Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 23. února 2025 22:52

To dite dneska bylo sest hodin venku, ujelo sedm kilometru na kole a zbytek casu stravilo behanim po hristi a lezenim po lezecke stene... a stejne tu v jedenact vecer jeci, ze spat nechce a nebude

Uz hodinu a pul ji drzim v posteli a snazim se ji presvedcit, ze spanek je fajn. Tohle jsou ty chvile, kdy mam chut odkracet nekam do pole. Protoze rev bude pokracovat zitra v sedm rano, ze nechce do skolky, ale chce spat.

Offline DruI
5589 příspěvků moje polička 23. února 2025 22:59

Mrakoplas Očkovací centrum má ještě tu výhodu, že fakt bere načas, na to se u našeho pediatra nedá spolehnout, protože mu do poradny dost často přetečou ti nemocní :o)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. února 2025 23:00

Mrakoplas co Ostrava? Dolní oblast Vítkovice by se klukům mohla líbit 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. února 2025 23:01

DruI a může tam rovnou celá rodina. Což je výhoda pro mě, co stejně musí shánět hlídání.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. února 2025 23:03

Mrakoplas u nás očkují starší děti v poradně kdy si navíc nezvou miminka. Nákazy z čekárny se zas tak nebojím, výhodu očkovacího centra vidím hlavně v tom, že vyřeší celou rodinu a ještě bývají časově flexibilnější.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 23. února 2025 23:18

Evaeva akoze ockovacie centrum je super, to tu nemame :) ja len ze u nasej dr to nie je logisticky zlozitejsie.

Ostravu pozriem, dakujem za tip :)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 23. února 2025 23:22

Zuzuli sucitim! My sme s detmi od stvrtka v Barcelone a po tom, ako vecer dorazime na ubytko len kvoli tomu, ze dakoho bolia nozicky a je straasne unaveny, ten dotycny samozrejme chyti druhy dych. A prudi surodenca v izbe minimalne do desiatej, aby rano vstal o 7 a cele doobedie potom brblal, ako je hroozne nevyspaty. Dnes rano som sambovi vravela, ze sa asi zacnem od rana nalievat sangriou

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. února 2025 23:25

Mrakoplas naše dětská doktorka bohužel nemá ani mail, všechno se řeší po telefonu, Messenger je utopie 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 23. února 2025 23:26

Mrakoplas co Jizni Cechy, Třeboň, Budejovice, Hluboka... u Borovan je safari, po Treboni jezdi vyhlidkovy vlacek, to by se detem mohlo libit.

Schvalne jsem nepsala Cesky Krumlov, tam asi bude hodne lidi.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 23. února 2025 23:27

A inak dost vazne uvazujem, ze zacnem jazdit na vylety/dovolenky vzdy len s jednym z nich. Tie vecne hadky a bitky su najhorsie, mame toho plne zuby. S jednym je vzdy taka pohoda, uplne ine deti. Skoda, ze nemam neobmedzene dni dovolenky.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 23. února 2025 23:29

Kokoska vsetko ukladam, dakujem. Musim to preskumat, lebo to nepoznam. Urcite nieco zaujme a od toho sa odpichnem

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. února 2025 23:32

Mrakoplas jižní Čechy jsou moc hezké, já mám ráda tu oblast mezi Jindřichovým Hradcem a Dačicemi.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 23. února 2025 23:38

Mrakoplas v Treboni je muzeum cokolady! Velikonoce jsou koncem dubna, to uz by se snad dalo i plout parnickem po rybniku Svět. Kdyby bylo hezky, klidne nejakou kratsi prochazku mezi rybniky nebo se aspon podivat na hraz Rožmberka, k bufetu s hastrmanem :) Kdyby prselo, zamek v Treboni je moc hezky.

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 24. února 2025 00:58

Právě jsem douklízela poblitou postel plnou nestrávených kusů šunky, sýra, okurky a jablek (vyměnit prostěradlo na dvoulůžku, kdy na jedné polovině přes všechen ten ruch kolem stále jeden nerušeně spí je trik hodný Houdiniho!) a chce se mi z toho taky zvracet. Bojím se usnout, že si nablije do postele znovu.

Offline Myrtila
5357 příspěvků moje polička 24. února 2025 01:39

Pinot Noir Soucítím

Jdu sem zrovna psát, že na muže něco leze, večer měl zimnici a úplně odpadnul, já odpadla fyzicky, usnula jsem i vedle řvoucího mimina, mimino je protivný, nespí a brečí, a já se tu teď potím a bolí mě v krku. Ale tak co bych chtěla, už týden jsme byli všichni zdraví Jako bonus jsme tu měli dneska na návštěvě tchány, to by mě zajímalo, co si od nás odvezli za mor, přes den nám ještě nic nebylo. 

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 24. února 2025 01:50

Myrtila tak tady další blicí kolo opravdu proběhlo, takže naskočení do pracovního tempa po prázdninách, které jsem si malovala, už zase hapruje, protože nebudu mít odvahu poslat do školky ani mladšího, i kdyby ráno vypadal fit. Ach jo.

Držte se.

Offline Myrtila
5357 příspěvků moje polička 24. února 2025 01:56

Pinot Noir Ach jo, to je skoro tutovka, že to chytne i druhý, co? Přeju, ať se aspoň trochu vyspíte. 

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 24. února 2025 03:46

Se věcma nemocnýma, blijicima i pečujícíma moc soucitim

nam spadlo v sobotu malý dítě ze schodu před zemědělským muzeem, zachranka, urgent v Motole, ja za nima Boltem z domova (to bylo hodne nekonečnych 30 km), nastesti se ji vubec nic nestalo, kromě sedřenyho obličeje, natlucenyho nosu, prokously pusy a urvany uzdičky je uplne v poradku.

starsi dite nadšeny z jízdy sanitkou 

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 24. února 2025 03:49

Evaeva ty nase kukadloo maj pod nohavici takovej stribrnej lem proti vlhkosti, tezko rict, jestli ji nevadi to, na jednou tak drahy softshellky dupeto si potvora nestezuje 

mne na nich trochu vadi kapsy na takovej ten tlustej umelohmotnej zip

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 24. února 2025 03:53

Mrakoplas k Jindřichovu Hradci a dačicím ještě přidávám Slavonice a Telč, ale jsou to trochu díry, mimo sezonu tam chcípnul pes 

my byli v létě nadšeny z okolí Poličky, Hlinsko, Veselý kopec, i ze Žďáru nad Sázavou, Chrudim byla moc pěkná...