Anema jo, asi ano. Jako delali jak nejlepe umeli, jako deti jsme to ocenovali, ale ze by nam to zajistilo zarnou budoucnost, vyrovnanist a stesti v dospelosti se rict neda.
Ja si akorat na jednu stranu vycitam, ze nejsem dost dobra, kdyz se pro svoje deti nedokazu tak jako oni obetovat. Podle me i proto kolikrat vyletim na svoje deti, protoze se vzdy vse tocilo kolem me a najednou to tak neni.... Na druhou stranu nechci, aby vsechno braly jako samozrejmost.
Karja jo to ja si ale o pomoc taky rikat neumim! Mam na hrbu 2 male deti 99% casu sama, k tomu organizuju tabory a krouzky a tak ![]()
a treba rict nasim o hlidani deti jen tak? Tak to vubec nepripada v uvahu, protoze oni to taky zvladli bez pomoci a cele detstvi jsme poslouchali, ze si udelali deti, aby se jim venovali, tak je prece nebudiu davat na hlidani... Takze sice vyjimecne tam deti jsou treba na vikend, ale jinak jsem zvykla i k lekari chodit s nima
naopak ale proste klidne poslu tatu vyzvednout dodavkou stul nebo pocitam s tim, ze nam pohlidaji psa...
No ani nevim, proc to pisu. Asi ze si nikdo nemusi vycitat, ze je obcas na deti moc tvrdy, protoze na kazde vychove se da neco pokazit a neco clovek proste podela. A nikdy nevis, co ![]()
Takze ja treba fakt nejsem zastance biti deti a rada s nima o necem promluvim, ale zaroven se nestydim neco zakazat jen proto, ze "jsem to rekla a proste to tak bude". Rada bych na ne min kricela, ale k tomu snad brzo dorostou, ze to pujde ![]()