Malenge U nás pohoda, děti trpí jen jakoby na virózy, takže to je pohoda vlastne:D. Takže teď to má ta starší, ale nevypadá to nijak komplikovane. Já ještě musím na CRP kontrolní, ale musím to vymyslet kolikátý den po dobrání ATB, protože už se mi stalo, a dvakrát, že jsem šla na kontrolu po podobne tehle dlouhe viroze, a měla jsem CRP dobrý, ale dobře mi teda nebylo, takže jsem si vydobyla odběr krve a zase dostala atb, takže asi ne moc brzo, když v člověku ta ATB ještě jsou možná.
Vše o těhotenství a dětech
Karja to je zajímavé, co píšeš. Snad to nějak vymyslíš s tou kontrolou, aby měla vypovídající hodnotu. My se oba s mužem hrabeme z té chřipky a je to teda mazec, v kombinaci se vším tím stresem obzvlášť. Tak si přejme, ať nás jaro všechny zachrání!
Karja moje doktorka říká aspoň týden po dobrání. Ty si nedostala nějaké pokyny?
Evaeva Ne, že se mám někdy v týdnu stavit na CRP, ale právě si myslím, po těch zkušenostech předchozích, že záleží kdy no:D
Malenge to musi byt hruza, drzim palce at je to peklo za vami. Vzdy si rikam, ze jsou to nemoci, ze kterych se vylecime/prejdou samy. Ale tohle je hruza, kdyz jste jako mouchy i vy dospeli a do toho nejake necekane komplikace s detmi, museli jste mit velky strach. Ja mam sice dojem, ze jsme nemocni porad, ale vlastne jsou to jen prkotiny- tri dny teplota tady, tyden nudle tamhle, ale jakoby fungujeme jen s drobnymi prerusenimi provozu. A ja byvam uplne vycerpana jen po tech 3 dnech dnech na home office s nemocnymi detmi, vzdy mam dojem, ze to byly tri tydny, vubec nevim jak preziju nejaky delsi moribundus, ktery zakonite brzy prijde![]()
Gatitatřeba ani nepřijde.
Moje děti byly poprvé od covidu vazneji nemocné letos, kdy si mladší střihla dvě virózy za sebou a trvalo to celé 14 dní. Nejhorší je doháněni školy, měly v těch dvou týdnech pololetní prázdniny, den ředitelského volna a jedno divadlo a po návratu psala tři písemky každý den. ![]()
Příští rok valime naočkování proti chřipce i covidu všichni. Mě by nejvíc vyhovovalo, kdyby nám to bodli někde v lékárně.
continuity rychle to zaťukej na dřevo![]()
continuity nam ockovani nabizi dokonce v praci zdarma, ale na podzim se mi nechce, a pak je pozde a modlim se, aby se nam to vyhnulo.
Deti mely nejakou virozu ted pred dovolenou. Mladsi mel ctyricitky skoro tyden v kuse a nebyl 14 dni ve skolce. Doma byly obe deti, ale starsi mohl po tydnu do skoly. On je prave taky hrozne nervozni, ze zameska.
Gatita to melo byt povzbuzení, že ty nemoce nemusí být pravidlo.
Ja jsem za to vděčná každý jeden den, že nejsou nijak vážněji nemocné a teď nemyslím chřipku.
continuity mam to stejně. A dekuji:)
U nás taky v práci, ale jsem odhodlaná tam dovléct i děti. Jen bych to potřebovala jinak než u dětské, ta nemá pro děti vakcíny vůbec,jen pro ty chronicky nemocné.
continuity naočkují ti je očkovacím centru. My chodíme do ženských domovů.
continuity Do 18 let se teď dává ta vakcína ve formě kapek do nosu, to je docela dobré. Akorát, pokud půjdete všichni někam do očkovacího centra, doporučuju pohlídat si to včas, koukala jsem na to na podzim, chtěla jsem stihnout očkování syna v říjnu před porodem (naše doktorka dopředu řekla, že bude očkovat až v listopadu), a pro děti tam měli vyhrazené extra termíny, ovšem na týdny dopředu obsazené. Takže jsme šli stejně k naší dětské.
Gatita continuitymy jsme tedy rozhodnutí na očkování naběhnout, tak doufám, že se nám to někam mezi chorůbky podaří nacpat. A musím říct, že při všem tom vypětí jsem si mnohokrát říkala, jak strašlivě příšerné musí být, když je dítě skutečně těžce nemocné.
U nás dítě po atb zázračně obživlo, takže teď už bude jediný problém, udržet ho následující týden alespoň trochu v klidu ![]()
Myrtilatak oni už davno zvládnou i pigaro, to není pro mě kriterium
continuity Já mám dokonce dojem, že moje děti líp zvládají injekce než stříkání do nosu :o)
DruI continuity pro děti jsou schválené obě vakcíny.
Evaeva No, teď si ještě včas vzpomenout a objednat se :o)
Jojo, v Ostravě na podzim ulovit termín na očkování covidu pro děti pod 15 byl fakt oříšek, mudr vůbec, pak ocko centrum, ale pouze na objednání, každé první pondělí v měsíci od 2 do 3 hodin, jako by i chtěli aby to nestihl vůbec nikdo, masakr...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí