Zuzuli Ty jo hustý, já jsem měla dceru o vánocích 2019 a vlastně když jsem šla na poporodní operaci na oddělení běžné gynekologie, tak nejenže tam mohla být se mnou jakožto šestinedělní kojené miminko, ale ještě tam s námi mohl být muž, normálně tam spát dvě noci a starat se o ní, když jsem byla na operaci, to bylo třeba někdy ke konci ledna, ještě si s ní jezdil po Praze, ukázal jí kolegům a pak prásk. Jako to bylo fakt štěstí, by mě možná v tom marastu ani neodoperovali:D
Vše o těhotenství a dětech
Ja se v červnu 20 trefila do nejakyho mezicovidovyho drobnyho nadechu, otec mohl i na pokoj (byla jsem na nadstandardu) a matky nemusely mit rousky
podruhy jsem byla na obyc oddělení a tam navstevy nesměly vubec, jen ven na chodbu pred oddělení, a to mi přišlo mnohem lepší
Potrefenáhusa návštěvy na chodbu mi přijdou naprosto dostatečný
Ale na tom jipu mi tohle přišlo zvláštní. Na ten hromadný, kde byly jen mimina, mohl úplně každý. Přitom tam chodily maminky čerstvě po porodu za miminky v inkubátoru. Když nás pak přeložili na jednolůžkový pokoj, tak tam mohl jen muž. Ostatní návštěvy nemohly ani na tu chodbu, po které před tím chodily, jen do takového vstupního prostoru.
Zuzuli me furt cpali, ze si mam otce ditete vzit k cisari. A ja nechtela, akorat by koukal kam nema a blbe se me ptal, co se deje. A jeste by mu porad zvonil telefon. Tim me stval pak na pokoji, ze porad resil veci do prace (ze ktere spechal za mnou). To jsem nebyla daleko od toho ho vyhodit uplne
. Ja teda ty otce u porodu ani epiduralu nemam rada. Zvlast kdyz vidi tu jehlu, tak cast znatelne bledne, jeste ze nemusi rodit oni ![]()
Jos podle mě tam otec patří, ale má stát u hlavy a všímat si akorát maminky
já taky nechtěla vidět ten háček na píchání vody ani co se mi děje mezi nohama
Jos ja ho tam nechtela kvuli sobe, ale kvuli diteti. Vubec by mi nevadilo, kdyby cekal nekde na chodbe a pak by byl s miminem, prevzal bonding, vedel by, kam dite odvezli... prece jen ja byla po te sekci trochu mimo, vlastne mi ten den bylo uplne jedno, ze tam nekde mam nejake dite. Ale on chudak si jen prohlidl operaci a k diteti ho nepustili ![]()
Potrefenáhusa já se záměrně ani nedívám na žádná videa z porodů a tak. Protože to prožívání tam je jiné a nepotřebuju to mít před očima. (Nechci tím říct, že je dobrá nevědomost)
Zuzuli u vaginálního porodu byl muž hlavně kvůli mně. Ale u toho císaře je to fakt wtf, o tu operaci mu asi nešlo, že jo ![]()
Potrefenáhusa možná na to může být dobrý ten partner, že si s tebou může povídat a ty tolik nevnímáš ty technikálie
Jos Tak kdybych viděla tu jehlu, asi bych taky zbledla
u obou sekcí jsem anestezioložce hlásila, že nechci nic vidět a toho vpichu se bojím, obě ale byly úplně zlaté, počkaly ten 1-2 nádechy výdechy, než se uklidním, a pak už to šlo dobře.
Mne pred sekciou prišlo najvtipnejšie, keď mi anestéziológ povedal, že mám dať kolená ku brade ![]()
Potrefenáhusa možná na to může být dobrý ten partner, že si s tebou může povídat a ty tolik nevnímáš ty technikálie
ja tam mela úžasnou anesteziolozku, povídala si se mnou o jménech pro dítě, oni mě tam trochu zmordovali, nejdřív blbě píchla kanyla, pak nezabral spinal, takze jeste epidural...to tam muz celou dobu nebyl. Pak teda se u toho úplně moc konverzovat nedá, myslela jsem, že mi prasknou všechny žebra a bylo to dost nekonečný (ale zase skvělá anesteziolozka), ale jak už jsem psala, patří to fakt asi k nejsilnějším (v kladnym slova smyslu) zážitkům v životě a jsem moc ráda, že u toho byl, stejně jako u prvních chvil s housatkem
Velice opatrně říkám, že u nás porod vypadá na happy end (maly dite ma campery kupovany na podzim a furt ma velkej nadmerek, tam snad nic neresim az do leta)
![]()

Potrefenáhusa gratuluju![]()
Achjo, právě jsem vyexpedovala muže s dětmi na celý víkend do Prahy a teď tu sedím v obýváku jako kdyby mi někdo uříznul ruku a nevím, co se sebou![]()
Potrefenáhusa já vzpomínám ráda na všechny porody, i ten první trochu delší a komplikovanější. Ne kvůli tomu, že jsem tam "získala" ty děti. Ale byly to prostě životní zážitky.
monis nic! Pořádně si odpočiň a užij si to ![]()
Len
blahozelam!
Len ta je tak nadherna!!! gratuluju moc![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí