Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Lamicka
14202 příspěvků moje polička 27. února 2025 15:14

žluťásek my uz kupujeme Converse, Birkenstock a Martens

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 27. února 2025 15:14

notna no prave ze nebavi. Vcera jsem byla fakt rada, ze jsem sla do obuvi a prodavacka neco vybrala. Byt odkazana na internet, jsem v haji.

Dceri jako batoleti dobre sedely protetiky. To jsem klidne nekde v akci kupovala dve cisla a jen menila jedny boty za druhe. Ale jak ji povyrostla noha a uz nebyla tak baculata, nesedi ji. Plus zmenili podrazku, takze zatimco drivejsi roky ji zimni boty vydrzely pres sezonu do brezna, kdy se prezouvala rovnou do platenek, tak ta nova podrazka se letos prodrela jeste pred vanoci, po sesti tydnech noseni do skolky. 900 metru rano do skolky, skolkova prochazka a cesta ze skolky domu, zadna velka zatez. Takze nezbylo, nez zkouset hledat jinou znacku, protoze davat pravidelne patnact stovek za boty na necele dva mesice, se mi fakt nechtelo.

Online Myrtila
5358 příspěvků moje polička 27. února 2025 15:17

Kokoska Na tohle přesně vzpomíná mamka, jak měli v obuvi jenom dvoje boty ve vyhovující velikosti, a ona ani do jedněch nenarvala bráchovy široké nohy s vysokým nártem Teď prý to máme mnohem jednodušší

notna No, my bychom rádi kupovali pořád to samý, kdyby to šlo když se mi to podařilo, kupovala jsem synovi úplně stejný boty, i barvu, jenom o číslo větší, a vyměnila jsem je v botníku bez jeho asistence. Ale to už se mi nějakou dobu nepovedlo, kromě školkových bačkorek, ty teď má asi 4. v řadě úplně stejné. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. února 2025 15:19

Zuzuli ona se ta noha taky mění a i ty boty různých čísel můžou být jiné. Takže pokud řešíš víc parametrů, což řešíš, když kupuješ bf, stejně jednou za čas musí člověk provést revizi. Kluci mají ty nohy podobné, i když ne úplně stejné, takže občas něco koupím ve slevě, pokud je velká, s tím, že aspoň jednomu snad budou

Offline Pinot Noir
29929 příspěvků moje polička 27. února 2025 15:24

notna V Decathlonu jsou boty pořád stejné, R. má tytéž už ve třech velikostech. Navíc se nám smrskly na zimní a nízké tenisky, nic jiného nosit nechce, takže sandály, kožené nízké, nic takového nepotřebujeme. Loni toužil po Adidaskách, uspokojily ho taktéž ty nejobyčejnější z Decathlonu. Takže já zatím spokojeně spořím, až dojde na ty Marteny a spol.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. února 2025 15:26

letfenixa chudak maly , nemate nejaky verejny/mestsky este?

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 27. února 2025 15:30

Evaeva mi povidej. Mam dvoje campery, na stejne podrazce, stejne cislo. Kotnikove mam akorat, v nizkych plavu.

Offline Pinot Noir
29929 příspěvků moje polička 27. února 2025 15:33

letfenixa soucítím s ním, když jsem byla dítě, z různých důvodů jsem se žádný rok nedostala na karneval, vždycky jsem to obrečela, nejvíc, když mi ségra ušila úžasnou sukni pro baletku a sehnala piškoty i krásné bodýčko, bylo to tak rok dva po revoluci, v díře na Bruntálsku heroický výkon. No a dostala jsem angínu.

Takže vím, jak mu asi je.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 27. února 2025 15:33

Na zimních Froddo je podrážka taky v pohodě, po tom prvním roce to hned napravili 

Ty decathlonovy boty jsou hodně oblíbený u nás ve školce, v šatně stojej ty zimní asi šestery, pro naše děti jsou ale hodně úzký 

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 27. února 2025 15:39

Nam ve skolce v dcerine tride ucitelky rekli, ze karneval mit nebudou. Mala je zklamana, hrozne se tesila, uz ma doma pripraveny kostym a loni ve stare skolce si to fakt uzila. Skvela tecka k tomu je, ze se nekdy rano potkavame cestou do skolky s holcickou, co chodi do stejne skolky, jen jine tridy. A oni pry ten karneval tenhle tyden meli

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. února 2025 15:42

Zuzuli no to taky! (Ty campery)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. února 2025 15:43

Zuzuli to je teda zvláštní! Tak leda zajít na karneval jinam. U nás neslaví halloween, ale komplet celá školka.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 27. února 2025 15:55

Mrakoplas v sobotu má byť niečo v meste, tak snáď aspoň tam.

Pinot Noir ďakujeme. 

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 27. února 2025 16:09
Reakce na Evaeva:

Pinot Noir rozhodně je to větší opruz než porod! 

Ještě před nedávnem, kdy jsem vybírala nový zimní bych s tebou souhlasila.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 27. února 2025 16:26

Len

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. února 2025 16:27

Len tvl, vybrat boty na každou sezónu trvá možná dýl než porod číslo dvě nebo tři a těch peněz, co mě to stojí 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. února 2025 17:01

Ze ja to tu citam. Spokojna som bola, ze detom cez zimu nevyrastla noha. Aby som teraz objavila mladsiemu obrovsku dieru v podrazke. . No nic, ostava mi verit, ze uz nebude mrznut, na zaciatku marca odmietam kupovat zimne boty! Prinajhorsom ma este snehule :D

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. února 2025 17:03

Zuzuli jo, tie protetiky mladsi vzdy prederie (aj teraz zimne). Inak mu sedia a v tej zelenej su aj strasne pekne. Ale uz mu ich nekupim. 

Offline trioceros
28 příspěvků moje polička 27. února 2025 17:19
Offline moora
8668 příspěvků moje polička 27. února 2025 18:20

Mno, prestoze mymu nejmladsimu je 30, furt jeste mi prijde vyber bot lakavejsi moznost (nez porod)

a s tou financi vyhodou nevim nevim: otec u porodu, nadstandard, epidural... :)