Jos my nevíme. Já bych docela ráda, aby tu děti absolvovali první stupeň zš, ale i za tu školku tady jsem ráda a do 2 let to musíme nějak rozlousknout. Ale docela s tim teď vnitřně bojuju. Děti tu jsou šťastné, milují to tu a už tu pouští kořeny. Tak na jednu stranu si řikám, že každý rok, kdy můžou vyrůstat ve smečce v horách je super, na druhou jim jednou ty kořeny asi vyrveme... ale co je horší nebo lepší? Buhví. Tak to zatim nějak udržujeme na obou místech a uvidíme....
Vše o těhotenství a dětech
Dneska jsem na běžkách viděla jednu běžkařku s maličkým dítětem v šátku na zádech a zjistila, že u Máry půjčují i vozíčky. DON'T STOP ME NOW
žluťásek
Když vidím ty děcka, co už jedou na vlastních lyžích, jak jsou některý otrávený... musí se využít čas, dokud se vejdou do chariotu!
Taky jezdí lyžáky, jedna holka z lyžáku šla na běžkách a měla takový ty "smetáky" na řasách. A to podle mě byl lyžák v sedmý třídě... ![]()
AranelNestahuj kalhoty, dokud je brod daleko
Malá ségra běžkuje pořád ráda. Já začala s bojkotem až okolo 14, do té doby jsem milovala běžky i sjezdovky. To už mně naši klidně na celý den vyklopili na svahu a šli si po svých ![]()
Evaeva aha neboji sa toho zachoda ked donho nevidi? Totiz si mi pripomenula davno zabudnute, ze som sa ako mala bala sediet na zachode. Myslela som, ma odtial nieco capne alebo vylezie had/potkan. Len nocnik mi nasi uz nedovolili, tak som urobila potrebne a letela odtial tryskom :)
Mrakoplas ne, to si nemyslím. Na neznámých záchodech musíme držet uši i při čůrání ve stoje ![]()
Evaeva ten psychológ vyzerá ako správna cesta.
AranelJá jsem se v sedmý třídě taky už malovala a ne málo, jen teď jsou ty možnosti značně širší a nápadnejsi. Ten smeták koupi normálně nalepovací za pár korun.
Karja No jo. Byla teda jediná. Spíš mě to zarazilo na těch běžkách, ale nesmíš nechat nic náhodě asi ![]()
letfenixa asi se tomu nevyhneme:( (ne, že by to bylo něco špatného, ale zase další věc k řešení)
Aranel Tak jestli měla za vzor Soukalovou;-).
Evaeva Já bych to klidně taky konzultovala s psychologem, ty hlavičky můžou řešit fakt leccos. My jsme před pár dny sundali polici v pokojíčku, protože se syn bál jejího stínu, když se po čtení zhasne. Schovával si kvůli tomu hlavu pod polštář a až teď (třeba po půl roce)jsme z něj dostali, proč to dělá.
Len on se fakt bojí kde čeho. Taky už jsem si říkala, jestli to třeba není už úzkost nebo něco podobného.
Evaeva taky bych asi zkusila odbornou pomoc. Táhne se to už dlouho a už to ovlivňuje chod domácnosti. A jak říkáš, jsou tam i další nekomfortní pocity. Soucítím a přeju, ať najdete řešení. ![]()
L má nového koníčka- chytanie rýb. Na youtube o tom pozerá videa, vyrobil si udicu a bol pytliačiť tuto na potoku pri dome. A ani neviem ako som mu objednala nejakú detskú rybársku výstroj, pričom môj otec bol roky rybár, takže má megavybavu ![]()
Včera slavila neteř, Rosťova oblíbená sestřenice, šesté narozeniny a dostala aktovku. Takže jsme museli vybírat i s Rostíkem a vybral si, jak jinak, s vlakem.
dzizisketa a jakou jste vybrali?
Topgal. U nás naštěstí nemusíme přihlížet k subtilní tělesné konstituci, tak je výběr snazší. Není to úplně design podle mého vkusu, ale já ji nosit nebudu.
dzizisketa vidíš, Lukáško hovorí, že od 3.triedy už chce aktovku so zipsami. Je naozaj ľahká, ako je to tam napísané?
dekuju
konstituce u nas problem taky nebude. U nás se taška dávala k Vánocům pred 1.tridou, ale ja to asi necham na poslední chvíli, podle toho, kam pujde. Ale zatim je to předčasný uvažování
letfenixa já hrozně lituju, že jsem nekoupila tu frii na zipy. Syn si vybral na magnetické přezky a zdrhovadlo, ale je líný to zapínat ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí