Kan no já to tam právě nacpu. Ale nevím, jestli se to počítá za "umět sbalit spacák" ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Kan tu ale samonafukovací karimatku do obalu nedostaneš, pokud to neudelas pořádně.
Pinot Noir spacak se tam má nacpat, je chyba to tam nějak skládat.
Kan Pinot Noir ja treba svůj balim, aby byl co nejmenší a aby byl pravidelne stazenej kompresníma popruhama
continuity a jo, tu samonafukovačku jsem balila mockrát, to umím. Jsem na tuhle éru života už úplně zapomněla. ![]()
Kan no já to tam právě nacpu. Ale nevím, jestli se to počítá za "umět sbalit spacák"
No vidíš, že to umíš.
Dcera se směje, že u nás na respektující výchovu jsem největší expert já :-). Vnuk má ze mě respekt, takže skvěle spolupracuje :-). A manžel dodává, tak jako my všichni :-).
Gatita ted na 3 Zinnen a Kronplatzu byli polaci a slovaci, jako instruktori, starší jsem instruktorem jen vyhrožovala, až radši začala carvovat sama
Ale příští rok je tam pošlem, obě, sazenice jedny.
Za meho mladi tyhle matouci nazvy vychovy nastesti neexistovaly a deti se jeste moc nepovazovaly za lidi, takze "protoze proto", "uz jsem rekla" a "ale ať uz!" jsem pouzivala naprosto bez vycitek svedomi, ze jsem krkavci matka. Z deti vyrostli normalni lidi a mame se radi ![]()
Kokoska tak oni to ty děti přežijí, pokud je nějak extra nedeptáš nebo neřežeš. Ale dneska máme informace, co vy jste neměli, věda dost pokročila i v tomto, tak je škoda to nedělat lépe.
rasaNori hele a dá se to nějak dopředu zjistit nebo rovnou objednat Čecha?
Evaeva vsak to byla trochu nadsazka, jasne ze jsem nevelela porad a moc dobre haranti vedeli, jak na me a ze je mam rada. Ale nekdy to setrilo cas a zabranovalo problemum. Zase porad se ptat ctyrletyho detatka, jestli chce radsi to a ono, kdyz se musi neco udelat rychle nebo je to nutny, taky nejde.
Kokoska víš co, stejně jde vždycky o to, co je jakoby zatím. Když je nějaká už vydeptaná matka, co to stejně tak vnitřně necítí, dělá to přes moc a proti svýmu přesvědčení nějaký dohody, ono to stejně pak někde vyplave. A naopak když je nějakej více autoritativní rodič, co ale dětem čas věnuje, má je rád a je ve svým klidu, nerozhozenej, tak co? No snad chápeš, co jsem tím chtěla říct:D
Karja snad jo :) Podle me deti nejaky hranice proste potrebujou, obcas i udelat neco proti svy vuli, protoze pak muzou zustat koukat, ze v zivote to tak proste je.
Potrefenáhusa k těm spacákům. Vzpomněla jsem si na větu asi z nějaké prastaré povídky o trampech: "Usárnu měl sbalenou stylem Mrtvý dítě."
Evaeva Víš, co je škoda? Že věda sice pokročila, lidi vědí, jak se k dětem co nejlépe chovat, ale ono to nefunguje. Já se pohybuju mezi mladými dospělými a oni jsou snad na tom ještě hůř, než my. Jsou tak strašně křehký.
Můj otec v minulém století o respektující výchově nic nevěděl, ale choval se k nám skvěle, uměl se o nás od malička postarat 24/7. Já se tady dočítám, jak někteří vaši partneři nezvládnou péči o děti, a pak k čemu jsou nové vědecké postupy.
Kokoska však v respektující výchově jsou samé hranice a fakt se neptáš na všechno.
Potrefenáhusa Si myslím, že jestli je s dutým vláknem, tak to možná nevadí, ale péřový by se i do toho převozního obalu měly nabouchat, aby byly zmuchlaný pokaždý jinak.
Samonafukovačka se nabouchat nedá, ta se musí trochu umět.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.