DruI ano, na tom jsme ztroskotali letos my![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Takže tady máme kolektivní úkol, kdo si před podzimem první vzpomene, že je třeba se objednat, ten tady nám ostatním hlavám děravým hodí připomínku ;o)
DruI já si vzpomněla tolikrát. Třeba v deset večer, po obědě při uspávání...![]()
(na tu dětskou vakcínu se musí volat, my chtěli tu do nosu)
Kokoska Tak ono je to jak píše Evaeva, já si vzpomenu, ale většinou v nějakej nevhodnej okamžik (což se bohužel týká i připomínek v mobilu, že se samovolně nedokážou vhodně načasovat ;o)
Tohle je fakt pakárna, vůbec nechápu, objednat se je problém, ale chvíli, když se nabídnou lékárníci, tak je oheň na střeše.
continuity dospělé i děti na klasickou injekci můžeš objednat online. Jenže my chtěli tu do nosu. Moje doktorka sama volá těm, co očkovala loni, to mi přijde hodně super. Letos jsme prostě ztroskotali na těch dětech ![]()
Máte někdo "letní" softshellky kukadloo? Co mají zespodu, bambus (takovou tu šachovnici) nebo vyloženě nic? Z webu nejsem moc moudrá.
Evaeva šachovnici
Pinot Noir dík. To jsem chtěla slyšel![]()
Evaeva hele, zde důkaz ![]()

Pinot Noir
(do teď jsem ti nevěřila
)
Evaeva naše dítě je nechce nosit, ze prej sustej
Potrefenáhusa ale šustěj jako každé, ne?
Ja kazdu jesen pisem pediatricke (pouzivaju messenger), aby objednala detom vakciny (tie nosove). Bez objednania nie je sanca vakcinu dostat, aj tak ich vzdy dostane menej ako objedna. Ked jej pridu, vzdy volaju/pisu, ze sa mame prist zaockovat. Tak to vlastne robim aj ja u svojho dr, vakcinu mi objedna.
Rozmyslam, ze by sme na Velku noc vyrazili s detmi na mini trip (stvrtok az utorok). Lietadlu sa chcem vyhnut, napadlo mi niekde po Cechach. Moze byt aj kazdu noc inde. Ale skor mesta ako turistika, pocasie moze byt vrtkave. Len neviem kam. Nemate nejaky tip? Vy tam mate takmer kazdu dedinu peknu, neviem kde zacat :) Juhomoravsky, Zlinsky a Prahu uz detvaky poznaju.
Já můžu doporučit očkovací centra Avenier, byla jsem tam se synem i se sebou na několika vakcínách, objednání online, v Praze v krátké době (to se samozřejmě může lišit v závislosti na pracovišti, jsou na několika místech v republice ve větších městech).
Výhodou pro mě je zejména čekárna bez kaslajicich dětí s očíslovanými vyrážkami ![]()
Pinot Noir jeej tu fotku si sem uz davala, ze? Jak keby to bolo vcera!
Nasi nezateplene softshellky nechcu nosit a ani sa im necudujem. Tie svy byvaju hrozne neprijemne. Nabuduce im ich obleciem " na Vikiho" ![]()
žluťáseknasa dr. nastastie ockuje v case poradne, ale podla toho co pises to asi nie je standard vsade?
Mrakoplas i u nás má rozdělené, ale často tam někdo leze neobjednany. A než se sestra objeví a vyříkají si to, případně je vezme bokem... No ráda se tý čekárně vyhnu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí