edit: 2x to samé
Vše o těhotenství a dětech
Jos Jo, já jsem nějaká už asi rezignovaná no, že to beru, jak to jde. Včera jsem byla na nákupu ve dvou supermarketech, vařila na další dny, uklízela večer asi dvě hodiny, vůbec nevím, co mě to popadlo, tak jsem říkala ráno sambovi, že je to jasný, že jsem si nadělávala až taky padnu:D
Prosím nemáte někdo doporučení na dětskou gynekologii v Praze?
A nebo zkušenost s bolestí vulvy u holčiček? Pediatrička vyloučila co mohla, od Roupů po zánět močových cest. Ale dcera si pořád stěžuje, až uplne hystericky vyvádí. Ono to teda z velké části vypadala i jako psychický problém a že to často dělá ve chvíli, kdy něco hodně nechce nebo nemá plnou pozornost, což částečně odbouralo placebo, ale pořád to neni uplně dobré a radši bych to nechala zkontrolovat...
Týjo, to bych podepsala, jak zážitky s tím starším taky i s tím mladším. Jsem ráda, že napodruhé jste taky vyfásli pohodovější model
Moc jsem doufala, že to bude tentokrát jednodušší. Příjemně mě překvapilo, jak moc velkej rozdíl to je![]()
Len No, doslova nebe a dudy
Až s druhým chápu, že se někdo s miminem doma třeba nudí, nebo naopak zvládá pracovat
Ne že bych teda měla až takovou pohodičku, přece jenom pořád je tu i to starší dítě
ale fakt je to nesrovnatelné.
To dítě si z nás dělá prdel nebo co?
Půl hodiny po bytě tahá dvoukolovou koloběžku a už ujede půl metru. Mám mu místo odrážedla rovnou dát kolo?![]()
Evaeva To víš, musí dohnat bráchy ;o)
DruI evidentně.
Trojkolovou koloběžku budeme muset koupit, to už je jasný.
MPLee Gynerva.
(Ale s malinkými zkušenost nemám)
K našemu rodinnemu stavu- silné virózy velkémale a návratu vlekouci virózy hlavy rodiny přibyly neštovice mladší...Nejvíc lituju velkou malou, ta fakt nevypadá moc dobře, do školy by mohla určitě nejdřív ve středu a to už zřejmě asi budou neštovice ťukat na dveře. Takže ta bude ve škole určitě dlouho chybět, což budeme dohánět učivem teda dost, ale hlavne v jejím případě a tím, že byly minulý týden prázdniny, tak teda to odvyknuti od skoly bude problém i jinde;-/
Takže za měsíc se nejspíše budu nacházet v Havl. Brodě, na blazinci, dovezte mi tam na znamení našeho přátelství aspoň první neděli v mesici nějaký dobrý oběd;-)! Nebo možná jinde, protože sambo už v prvním kole své nemoci byl hrozně protivnej, natož v druhým.
Karja no pěkně si to dáváte!
Karja V Jihlavě líp vaří a když všechno spapáš a nebudeš agresivní, jsou i vycházky.
Evaeva Jo a já ty neštovice taky neměla, ale mám očkování asi 9 let, doktorka říkala že by to mělo stačit. Tak uvidíme. Zítra si jdu nafotit profilovku na LinkedIn, tuším, že v práci to neklapne nejlip a já jsem taková vznetlivá:D:D:DHahaha.
KanAno,o Kopečku jsem také slyšela! Z první ruky, ségra tam byla na brigádě. Tak nevím ještě. Zas v Jihlavě je víc zima, to je takhle v předjaří docela znát!
Karja sambo mal tú nekonečnú virózu aj vlani.
My postupne dorabame úlohy, ku kašľu pribudla nádcha, chvalabohu teplota je preč a pevne verím, že nadlho, ešte aj v pondelok má očné, takže tých úloh je moc a nechce sa mu, to prvácke nadšenie je preč ![]()
letfenixa Jo vloni měl 6 týdnu, já se mu ,,pošklebovala,, tak jsem si dala letos 5. On měl teď 2 týdny neschopenku, teď byl asi týden práci a tak nějak fungoval (ale ne úplně na plno, docela se hlídal ještě) a zas má teplotu. On teda za poslední dva tři roky marodí hrozně, takové dlouhé časté virózy. Pakárna hadr, asi ty dětské bacily špatně snáší.
Karja škoda, že už neni ústav v Želivi, tam koukali pacienti na Český nebe ![]()
RoSacože TA Želiv ne ten Želiv? Ono uvidíme jako!
Karja ta Želiv, ta Florenc, ta Olomouc ![]()
Karja Na rozdíl od SSJČ a SSČ, podle nichž je místní jméno Želiv pouze mužského rodu, připouští A. Polívková v 1. vydání publikace Naše místní jména a jak jich užívat (Praha 1985) i podobu rodu ženského (2., 3. a 6. pád by byl Želivi, 7. pád Želiví). Navzdory historickému původu jména (Želejův či Želův dvůr), který je dnes silně zastřený, tvary ženského rodu, které se v úzu vyskytují velmi často, nepovažujeme za chybné.
https://prirucka.ujc.cas.cz/?slovo=%C5%BEeliv
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí