Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. února 2025 13:35

Prosim vas a ake papuce kupujete detom do skoly? Nas ma uz neviem ake barefooty ale v skole uz su trocha nevyhovujuce, potrebuje cosi pevnejsie. Ale zas nechcem ziadne tvrde protetiky, pottebuje fakt ohybnu podrazku ale zaroven pevnu patu a dobre dotiahnutie na priehlavku. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. února 2025 13:43

Potrefenáhusa a jaký si vybrala model? Ty nové mi přijdou v tom nártu lepší, právě je chci staršímu zkusit 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. února 2025 13:45

Mrakoplas syn nosí jonapy jako do školky. Ještě jsem koukala na takové ty plátěné frodda. Mně přijde, že stejně hlavně sedí, tak hlavně, aby mu neutiskovaly prsty 

Offline Pinot Noir
29929 příspěvků moje polička 27. února 2025 13:57
Reakce na Zuzuli:

Doufam, ze je Aranel spokojena, ze jsme splnily jeji prani a misto reseni porodu kupujem boty

​Ale je to teda děsivější než porody

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 27. února 2025 14:01

Mrakoplas podívej se na superfity. Dcera má trochu do barelin, ale určitě i chlapecké mají takové podobné parametry.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. února 2025 14:01

Evaeva tie jonapy ma, do skolky sa mi zdali ok ale v skole, kde beha po chodbach, uz moc nie. Ta podrazka mi pride jak papier na tu ich podlahu. Tie froddo nevyzeraju zle, aj ked trochu sa obavam, ze budu v narte siroke. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. února 2025 14:02

Karja pozriem, diky

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 27. února 2025 14:02

Pinot Noir viď? Porody není nutno po léta opakovat několikrát do roka

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 27. února 2025 14:16

Kokoska je to vopruz 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. února 2025 14:26

Pinot Noir rozhodně je to větší opruz než porod! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. února 2025 14:31

Potrefenáhusa mně se líbí tyhle (tvarem z fotky ), ale uvidíme, co řekne dítě, začíná být nějaký náročný (ne na vzhled)

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 27. února 2025 14:34

A ted si predstavte, kdyz jeste pred revoluci meli na dite v pozadovane velikosti dvoje prijatelny boty a ani jedny se mu nelibily! Internet zadnej, objizdeli jsme Prahu. Dcera mela jedno neprijemne vysetreni asi ve trech letech, mela slibeny ruzovy boticky, co videla za vylohou, ovsem na ni meli jen tmavomodry. To zklamani! 

Offline Suya
příspěvků moje polička 27. února 2025 14:47

Kokoska Ja nevim, kdo to mel horsi, jestli vy s zadnym vyberem, nebo my s nekonecnym!
Asi koupim nizky frodda, ted uz by ta podrazka mela byt nova a neprodrit se uplne hned, ne

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 27. února 2025 14:52

Jsem si říkala, že vás to musí bavit pořád vybírat boty. Vubec mě nenapadlo, ze se dnes uz nedá kupovat stejný boty i několik let po sobě. Ač už dcera dorostla do běžných rozměrů, stejně se mi udělalo špatně při představě, že by se to tehdy stalo nám. Jí seděly jen některé superfity a jeden typ keenu. Měla extrémně drobnou nohu a než jsme je našli, bylo to strašný strašný.Kupovali jsme to pak několik let pořád dokola.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. února 2025 15:01

Suya u nás je má letos jen mimino a ten je tolik nezatěžuje, ale přijde mi lepší 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 27. února 2025 15:03

notna neda se koupit ani stejny strih a velikost levisek na dospeleho. "inovuji" 2x rocne, rikala prodavacka. takze takove ty cislovane typove rady uz jsou ti nanic, jsou kazde jine

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 27. února 2025 15:04

Holky já jsem tak ráda, že tohle už snad máme za sebou. Kupuju furt jen froddo, keeny a lurchi, vždy o číslo větší než předchozí model. Jediný výstřelek je změna barvy

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 27. února 2025 15:06

Suya froddo už je v pohodě, nová hnědá podrážka se vzorkem i ta žlutá gumová. Jen ten jeden ročník se nepovedl, hned následující sezónu je inovovali a jsou dobrý.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 27. února 2025 15:10

Lukáško vo svojom 8,5-ročnom živote zažil iba 1 karneval. Dnes je školský a tak strašne naň chcel ísť, že mi ani nepovedal, že ho boli brucho mne sa zdal večer pred zaspatim iný, tušila som, že niečo nie je v poriadku. Dnes o 2 za mnou dobehol do zborovne, že mu je na vracanie. Tak sa vyvracal, karneval začal o tej 2, išli sme domov a pevne verím, že to má zo včerajšich šišiek, včera zjedol 3 a dnes na raňajky 1.