Kokoska moje ségra je taky Hana. Ale žádnou malou holčičku si taky nevybavuju, určitě se moc nedává
Vše o těhotenství a dětech
Karja drž se, děvče! ![]()
Krásné jméno jste vybrali.
Len krásné jméno jste vybrali!![]()
Len krasny jmeno![]()
Len To je moc hezký!! Jmenuje se tak moje osmiletá příbuzná, ale víc holčiček taky neznám.
Aranel Mladší dítko má spolužačku Hanu.
Nás je v práci asi dvacet a z toho jsou dvě Hany a dva kolegové mají Hany za manželky, takže mě ani nenapadlo, že by to mohoo být nějak nezvyklé jméno.
brrr já myslím, že je to takové to obvyklé jméno, které ale zároveň nikdy nemělo velký boom. Takže každý zná několik Hanek, ale není jich v jedné generaci milion jako třeba emm a sofinek
prostě krásně nadčasové ![]()
Evaeva mne prijde, ze se to vzdycky nejak rovnoměrně rozptýlí, i těch Emm a Sofii je nakonec v tech konkrétních kolektivech jen par, i kdyz to občas vypada, ze se tak jmenujou skoro všechny holčičky
Len Vybrali jste krásné jméno
My v okolí jednu malou jmenovkyni máme, je to po mamince, jinak je pravda, že znám jmenovkyně spíš v generaci našich rodičů.
Nás se v porodnici u mladšího několikrát ptali, jak jsme to jméno vybrali, jestli je třeba po dědovi, že to je teď dost neobvyklé, přitom je to takové běžné jméno, jmenuje se tak jenom asi 100 tisíc Čechů ![]()
Potrefenáhusa jakoby jo, ono teď se taky dávají hodně různá jména. Já jsem spíš myslela, že některá jména jsou v módě a pak vůbec (kolik znáš čtyřicetiletých Sofií nebo Tobiášů?) a některá se dávají sice ne moc, ale tak nějak pořád
Myrtilamně přijde, že ten Karel má nějakou divnou pověst, vůbec nevím proč. Vždycky když se někde objeví dítě Karel, tam jsou všichni překvapení. Přitom je to klasické jméno se spoustou variant (to mám ráda).
Evaeva to je pravda, v moji generaci se takřka vůbec nevyskytujou takovy ty v ty době zastaralý jména po babičkách a dědečcích typu Antonín, Hugo nebo Rozálie a Františka
ta vlna přišla až pak
Souhlasím s předřečnicemi, je to krásné jméno, vznešené! Taky jsme jej měli v užším výběru.
Evaeva No, a pro dospělého je to pak takové úderné jméno ![]()
Len kdybychom ještě měli mít holčičku, věřím, že bych si vydupala Hanu nebo Helenu. Muž by vymejšlel nějaký strašný věci, před osmi lety například navrhoval Elektru ![]()
Myrtila no já mám jména s R ráda
i jedno ze dvou holčičích, na kterých jsme se shodli mělo v sobě R
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí