Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 06. února 2025 21:03

Karja Max And Steppens . To je úplná viktorština! 

Offline Tabea
8142 příspěvků moje polička 06. února 2025 21:11
Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 06. února 2025 21:20
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. února 2025 21:26

Tabea to nikdy nezostarne

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 06. února 2025 22:08

Tabea reebok or nike miluju Ale jako dyslektik mam celkem pochopeni 

Offline dzizisketa
8981 příspěvků moje polička 06. února 2025 22:58

Tabea 

To je podobný případ jako legendární Izbina

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 06. února 2025 23:47

Mrakoplas tak jak jste dnes dopadli?

Viktor má odklad v kapse, doporučení do logo školky a pokud ta neklapne, tak asistenta ve stávající školce.

A má velkou pochvalu za spolupráci, ochotu pracovat, soustředění a pozornost. Z toho mám fakt radost, v té FB skupině o dysfázii vidím, že hodně dětí má k těm poruchám řeči ještě ADHD a všelijaké poruchy pozornosti a učení, to musí být opravdu výzva, takže schopnost soustředit se je štěstí v neštěstí. 

Nakonec jsem se rozhodla zkusit jen tu nejlepší logo školku, ty ostatní nebudeme ani zkoušet, a když se do ní nedostane, šli bychom do nějakých placených terapií a programů. 

Offline Manuka
657 příspěvků moje polička 07. února 2025 01:57
Offline Tabea
8142 příspěvků moje polička 07. února 2025 06:26

Pinot Noir to jsou ale super zprávy!
Držím palce, ať klapne ta školka. 

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 07. února 2025 07:00

Pinot Noir to zní jako skvělý zpravy! 

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 07. února 2025 07:00

Pinot Noir Super zprávy! :-) Výsledek ses dozvěděla hned?

Já chci dvojčatům zkusit dát příští rok odklad, ale vzhledem k rušení odkladů si nedělám iluze, že to vyjde, navíc chci, aby odklad dostali buď oba, nebo ani jeden, dělit je v žádným případě nebudu. Jenže je pitomý, že kdyby dostali odklad, dám je na místní malotřídku přesně z toho důvodu, ať si tu najdou místní kamarády a tak. Jenže pokud odklad nedostanou, tahle škola pro juniora rozhodně vhodná není (a stejně není jistota, že je sem vezmou, losujou se i spádové děti) a dala bych je do jedný pražský vyhlášený základky. Což se mi moc nechce, budu jim muset změnit trvalý bydliště (tady taky berou jen spádové děti, neberou ani z okolních ulic MČ) a čeká mě taxikaření x let, což se mi úplně nechce no.

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 07. února 2025 07:02

Pinot Noir myslim, ze Viktor za rok udela velke pokroky, vzdyt jak tady pises, co postupne zvlada, je to uzasny. Takze pokud mu ta skolka nebo asistent sedne, bude to urcite skvely.

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 07. února 2025 07:05

Tady se ted rozmluvilo malý dítě, říká i docela složitosti typu Nechci dát Kačence, moje je! ale tvg, já ji dost často fakt vubec nerozumím, zvlášť když říká jenom jedno slovo, je to jak hrát Kufr s batoletem a batole ne me u toho vztekle řve Ne, týdat!!!!!!! (bylo to zpívat), nejsem zvyklá

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 07. února 2025 07:09

Potrefenáhusa obcas nerozumim ani trilety, vlstne uz tri a pul. Nekdy mi tlumoci starsi bracha, nekdy mi to dojde za chvili, nekdy proste nevim. Vety stavi hezky, rozlisuje casy, rody, ale jednotliva slova dost patla.

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 07. února 2025 07:12

Kokoska starsi ma ted rýmu a to porozumění to taky hodně zhoršuje, takze tu me frustrovaně řvou obě 

mladší prave taky mluví gramaticky dobře, včetně rodů, ale ty jednotlivý slova jsou fakt pruser 

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 07. února 2025 07:16

Potrefenáhusa nejhorsi je to opakovani porad stejneho "auheiua", kdyz vidis, jak to dite je nestatny, ze se nedomluvi. Musime doufat. 

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 07. února 2025 07:26
Reakce na Kokoska:

Potrefenáhusa nejhorsi je to opakovani porad stejneho "auheiua", kdyz vidis, jak to dite je nestatny, ze se nedomluvi. Musime doufat. 

​A takhle znějí Viktorovi naše slova. Není divu, že se všeho bojí, nemluví, stydí, odmítá všechno nové, když všichni kolem něj mluví klingonsky!

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 07. února 2025 07:35

Kokoska nase dite neni nešťastny, naše dite je nasrany

Offline rysamona
1111 příspěvků moje polička 07. února 2025 08:01

Pinot Noir Ale díky Vám určitě hodně z toho hendikepu překoná. Mě děsí představa dětí, kteří jsou na tom stejně ale rodiče nemají vaši snahu a úsilí. Mám v bližší rodině ukázku toho co dokážou rodiče (spíš nedokážou) a to si myslím, že to předmětné dítě je docela v pohodě. Žádný Einstein to není, ale hlupák taky ne. Stačilo by se jen trochu zasnažit a bylo by to docela "standartní" dítě, ale bohužel. A já mohu jen přihlížet

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 07. února 2025 08:08

Potrefenáhusa Adela se vzdycky chvili snazi a pak tak jako pokrci rameny nebo mavne rukou a hodi pohled "vidim, ze s Tatarem se nedomluvim, co uz s tebou, nenadelam nic"