Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline notna
9460 příspěvků moje polička 25. února 2025 07:36

continuity Stejně jako Garfie bych taky nevolala druhému rodiči a jednala podle pokynu toho prvního. A ty jsi to vyřešila dobře. Zubaře si stihla a dítě je taky ošetřený

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 25. února 2025 07:36

letfenixa on to asi i dobre myslel :)

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 25. února 2025 07:44

Kokoska Tak nevim, jak to bylo přesně. Ale fakt di dovedu i představit , ze děda vidí plyšáka bez pusy a tak mu ji domaluje. V dobré víře. Taky jsem udělala milion věcí v dobré víře, jen za předpokladu, že mi to přišlo jako dobrý nápad nebo vtipný, a pro dítě to byla pohroma světa. Ale tak je možný, že prostě jsem stejně neschopna empatie jsko ten děda. To je taky varianta :-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. února 2025 07:59

notna on to určitě neudělal se zlým úmyslem. Ale přece nemůže bez dovolení kreslit na cizí věci. A hlavně je tady ten dospělý, takže když vidí, že to přehnal, tak se má omluvit a ne se ještě divit, že vnučka vyvádí. To nepochopení mi přijde nejhorší. Vem si, co by se stalo, kdyby ona namalovala něco na zeď.

Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 25. února 2025 08:07

Jakou byste prosím, doporučili přebalovací (inkontinenčí) podložku v poměru cena / výkon? Stačí rozměr 40×60cm

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 25. února 2025 08:07

notna Evaeva

jo přesně takhle to bylo. On se neorientuje v historii toho plyšáka, neví, že s ní spí, že mu dělá snídaně, obědy všechno. Mně by to taky nenapadlo, jeho to napadlo. A aby se vlk nažral a koza zustala celá 711990 tak jsem jí před prarodiči řekla, že pulhodiny se neřve:-D. Protože sotva zvládám vychovávat jedním směrem natož tím druhým. 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 25. února 2025 08:13

Evaeva Hned v prvním píšu, že bych se snažila vysvětlit, blbej nápad na jedné straně a na druhé to velký neštěstí. Podle mě je to normální. Ja tam v tom vidím dobrý úmysl. Možná špatně. Zeď nevim. Jsou i prarodiče, který z toho nedělají aféru.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. února 2025 08:14

notna však já v tom vidím dobrý úmysl, ale stejně je to pro mě naprosto nepochopitelné a divím se, že se diví, že půl hodiny řve 

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 25. února 2025 08:15

Catherinne prebalovaci jednorazove meli dobre a levne v dm i rossmannovi, jejich privatni znacka. Babylove a babydream. Doted je pouzivame na ochranu gauce nebo postele, kdyz dcera zvraci.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. února 2025 08:16

notna zeď byl jen příklad. Mohla třeba nakreslit něco babičce na kabelku, aby jí měla hezčí nebo ostříhat růže na zahradě nebo takové ty cancoury na běhounu 

Offline Pinot Noir
29929 příspěvků moje polička 25. února 2025 08:19

notna nic jsem na to původně nepsala a šoupala nožičkama, protože podobné hovězí nápady mám taky a sama jsem způsobila podobnou akcí nejeden hrozný pláč. Takže v tomto s dědou soucítím. Ale podle mě je důležitější, co následuje potom. Jestli omluva a pochopení, jak moc velká tragédie to pro dítě je, nebo naštvání a řeči, že přece nemá proč řvát. 

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 25. února 2025 08:20

notna Já s tebou souhlasím, určitě měl pocit, že toho plyšáka "vylepšil" a nebylo to ve zlém, klidně si dovedu představit, že bych to taky udělala (teda já asi ne, ale čistě teoreticky). Jen ta omluva, když je z toho vnučka nešťastná mi tam chybí. 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 25. února 2025 08:23

EvaevaA pro mě to pochopitelný je. Mam na kontě taky podobné blbosti bez souhlasu dítěte a s opačným výsledkem než jsem očekávala. I takové matky jsou. 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 25. února 2025 08:28

Pinot Noir Garfie Jo, to bych právě dědovi vysvětlila, jaký neštěstí způsobil. Protože je mo jasný, že on si zase myslí, že se vlastně tak moc nestalo. Fakt má někdo dědu, chlapa cca 60 let, který se dokáže sám nacítit na pocity malé vnučky ohledně plyšáka? 

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 25. února 2025 08:30
Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 25. února 2025 08:32

notna Ty jo, můj táta by to asi dokázal, ale on děti miloval a vnoučata byla vždycky jeho slabost. Moje děti moc si moc neužil, ale neteřím stačilo se jen zamračit a on nás (všechny zodpovědné dospělé ženy) okamžitě stavěl do latě!

Offline Pinot Noir
29929 příspěvků moje polička 25. února 2025 08:32

notna no předem asi ne, jinak by to neudělal, ale tak výsledek snad vidí, ne? I můj táta, kterému je o 15 let víc, vidí, když něco přežene.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 25. února 2025 08:35
Reakce na 711990:

Karja tyjo nevim, ja bych dceri rekla ze se zlobi opravnene...

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 25. února 2025 08:36

Ja bych pochopila, kdyby deda rekl "Pojd, nakreslime kocicce pusu, aby mohla lip jist" nebo tak neco, ale fakt se mi nelibi, jestli vzal kocku a bez vedomi dcery ji "vylepsil". I vlastnictvi deti by se melo respektovat. Presny to je s tim kreslenim na zed - hele, dedo, tady mas krasny obrazek, tobe se to zda jako desna cmaranice, ale je to les se schovanym zajickem, abyste to tady meli hezci!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. února 2025 08:42

notna no je to cizí vlastnictví, takže mně to přijde přes čáru. Ale dobře, chyby se dějí. Ale nemůže se divit, že se zlobí.