dzizisketa letfenixa já si taky představila smečku plyšovejch koček v batůžku. A vůbec mě to nepřekvapilo, něco takového by se klidně mohlo stát i u nás ![]()
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek u nás s nama dnes do akvaparku málem odjela kocka, dcera suverénně nastoupila do auta i s ni![]()
![]()
letfenixa no jo, lanovka na Petřín nejezdí, tak se budou hodit ![]()
žluťásek dvě plyšový mačky v nadživotní velikosti teď všude taháme my, takže já se vůbec nedivila, že mají přijet i ze Slovenska. ![]()
Ide s nami Ňuňuško (plyš.zajac), lebo Tučko s malým Tučinkom idú na jarné prázdniny do Patagonie (alebo Antarktídy
, v rámci zachovania duševného zdravia som ten celodenný monológ musela aj odfiltrovat). Ale teraz večer si pre istotu zobral chraniče na kolená, keby spadol na betóne.
Ideme od zajtra do piatku. Máme trochu itinerár, ale muž tam kedysi roky robil, tak to zas druhým uchom som počúvala, kde všade by sa rád opäť pozrel.
Velký dite má po týdnu ve školce ZASE 39 ![]()
![]()
Potrebuju ulevit spankove frustraci
. Vstava v sest, takze nevydrzi bez spanku po obede, takze jde spat pozde, ale rano si neumi prispat (mohl by!!), takze stale dokola. Ta ironie, kdy hodinu ostentativne rve, ze je unavenej, pritom postel je tamhle, me fakt dostava. Samozrejme mala vstava jeste o hodinu driv, on by totiz spal, ale jen vedle me. Muz sova pred osmou neprobuditelny. No, je to jen obdobi, uz jen tak rok pocitam
Edit: az na toho samba, ten uz z toho nevyroste![]()
Šárka má za tři týdny narozeniny a chce kachní dort. Kachní dort! Včera to oznámila i tchýni, že bude mít kachní dort. Asi jí to koukání na Bluey zakážu. Jak já sakra udělám kachní dort?!

Suya oooch uplne sa mi to vybavuje. Malu sme si bravali aspon na sve noci aby sa mladí trochu spamätali a presne ako popisujes. Ale prejde to, sľubujem ![]()
dzizisketa dáš nahoru gumovou kachničku a vyřešeno! ![]()
Suya Strašně tě lituju. My takhle válčili skoro dva roky, že mladší usínal hrozně pozdě a starší vstávala brzo. Ale (musím to zaklepat!) vypadá to, že jsme se konečně dostali do bodu, kdy už to s tím spánkem docela jde. Tak ať u vás ten obrat k lepšímu přijde co nejdřív ![]()
dzizisketa Kachnička naležato by neprošla? Tu zvládneš z dortu vyříznout. A když budeš mít dostatečně pevné těsto, tak jí můžeš i zkusit po vyříznutí postavit ;o)
moc lituju!
nase dvouletý dítě když vstane před 7, tak kolikrát dopoledne vytuhne už před desátou a pak spi jeste jednou kolem čtvrtý.....a vecer v 11 ![]()
Ale my mame ty deti obe soví, pred 7 vstavaj hodně výjimečně
Potrefenáhusa u nás před sedmou vstává dobrovolně akorát starší. Rána tu jsou dost těžká ![]()
dzizisketa nemůžeš ho objednat u sestry?
Pamatuju se, jak jsi sem dávala ten její parádní jednorožčí.
dzizisketa koukám, že Šárka s tim praním není jediná a Bluey web je na to připraven
Evaeva no právě, ono ji někdy vzbudí, že ja v tý posteli nejsem a zároveň ségra vstává do školky, takže už není prostor ji douspat - takže sedí v obejvaku na gauči a řve
Diky za podporu! Verim, ze rano lamat ospaly deti je taky hruza, my zas aspon nemusime nastavovat budik ani do skolky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí