Lenmiminko
moc gratuluji!
Vše o těhotenství a dětech
monisčum do blba, tím si nejvíc odpočineš:D
Len gratuluji a pevne zdravi preji ![]()
@Len
gratuluju!
Potrefenáhusa 711990 kupovaly jste ty Keen ridge flex? Nebo si to pamatuju blbe? ![]()
Na Zalando Lounge maji docela dost Keenu, Didriksonu a Reimy...
MPLee jj letos uz podruhy a jsem s nima spokojena. Ani nema zimni boty, jen tyhle.
Potrefenáhusa já vzpomínám ráda na všechny porody, i ten první trochu delší a komplikovanější. Ne kvůli tomu, že jsem tam "získala" ty děti. Ale byly to prostě životní zážitky.
to vysvetluje, proc ty radsi rodis a ja radsi nakupuju boty :))
(Když ono se dneska okolo bot řeší dost věcí, to máš takový nárt, maková pata, dominantní palec. Za to prostředí a personál v porodnicích je, doufám, pořád příjemnější a příjemnější.)
MPLee ja jsem s nima taky spokojena, ale pouziva je jen do hnusnyho počasí a do lesa
jen me teda na nich štve, ze se extrémně špatně obouvaj, ta noha se do nich musí dost šroubovat, bez lžíce skoro nejdou obout, naše dite se neobuje samo (ale ve školce si ještě nikdo nestěžoval)
Děkujeme všem ![]()
711990 díky, za 650 jsem je vzala mladšímu, že je bude mít do bahna do školky a do lesa ![]()
Len Gratuluji k novému členu rodiny, přeji zejména hodně zdraví a ať se brzy všichni dohromady sladíte. ![]()
Len je sladka![]()
MPLee v malým čísle budou možná dost tvrdý, taky jak pujdou narvat na batole
Potrefenáhusa no on ma ted nohu 25, tak to uz tak mini cislo neni. A je zvyklej se cpat do lyzaku a brusli
zkusime a uvidime...
maly dite ma taky 24/25. Ale jestli je zvyklej na lyžáky, tak to da ![]()
MPLee tos dobře koupila, nejlepší boty, kluci je nosí oba už roky a žádné jiné nechtějí, momentálně mám v provozu a na půdě asi 6 čísel ![]()
V pondělí a úterý jsme s dítětem dělali "casting" do tří církevních reálek a teď byl ve schránce dopis, že jedna ho bere. Sice ne ta, co bysme si nejvíc přáli, ale i tak mi spadla skála ze srdce, že nemusí jít do státní. Tam jsem se byla podívat tenhle týden na dni otevřených dveří a rodiče pustili jen do tělocvičny, po škole mohly jen děti.
Příští týden by se měly ozvat ty zbylé dvě školy. Do té, co si přejeme nejvíc, ale berou kluků jen třetinu. Zatím je smíšená jen pátá a šestá třída, do té doby to byla škola čistě dívčí.
Tabeačetla jsem to tu, jak jsi psala minule, a dost mě to vyděsilo, takže stávající nadšení chápu a moc vám to přeju! A třeba nakonec klapne i ta volba č.1.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí