, jdeme do SPC kvůli odkladu, zprávu od nich potřebuju do té logo školky, kde už se teď podávají žádosti o přijetí, doma ho mít ale do té doby nemůžu, mám důležité pracovní schůzky... No, dám se na modlení asi.
L má na budúci týždeň korčuliarsky kurz, tak som zvedavá, či bude dovtedy fit.
Pinot Noir držím moc palce, ať to klapne, u nás ve školce je teď spala, plus ta chřipková epidemie, možná můžu bejt ráda za obyč nudli
Aranel desny na tim je, ze ona neni nijak zvlášť nemocny dítě, ale ted se to sešlo úplně debilne, v listopadu 3dny nelepšící se nemoc s horečkou - doktorka a ATB, to je hned 14 dni, pak doporucenej tejden mimo kolektiv po ATB (ale chodit do práce, tak by asi do školky šla), pak uz byly skoro vanoce, tak byla doma, v lednu ten zánět kyčle na 14 dni asi jako následek ty listopadový nemoci a ted nudle... výsledkem je takřka zdravý dítě s malejma prestavkama pres dva měsíce doma ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.