Zuzuli maly dite se chvili prochruplo odpoledne a taky mi tu vypravela skoro do 11
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa ten lem mají i ty zimní a ty mu nevadí. Já bych se bez toho obešla, ale nemám ráda ty náplety a tady je fajn cena. Naopak vadí absence kapes, tak jsem vzala s tím zipem. No uvidíme
Ja jsem na softshellky bez napletu a na hubenoury narazila nahodou tady fantom, maji koukam i zatepleny, akorat ten utahovak v pase neni uplne pro prtata
Evaeva ty dupeto maj náplety z plavkoviny (ta cena už je ale fakt příšerná, ale lepší jsem neobjevila)
maly dite ma jeste šijeme srdcem, ty maj ty náplety takový ty schovaný uvnitř, ale obyčejný). Kukadloo mi přijde fajn, zdědili jsme i nějaký na další sezony, tak snad je prestane odmítat
Potrefenáhusa my máme všechny Kukadloo bez zipu ![]()
Pinot Noir to mi přijde lepší, my mame dvoje se zipem
ted koukám na ty starší podedeny, ze maj ten vnitřní dolní lem jen z obyčejný latky, ne ze šusťáku

Pinot Noir ale bez kapes, ne? Mladší si právě stěžoval na jejich absenci
Já kupovala teď několikrát za sebou na fleru, střih i cena podle mých představ, ale vždycky se rychle zničily, tak chci zkusit, jestli to není tím levnějším softshellem.
Potrefenáhusa 1300 za kalhoty, co možná nepřežijí sezónu, nedám.
Dobrý byly unuo, ale od té doby, co patří Babišovi, tam nenakupuju
Suya ty vypadají dobře, možná to teda ještě přehodnotím![]()
Evaeva je to desny moc. Nam ale prezivaj, díra je jen ve vintedovych, ty byly nacaty. Ale jako presne, dite, ktery leze 3/4 vycházky po čtyřech si zaslouží maximálně gumovy kalhoty z Lidlu ![]()
Potrefenáhusa oni se kloužou po zadku a lezou na hřišti po kolenou. Teď nám právě několikrát vydržely jen jednu sezónu, ani z nich nestihli vyrůst, tak chci zkusit jiné, ale že by najednou dali 4x tak dlouho, to by mně překvapilo
Potrefenáhusa au! Ještěže jsou ty děti gumový...
Když tady čtu o těch softhellkách, tak snad začnu šít na kšeft
kapsy, bez nápletů, skoro nezničitelné, všechno splňuju ![]()
Jinak na IG sleduju Vyrobeniny, mají i normální e-shop a šijí i na míru - nemám s nima osobní zkušenost, jenom na ně koukám, protože se mi líbí, a tam se dají softshellky na míru naklikat (kapsy, obvod pasu, zřejmě i bez nápletu dole - mají variantu rostoucí a nerostoucí), zkusila jsem velikost 122/128 a jsou za cca 850 korun.
Myrtila začni!
Potrefenáhusa Teda to je víkendový zážitek, zlatá naše viróza!
Evaeva Už mě to napadlo, ale jak se pohybuju v té šicí bublině, přijde mi, že dneska takhle šije skoro každá matka, co je doma a má šicí stroj, že celkově na trhu je tak nějak převýrobkováno. A další věc je komunikace se zákazníky, to nevím, jestli bych dávala ![]()
Myrtila šibabi ma k tomu prodeji domácích výrobků kurz marketingu, to asi vis, kdyz to sledujes, ale priznam se, ze je to pro me trochu guilty pleasure
Potrefenáhusa Teda to je víkendový zážitek, zlatá naše viróza!
to teda ![]()
![]()
ale je úplně ok uz, jen odřená
Myrtila budeš prodávat jen tady, exkluzivní výrobky prostě ![]()
Potrefenáhusa Jj, sleduju. Jako... opravdu jsem nad tím přemýšlela, ale se dvěma dětma a nulou hlídání je to utopie, na to se mám asi moc ráda, abych se kvůli tomu obírala třeba o spánek. A hlavně, po rodičovský bych se ráda vrátila zpátky do svého oboru, to šití je koníček, nebo možná i kůň, ale stejně tak moc mě bavilo i moje zaměstnání, v tom šití jako práci se nějak nevidím. Tak se mi do toho nechce vkládat tu energii a peníze (minimálně za ještě jeden šicí stroj).
Myrtila no ja nemam kapacitu ani na vlastni
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí