Tabea uff,jsem ráda i za vás. Třeba ještě klapne ta první volba.
Vše o těhotenství a dětech
Tabea držím palce, ať klapne ta nejlepší! Ale i tak ![]()
Z podobného věku máme zarámovaný Ríšův Titanic, ale i z Viktorova obrázku mám radost. "Maluje" jen číslice, písmena a geometrické tvary.
Tohle je prý on sám s Rebečkou ve školce, jak jedí příborem - ty hrábě jsou vidlička. ![]()

Pinot Noir to je parádní
Pinot Noir to je hezky, to nevim, jestli by nas malej namaloval!
Kokoska náš ne![]()
Pinot Noir evidentně to byl silný zážitek, použití vidličky
Vystihl to parádně!
Malenge continuity Pinot NoirDíky ženy! Do ty třídy, kam by chtěl, je prý šance větší, než do těch druhých dvou paralelních. Učitelka, co vedla pohovor, byla dost nadšená a dala mu, resp. nám (sami říkají, že si nevybírají jen dítě, ale i rodinu) nejvyšší rating. Ale přece jen, berou tam těch kluků 9, max 10.
Pinot Noir šup s obrázkem na jídelní servis ![]()
Evaevaona to bude čirá fantazie, ve školce příborem nikdy nejedl. Ale doma si bere příbor na arašídové křupky.
.
Zážitek je i to, že si vzpomněl na jméno "Lebešky" ![]()
Tabea úplnej cibulák, co? ![]()
Len Ta je fakt nádherná, gratuluju :-).
Pinot Noir kam se hrabe cibulák. Pěkně na dno do misky a když sní všechny křupky, uvidí Lebešku. ![]()
Tabea gratulujem!
Pinot Noir ooooo!
Dítě přineslo ze školy přístup do Raz Kids, a teda absolutně netuším jak si s tím poradí rodiče nemluvící anglicky. Na konci každé lekce mají kvíz, a je nutné vysvětlit (nejlépe v Aj) na co se ptají.
Tabea Tak gratuluju, přeju štěstí i do té další školy;-)
L si chcel do Prahy zabaliť aj mačky
keby sme náhodou išli na túru.
letfenixa bude sklamany ![]()
Po sněhu už nie je ani pamiatky.
letfenixa a na jak dlouho tu budete? Doufam, ze se vam tu bude libit i bez snehu.
Budu tu mit pristi vikend na navsteve kamaradku z DE s dcerkou a jsem uplne rozpolcena, kam je vzit, protoze bude jen malo casu!
Jo mačky, ne kočky
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí