žluťásek my uz kupujeme Converse, Birkenstock a Martens ![]()
Vše o těhotenství a dětech
notna no prave ze nebavi. Vcera jsem byla fakt rada, ze jsem sla do obuvi a prodavacka neco vybrala. Byt odkazana na internet, jsem v haji.
Dceri jako batoleti dobre sedely protetiky. To jsem klidne nekde v akci kupovala dve cisla a jen menila jedny boty za druhe. Ale jak ji povyrostla noha a uz nebyla tak baculata, nesedi ji. Plus zmenili podrazku, takze zatimco drivejsi roky ji zimni boty vydrzely pres sezonu do brezna, kdy se prezouvala rovnou do platenek, tak ta nova podrazka se letos prodrela jeste pred vanoci, po sesti tydnech noseni do skolky. 900 metru rano do skolky, skolkova prochazka a cesta ze skolky domu, zadna velka zatez. Takze nezbylo, nez zkouset hledat jinou znacku, protoze davat pravidelne patnact stovek za boty na necele dva mesice, se mi fakt nechtelo.
Kokoska Na tohle přesně vzpomíná mamka, jak měli v obuvi jenom dvoje boty ve vyhovující velikosti, a ona ani do jedněch nenarvala bráchovy široké nohy s vysokým nártem
Teď prý to máme mnohem jednodušší ![]()
notna No, my bychom rádi kupovali pořád to samý, kdyby to šlo
když se mi to podařilo, kupovala jsem synovi úplně stejný boty, i barvu, jenom o číslo větší, a vyměnila jsem je v botníku bez jeho asistence. Ale to už se mi nějakou dobu nepovedlo, kromě školkových bačkorek, ty teď má asi 4. v řadě úplně stejné.
Zuzuli ona se ta noha taky mění a i ty boty různých čísel můžou být jiné. Takže pokud řešíš víc parametrů, což řešíš, když kupuješ bf, stejně jednou za čas musí člověk provést revizi. Kluci mají ty nohy podobné, i když ne úplně stejné, takže občas něco koupím ve slevě, pokud je velká, s tím, že aspoň jednomu snad budou ![]()
notna V Decathlonu jsou boty pořád stejné, R. má tytéž už ve třech velikostech. Navíc se nám smrskly na zimní a nízké tenisky, nic jiného nosit nechce, takže sandály, kožené nízké, nic takového nepotřebujeme. Loni toužil po Adidaskách, uspokojily ho taktéž ty nejobyčejnější z Decathlonu. Takže já zatím spokojeně spořím, až dojde na ty Marteny a spol. ![]()
letfenixa chudak maly
, nemate nejaky verejny/mestsky este?
Evaeva mi povidej. Mam dvoje campery, na stejne podrazce, stejne cislo. Kotnikove mam akorat, v nizkych plavu.
letfenixa soucítím s ním, když jsem byla dítě, z různých důvodů jsem se žádný rok nedostala na karneval, vždycky jsem to obrečela, nejvíc, když mi ségra ušila úžasnou sukni pro baletku a sehnala piškoty i krásné bodýčko, bylo to tak rok dva po revoluci, v díře na Bruntálsku heroický výkon. No a dostala jsem angínu. ![]()
Takže vím, jak mu asi je. ![]()
Na zimních Froddo je podrážka taky v pohodě, po tom prvním roce to hned napravili
Ty decathlonovy boty jsou hodně oblíbený u nás ve školce, v šatně stojej ty zimní asi šestery, pro naše děti jsou ale hodně úzký
Nam ve skolce v dcerine tride ucitelky rekli, ze karneval mit nebudou. Mala je zklamana, hrozne se tesila, uz ma doma pripraveny kostym a loni ve stare skolce si to fakt uzila. Skvela tecka k tomu je, ze se nekdy rano potkavame cestou do skolky s holcickou, co chodi do stejne skolky, jen jine tridy. A oni pry ten karneval tenhle tyden meli ![]()
Zuzuli no to taky! (Ty campery)
Zuzuli to je teda zvláštní! Tak leda zajít na karneval jinam. U nás neslaví halloween, ale komplet celá školka.
Mrakoplas v sobotu má byť niečo v meste, tak snáď aspoň tam.
Pinot Noir ďakujeme.
Pinot Noir rozhodně je to větší opruz než porod!
Ještě před nedávnem, kdy jsem vybírala nový zimní bych s tebou souhlasila.![]()
Len tvl, vybrat boty na každou sezónu trvá možná dýl než porod číslo dvě nebo tři
a těch peněz, co mě to stojí
Ze ja to tu citam. Spokojna som bola, ze detom cez zimu nevyrastla noha. Aby som teraz objavila mladsiemu obrovsku dieru v podrazke.
. No nic, ostava mi verit, ze uz nebude mrznut, na zaciatku marca odmietam kupovat zimne boty! Prinajhorsom ma este snehule :D
Zuzuli jo, tie protetiky mladsi vzdy prederie (aj teraz zimne). Inak mu sedia a v tej zelenej su aj strasne pekne. Ale uz mu ich nekupim.
Mno, prestoze mymu nejmladsimu je 30, furt jeste mi prijde vyber bot lakavejsi moznost (nez porod)
a s tou financi vyhodou nevim nevim: otec u porodu, nadstandard, epidural... :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí