Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. února 2025 10:06

Potrefenáhusa vydrž, jaro je za dveřmi! (My jedeme za týden pryč, tak se modlím)

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 03. února 2025 10:09

Evaeva ještě několik měsíců unora 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. února 2025 10:14

Potrefenáhusa já to takhle nemám no. Leden proběhl rychlostí blesku, koukám, že už jsou Hromnice ani nevím jak, a únor bude ještě rychlejší, půlku je někdo z rodiny pryč a máme asi pět doktorů. Já už se pomalu chystám na léto, tady už se přihlašují tábory (ale chápu, že mít 14 dní dítě, co nesmí chodit, se jednomu protáhne)

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 03. února 2025 10:24

Evaeva mne skoro víc vadí tohle 

říkám si, ze se příští rok snad vykaslu na zimni boty a koupim jen zatepleny holinky 

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 03. února 2025 10:25

Ale tlačit tím kocar bylo samozřejmě ještě zostření vazby 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. února 2025 10:26

Potrefenáhusa no mně tohle tak netrápí. (Včera mimino sjíždělo zabahněný kopec po zadku )

Ale já ti tohle pamatuju už ze školy. Říjen a listopad byly nekonečný a pak najednou frr a byl duben

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 03. února 2025 10:29

To desny blato je fakt nekonecny, zvlast s timhle typem deti

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. února 2025 10:45

Potrefenáhusa je! Ale mně to přijde na druhou stranu hrozně super, jak se nenechají odradit takovou podružností jako je špína a dokonce se s tím vyhrají. Zvlášť ten starší syn, pro něj neexistuje špatné počasí (ani ve špatném oblečení ), klidně bude šest hodin venku během vichřice

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 03. února 2025 10:52

Evaeva našim to taky vůbec nevadí, ani déšť 

do auta to jde svlíknout, ale tady se bez toho vubec nedá vyjit z domu a pak dej maly dite do kocaru/ sobe za krk 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. února 2025 10:54

Potrefenáhusa za krk nedávám, ale do kočárku jo. Ten fusak pak asi spálímAle ano, můj kabát kolikrát vypadá podobně jak ty děti bohužel 

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 03. února 2025 10:57

Evaeva ja chodim nekdy uz bez kočáru....uz jswm taky nesla zabahněnou kombinézu a holiny v ruce a za krkem svlečeny dítě 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. února 2025 11:09

Potrefenáhusa no my asi přesedláme pak na motorku se špagátem to vypadá, (to je pak fakt jak se psem ) Ale já je nikdy moc nenosila, museli po svých.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. února 2025 11:12

U nás je dneska takhle, to už to jaro fakt cítím. (Ale mrzne teda)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. února 2025 11:23

Bahno říkáš?

Offline Myrtila
5350 příspěvků moje polička 03. února 2025 11:34

Potrefenáhusa Promiň, ale mně ty tvoje fotky vždycky připomenou, jak vypadaly silnice v naší vsi, když jsem byla malá, takže někdy kolem revoluce Jinak zabahněný dítě mi nevadí, ale z tohohle množství bahna všude okolo bych už byla asi zoufalá. 

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 03. února 2025 11:43

Myrtila nam tu kopali kanalizační přípojku a jeste nezaasfaltovali, takze letos je to tu mimořádně strasny 

a taky bydlime uplne na konci města a polnacka nam zacina za domem, jinak tu jsou obcas i chodniky :-)

Offline Myrtila
5350 příspěvků moje polička 03. února 2025 11:52

Potrefenáhusa Tak to vám to "hezky" vyšlo, všude bahno zrovna na období rodičovské a batolete My jsme v podobném stavu měli zahrádku, do dvou let věku staršího, jenom bahno a bordel, a byla jsem z toho dost zoufalá, ještě teda v kombinaci se psem, kterému bylo potřeba po každém vypuštění ven umýt nohy a břicho. Jsem ráda, že je to za náma. 

Online Karja
44743 příspěvků moje polička 03. února 2025 12:12

Potrefenáhusa Jojo, mně to vždycky udělá radost, že je to u nás aspon trochu zcivilizovaný:-D. Ale my zas nemáme chodníky, v obci s 800 obyvateli, školním zařízením pro 120 dětí, několika firmami, takže jakože provoz tu je, ale chodníky tady prej nikdy nebudou. Super jako, každý ráno, když jdu s dětmi do školy, tak musím říct, jede auto, stujte, eventuelně přejdeme na trávník, auto přejede, jdeme, pak jede další, zase to opakujeme. Fakt asi řeknu starostovi, at ty děti někdy vyzvedne ráno a dojde s nima do tý školy, at to vidí. 

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 03. února 2025 12:16
Reakce na Karja:

Fakt asi řeknu starostovi, at ty děti někdy vyzvedne ráno a dojde s nima do tý školy, at to vidí. 

​To udělej! A kdyby ho to náhodou nepřesvědčilo, tak mu můžeš vyhrožovat, že budeš kandidovat proti němu ;o)

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 03. února 2025 12:18

Karja tak ty my nemáme aniy v Praze. V obytné zóně prý nejsou třeba. No nebyly by, kdyby celá zóna nebyla zastavěná parkujícími auty, mezi kterými popobíháš přískoky a riskuješ, že tě smete kráva v BMW, která jede šedesátkou.