od ledna to chodí už nějak elektronicky, já bych lékařce pro jistotu alespoň zavolala.
Vše o těhotenství a dětech
dzizisketa A na rodičovské jsi, nebo jen pobíráš RP?
dzizisketa Papírová ocr uz neni, lékař to zadá nekam do systému, ČSSZ pak posle v SMS identifikátor a ten se pak předa zaměstnavateli.
Len Kdyz ještě pobíráš rodicak a zároveň uz pracuješ, nárok na tu dávku ošetřovné máš jenom ty, bohužel ne nikdo jiny. Druhy rodič může bejt klidně doma s dítětem, v zaměstnání to ma omluveny, ale ošetřovny nedostane.
continuity ale suma sumárum se vše vyřešilo a stihlo, ne? Tak to bych se na matku roku klidně nominovala. Já dnes první den po dovolené zdrhla brzo domů, protože jsem si vzpomněla, že jsou konzultace ve školce. Kam se bojím jít, protože menší dítě je divoké neposlušné éro... Ale aspoň ze jsme na to přišli (zásluhu má muž), protože minule jsem to zazdila a bez omluvy nepřišla.
Vari To je dobrý vědět, díky.
continuity tak po tom, ako si naposledy písala, že vám volajú aj z vratnice, sa nečudujem. Bežne volám obom rodičom.
letfenixa tentokrát volala ředitelka, ale prostě to fakt nešlo.
Mohla jsem zubaře odložit o další tri měsíce s tím, že tuto návštěvu zaplatím a s rizikem, že příště to už bude na kanálky. Ale úplně se mi nechtělo, navíc odkladem o tři hodiny se nic nestalo.
I dcera říkala, že chvíli to i vypadalo dobře, ale pak teda nakonec volala otci. ![]()
Evaeva docitam, tak mozna reaguju mimo, ale super jarni/letni softshellky dela Alpine pro. My meli bez kapes, ale delaji i s
Jsem to včera zakrikla, dítě s rýmou a jsem bez hlidani. Dnes měla dcera u babičky půlhodinovej hysterak nějaký dost velký razance, takže to nevypadá, že bych ji tam teď v příštích dnech mohla nechat, musím to nechat vysumet. A víte proč?! Protože ji děda na její plyšovou kočičku, co má a tahá všude sebou namaloval fixem pusu. Já nevím, takový zbytečný co, tak jsem k tomu obema stranám, co se obě cítily v nepravu řekla ,,bez komentáře,,.
Karja no ale proc deda tohle dela? Z pohledu toho ditete je to fakt hnusny a byt na miste dcery, strihla bych si ten hysterak taky.
Kokoska No však já jsem jako první řekla, a proč to dělal? Dceri jsem před babičkou řekla, že se nerve takhle dlouho, že se řve jen chvilku:D, potřebovala jsem to zachránit.
Karja tyjo nevim, ja bych dceri rekla ze se zlobi opravnene...jako sorry, ale tak je ten tvuj tata normalni nebo je mu taky 6?![]()
continuity Já myslím, že otci by volali, jen kdybys to nezvedla. Pokud jsi řekla, že pro ni nepřijedeš, tak volat otci by mi jako učitelce přišlo takové...jakože se tě snaží nějak přebít nebo něco. Berou vás jako rodinu, není to soutěž, kdo je lepší rodič.
Taky bych nevolala.
Mrakoplas Olomouc? :-) Kromě města Zoo, Pevnost poznání, Aquapark, Veteran arena, můžete vyrazit na Bouzov a další místa v okolí.....
Kokoska určite chcel mačku vylepšiť, on to myslel len dobre a dcéra je rozmaznana a preháňa- to by som sa dozvedela ja.
Garfie Olomouc je krásná celá, trošku se ztrácím v těch náměstích, ale budu to pilovat, bude se mi tam ženit a následně kořenit synoveček![]()
Normálně je mi dědy od Karja lito. On je ten děda, který s holkama je často, věnujeme se jim podle toho, co tu Karja píše. A asi měl nápad, kterej prostě jen vnučce nesedl. Vám se to nikdy nestalo? Mně teda několikrát a nejen s mým dítětem. V zápalu legrace při jakože přetahování jsem přetrhla plyšáka, dovolila jdem lyžovat v kuchyni a byla z toho rozražená brada, zničila jsem nechtěně pár uměleckých děl apod. Vždycky z toho bylo velký neštěstí, ale nikdy to nebyl úmysl. Dovedu si představit, že bych i plyšákovi namalovala pusu. Možná i rasy. Jednou jsem namalovala s dcerou panenku a pak to neslo dolu. Taky velký neštěstí. Mo to prijde ok, i ty emoce potom. Dítě nešťastny, děda nastvsnej. Bych dítěti vysvětlila, ze i dospěli mají někdy blby nápady, dědovi ze pro holčičku to bylo nešťastesti veliký. Normálně život.
Garfie Olomouc potvrzuju! I muzi s detma se tam pak libilo, i okoli, jeste jednou moc dekuju za tipy!
...líto za to odsouzení tady. V životě ne, to se má asi dobře, jsou asi fajn rodina.
notna pri hrani se stane leccos, ale tohle by se mi od dedy taky nelibilo, to neni nehoda, ale umysl. Ty jsi panenku namalova s dcerou, popis situace od Karja mi vyznel tak, ze deda vzal plysaka a bez ptani ho "vylepsil". Mozna jsem to pochopila spatne, ale kdyby u toho mala byla a ucastnila se toho, asi by tak nevyvadela. Ale mozna to vidim prehnane, ja doted nemam rada, kdyz mi nekdo bez meho vedomi saha na moje veci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí