Potrefenáhusa mimino je naštěstí flexibilní. Já s nimi teda nevstávám, ale on je ráno slyší a chce za nimi. Ale až tak kolem sedmé, to už pak zvládá do té jedné.
Vše o těhotenství a dětech
Muz je v Tatrach, takze kdo dnes ficel pro teplotujici dite do skoly? Ano, ja. Sbohem svobodo, fakt
tesila jsem se jak si ten tyden uziju, no a houby zlata rybko...
Evaeva u nás je to taky naštěstí spíš výjimečný
dzizisketa je jich na webu spousta :) tady s fotkami krok za krokem
baltik No tak to je boží kachna ![]()
dzizisketa upeč beránka ve formě, oplácej krémem trochu na tvar kachny, přidej zobák a bude to vypadat jako na obrázku ![]()
Len Ale tak to odpouštím
krásná holčička!! Jméno se neprozrazuje?
Viktor dnes: "Šli jsme v plůvodu a zpívali jsme maso." = měli masopustní průvod.
![]()
Uvítám tipy na knížku pro 9leteho syna, který nerad čte. Číst mu to budu já,tak rozsah není problém, ale hledám něco mega chytlavého, ale ne úplně blbého. Klub Tygru a Klub záhad známe, to si může číst sám, hledáme něco, co není taková slátanina. Ideálně něco s nezašmodrchaným příběhem. Harry Potter nezaujal. Hobita zkusím, ale je na to asi ještě malej. Co Lemony Snicket? Já to neznám, ale podle popisu by to mohlo bejt uspokojivě dramatický?
Uvítám tipy na knížku pro 9leteho syna, který nerad čte. Číst mu to budu já,tak rozsah není problém, ale hledám něco mega chytlavého, ale ne úplně blbého. Klub Tygru a Klub záhad známe, to si může číst sám, hledáme něco, co není taková slátanina. Ideálně něco s nezašmodrchaným příběhem. Harry Potter nezaujal. Hobita zkusím, ale je na to asi ještě malej. Co Lemony Snicket? Já to neznám, ale podle popisu by to mohlo bejt uspokojivě dramatický?
Gatita H2O od Stančíka? Doktor Proktor od Nesba? Malý poseroutka?
Gatita nechcete zkusit Davida Walliamse? To je hodně oblíbený, potrhlý vtipný příběhy, všechny mají nějaký sociální podtext.
Jestli chceš vyloženě dobrodružnou a neva, že to bude staré a seženete ji spíš jen v knihovně (ale to asi i toho Snicketa?), tak můžu doporučit sérii Ulysses Moore. Napínavý dobrodružný příběh, cestování časem, povedená grafika, tam akorát fantazie, napětí, záhad.
Gatita Ještě mě napadl Warren XIII., tam jsou super ilustrace
Gatita Co mě bavilo jako předčítače, protože je to vtipné a dají se tam měnit hlasy, a je to klučičí: Od Petra Stančíka Mrkev ho vcucla pod zem a všechny díly Jak vycvičit draka Cressida Cowell.
GatitaSynovec četl ty deníky malého poseroutky, není extra velký čtenář, ale tohle ho fakt bavilo;-)
Dnes vyplnena prihlaska na zapis do skoly pre mladsieho. Kedy to tak utieklo? ![]()
Mně z těch prázdnin klepne, ale víc mě klepne z muze asi, on vždycky, že zajisti deti, tohle, tamhleto, není problém a pak si přehodí HO na office, prodlouží směnu, aniž by něco řekl, vždycky počítá, že já si to zařídím, nějak, že se rozdvojim nebo že moji rodiče se pretrhnou, úplně automaticky
A to je konec k tématu, počítám, že se mi ted uleví a nebudu muset na krompáč!
Gatita my čteme poseroutku a je to fajn, docela to baví i mě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí