Já to pořád odkládala, ale včera jsem teda holkám obkreslila nohy a začnu lovit:D Já jim kupuju na léto nízké placate froddo, ty koženo látkové, a keeny, jenže taky často přes léto vymyslíme nějakou bykarnu typu Ben nevis nebo jinou 3tisicovku a to zase potřebuji pohory![]()
Vše o těhotenství a dětech
rasaNori a mas nejaky osvedceny pohory? Keen? Ja teda doufam, ze Krkonose odbehaji ve Viking teniskach, ty hyly loni super. Ale maji posunute velikosti a musim to nejak trefit
A pak koupim crocsy s patrolou a jinak mam vsechno snad, mozna i na pristi podzim.
moora za otce se neplatí a nic dalšího jsem neměla, v krči mají jen jedno a dvoulůžáky
A nemusíš to dělat čtyřikrát do roka. Ty tři porody a pobyt v nemocnici mně nestály ani korunu, na rozdíl od těch bot à 1500 ![]()
MPLee na Krkonoše ti stačí krémy, ta kompromisní řada, jestli jim sedí
Evaeva jakoby lepsi rodit než shánět boty, ale pak je to taky perpetuum mobile!
Potrefenáhusa a taky bereme jen ten akt samotný a ne ty měsíce před tím a roky potom ![]()
Evaeva keeny nikdy nemeli
Ja je jeden rok objednala a prisly mi dost tuhe a tezke, ty Vikingy jsou proste lehoucke tenisky s goretexem, coz mi prijde u nas dostacujici...
Tak nás ta sranda v Neratovicích stála pokaždé asi 15 tisíc, za to by bylo na dost velkou zásobu křusek! ![]()
Pinot Noir jestli dobře počítám, tak to je při dvou dětech tak na jeden rok ![]()
![]()
MPLee já myslela, kdybys zatoužila po nějakých těch jakoby pohorkách
V Motole me ten porod stal jen asi sedm stovek za otce u porodu.
On jim doted nemuze zapomenout, ze si zaplatil za to, ze ho misto na sal ke me posadili do predsali pred prosklenou stenu, odkud mel vyhled na to, jak do me rezou, zatimco ja byla schovana za plentou. Pak si pochoval dceru na asi minutu, nez ji odvezli, a zase ho posadili na tu jedinou zidli tam, pred tim oknem. Takze on videl celou operaci, ale jinak tam byl sam, ani neslysel, co se na sale deje. Takze kdyz me zacal pri siti klesat tlak a zacala jsem zvracet, tak jen pres sklo sledoval, jak se tam kolem me zacalo behat, ale netusil proc. Myslim, ze muzu rict, ze ja jsem po cisari v pohode, za me lepsi, jak hodiny rodit, ale poradne trauma si odtud odnesl on. Jeho bych uz k porodu nikdy nedostala.
Ja si tenkrat myslela, ze to je kvuli kovidu. Ze bezne prece otec sedi matce u hlavy a nic nevidi pres plentu. Z toho me ale vyvedla ma spolunocleznice na pokoji, ktera tam byla na tretim cisari a rikala, ze to tak bylo pokazde.
Zuzuli ja ho u druhyho u hlavy mela. A byl i u prvního, ale tam ho taky k ty celkovy narkoze nepustili, ale novorozence videl hned vcetne cely poporodni rutiny a i mu ho hned pak strčili do ruky
Zuzuli Můj muž byl u obou císařů, první v jedné porodnici prostál někde vedle sálu, kde se pak ošetřovalo mimino, pak u něj byl asi půl hoďky u inkubátoru a pak ho vystrčili ven, to bylo celé zdarma
za nejhlubšího covidu.
A druhý v jiné porodnici proseděl u mé hlavy, spolu s dulou, ale oba viděli i za plentu, takže celou operaci, ale jemu to nevadí, prý to bylo zajímavé. (Chtěl mi i vyprávět podrobnosti, ale zase nepotřebuju vědět všechno.) Pak byl se mnou 2 dny na nadstandardu, já tam byla celkem 5 dní, celé to bylo za asi 7 tisíc. Byly to nejlíp vynaložené peníze za ten klid! ![]()
Myrtila aha, takže bych mohla začít brát pozitivně ten pobyt na jipu kvůli synovi
klid tam byl úplně děsivý, tam nemohli pořádně ani návštěvy, bylo to deset dní a dokonce zadarmo
(jemu jakoby "nic" nebylo, tak vtipkuju, i když tenkrát mi bylo hodně smutno)
Myrtila on ten jeho pribeh ma jeste pokracovani. Kdyz bylo po vsem a me odvazeli ze salu, nechali me jeste nejaky cas v nejake chodbe a vratili se pro papiry od lekare, bez kterych by me pry nepustili na jipku. Tak tam za mnou pustili muze, at tam se mnou je. Kdyz me pak odvezli pryc, tak on tam zustal stat, v tom nemocnicnim jednorazovem oblecku, potreboval se vratit i pro sve veci. Tak se vratil dvermi do salu zpet, kde uz vytirala uklizecka a vynadala mu, co tam leze
a pak ho za nami celych deset dni nepustili
Evaeva No přímo na JIPu bych asi být nepotřebovala, ale jinak jsem byla za ten klid opravdu ráda
Po prvním porodu za mnou nikdo nesměl, to byla zrovna ta asi nevětší vlna covidu, ale byly jsme na pokoji tři (nadstandardy a malé pokoje byly v té době izolace pro matky s covidem), takže to bylo až kam i bez návštěv. A podruhé jsem rodila tak daleko od všech, že za mnou nikdo nejel, jenom jednou muž se starším synem, a to bylo boží, jenom já a mimino na nadstandardu, nakrmili mě, uklidili mi, vyprali, no skoro se mi nechtělo domů ![]()
Zuzuli No, přesně, jak vyšel za dveře, už za náma nemohl. Ani pak, když jsem 2,5 dne po císaři balila tašky a táhla je (doslova, po zemi, protože jsem je neunesla), spolu s dítětem v autosedačce, těma dlouhýma chodbama nemocnice. Návštěvy mi nechyběly, ale tohle bylo tehdy děsný.
MPLee za me asi jedine superfit, ta barefoot rada. Vikingy zrasily fakt brzo, a i pres gorac do nich teklo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí