Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 04. března 2025 20:09

Karja toľkokrát som už počula, že muž musí myslieť na toľko vecí,  že jednoducho nemôžem od neho chcieť, aby stíhal všetko. No leno ja nie

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 04. března 2025 21:50

žluťásek Karja brrr Archivářka Pinot Noir dekuji! Neco zname a cetli jsme, ale neco ne. Ten h2o Stancik by se mohl libit. Jo a s Hobitem jsem dneska tvrde nepochodila. U nas to cteni vazne netahne, to se stane tak 1x za rok, ze si neco je ochotny nechat precist a nedela v loznici blbosti.

Offline Pinot Noir
29929 příspěvků moje polička 04. března 2025 23:06

Gatita s Hobitem se vůbec nedivím, to nepochodilo ani u mě před třiceti lety

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 04. března 2025 23:11

Karja a kdyz to nezaridis, vzdalis se a deti mu nechas, at si poradi, co se asi stane?

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 05. března 2025 08:31

Mně teď "hrozila" úplná haluz, týden dovolené s kamarády! Muž mi to přál, tak jsme vzali školu, školku, kroužky den po dni a přišli jsme na to, že v jednom člověku by to bylo velmi těžké, skoro nemožné. Jako nejspíš by to nějak zvládl, ale asi by toho moc nenapracoval

V červnu jedu na služebku, ale to jsou jen 4 dny a věřím, že při nepřítomnosti kvůli práci mu pomůže babička.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 05. března 2025 08:53

Kokoska Tak to si poradí, když je doma:-D. Ale asi nejde aby on odjel v 6 do práce a já po něm v pul 7. Tady jde o to, že se předpokládá, že on se rozhodne nějak a já to tady celý přeplánuju, zorganizuju a všechno:-/ Opruz prostě.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 05. března 2025 08:59

Karja jo, z toho kvetu. A jeste mi rekne ze si nemuze pamatovat vsechno...Tvl a proto to mame oba v kalendari jak na stene, tak v mobilu a pocitaci!

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 05. března 2025 09:01

Aranel Děkuju! Jména běžně nepíšu, ale prozradím, je to Hana Půlka porodnice jméno chválila s tím, že miminkům se teď vůbec nedává, ale hodně z nich má někoho toho jména v rodině.

Offline Pinot Noir
29929 příspěvků moje polička 05. března 2025 09:05

Len krásné jméno

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 05. března 2025 09:06

Len To je moc hezké! 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 05. března 2025 09:07

Karja myslela jsem to tak, co by se stalo, kdyz neakceptujes jeho novou verzi, ale budes trvat na puvodnim planu. To jako pres vsechny namitky odejde rano z domova a porad si jak chces?

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 05. března 2025 09:08

Len jeee!!!

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 05. března 2025 09:09

Len jmenovkyne! Opravdu se to uz moc nedava. Na zakladce jsme byly ve tride 3, ted neznam zadnou holcicku toho jmena. 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 05. března 2025 09:09

Karja leda ty odjet v pul 6 (jenze u vas neni záruka, ze by v 6 taky neodjel, ne? )

ale tohle je desny, kdyz v tom jsou jako rukojmí ty deti

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 05. března 2025 09:19

U nas se obcas stava, ze z variant A,B vybereme treba A, aby se pak konala verze C. Uz fakt nemam zajem cokoli planovat a na necem se domlouvat dopredu, jednak to dohadovani je obcas jak u blbejch na dvorecku, kdy se pro a proti desetkrat toci kolem dokola, a stejne se pak ukaze, ze to bylo k nicemu.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 05. března 2025 09:23

Kokoska Hele, tak z toho vzejde fakt velkej opruz, kdy se tady budeme dohadovat a pak mi taky nemusí vyjít vstříc až já to budu hodně potřebovat. Tady jde spíš o to, že já když měnim plány, tak se třeba zeptám, domluvim se, jak to uděláme, prostě zvážim varianty. A ne, hele nazdar, je to tak a tak, poradte si tady. A fakt nemluvim o nějakých neodkladných schuzkách, to je jasný, že se to musí přeorganizovat.

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 05. března 2025 09:40

Karja Ježiš to je hrozně typický. Když byly děti malý, tohle mě vytáčelo pořád. A ještě jsem byla fakt v nevýhodě, protože on vydělává nesrovnatelně víc než já. (ne že by mi to jakkoli předhazoval, to vůbec, ale já se cítila vždycky špatně, když když došlo na upřednostnění mých zájmů před jeho prací). A přesně, ne vždycky to byly fakt neodkladný věci. 

Len Hana v japonštině to znamená května nebo krása...

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 05. března 2025 09:41

Muž byl v pondělí celej prekvapenej, že příští týden jsem zas v trapu. Prý jsem neřekla. Zmínila jsem se několikrát, ale pravda je, že ani jednou jsem nedohledla, aby si to zapsal. U nás se to už nějak vstřebá, ale pobavilo mě to. 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 05. března 2025 10:08

Garfie Jo, já si myslim, že je to hodně typické i v rodinnách s menšími rozdíly v příjmech. Kamarádka taky říká, že vždycky o letních prázdninách má hlavu v pejru, kam děti, kdo je bude mít na hlídání, jestli může tahleta babička, že celé léto jen plánuje tuhletu hlídací logistiku a její manžel, ten se nadtím vůbec nezamyslí ani jednou. Což je přesně u nás taky:-D. Jen jsem měla tu výhodu, že těch dní, kdy jsem neměla v létě volno bylo málo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. března 2025 10:19

Karja muž se taky nezamejšlí. Ale co si domluvíme, platí.