Potrefenáhusa ta pata ji sedi dobre a na moc mista u prstu si nestezovala, tak asi dobry. Nijak nezakopava, beha a skace... Kdyz jsem ji doma merila nohu, namerila jsem 161x67, ma velikost 26. Ona ma uzkou patu a kotnik, treba ty protetiky ji z paty padaji a pak v nich smajda
Vše o těhotenství a dětech
Zuzuli jo, to je důležitý, aby v pate seděly
Potrefenáhusachápu
kluci naštěstí nejsou na barvy tak nároční. Ty staré jonapy mi teda přišly, že mají stejný tvar jako baby bare ![]()
Potrefenáhusa mrkni ještě na Crave, nebo Be lenky. Ty jsem ziskala z toho super nakuou na vinted, jsou teda jeste velky a budou tak na podzim, ale tvarove mi prijdou fajn!
Potrefenáhusa a který koely jsou ty inovovaný? Mají asi milion modelů, měli jsme na dva suché zipy, jeden a gumu, dva zipy, co vypadaly jako tenisky...
Evaeva no mívali uzky (korkid) a široký (bernardino) a ted ty široký maj na stélce vedle cisla M (předpokládám mittel) a jsou užší - model, kterej jsem chtěla koupit (a měli jsme ho loni normalni) maj jen s tim M
Potrefenáhusa jonap B1 nebo B1 slim (oni moc slim nejsou), pak jsme měli ještě ty s okopem (asi Nella), ale v kotníkové verzi.
Doufam, ze je Aranel spokojena, ze jsme splnily jeji prani a misto reseni porodu kupujem boty ![]()
Zuzuli ráda pomůžu!!!!![]()
Evaeva no u obou těch b1 píšou, že se ve špičce stačí, ty slim by byly už i uzky
Potrefenáhusa no ale koel dělají pořád i na Bernardo, ne? Třeba tyhle Možná je to starý model a nemají čísla, to nevím.
Potrefenáhusa mně ten tvar opticky přišel stejný jako ty baby bare, staršímu obojí sedí perfektně a obojí do měsíce zničí. Koely jsou v prstech jiné.
Potrefenáhusa aha, toho jsem si vůbec nevšimla
My měli už několik různých modelů. A ty s W by jí neseděly? Nějaké jsem tam viděla.
Evaeva ne!!!! Mam objednany frodda! Uz nic neměřím a nezkoumám!!!
Potrefenáhusa
no tak, jestli jí budou sedět, tak paráda.
má zimní a nosí je ráda, jen nemají vyndavací stélku, tak jsem v klidu :-)))
Vybrala si sama barvu z několika předložených, tak mám velký očekávání
Potrefenáhusa kluci měli taky zimní, ale ty jarní jim vždycky byly hrozně nízké v nártu. Ale uvidíš no
Evaeva uvidím, ona má nart asi spis nizkej, nikdy s tim neměla problem
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí