Aranel on ma taky kazdej jinak nastaveny ty očekávání, mne takhle přesvědčovala kamarádka, ktera porodila doma jen s asistentkou, ze jsou i jiny možnosti, než jit do nejblbejsi porodnice na svete, jenže ja predtim nekolikrat potratila, vybírala jsem porodnici podle neonatologicky jipky a co se stane mne, mi bylo uplne jedno. Treba to byl osud a byla jsem ve spravnej cas na správným místě, protoze z beznyho monitoru se slabejma ozvama tejden před termínem jsem frčela pod kudlu, ani jsem nevěděla jak...dítě bylo v pohodě, jestli bylo jen v nejaky momentální nouzi se nezjistilo, šňůru omotanou mela, ale to ma kde kdo
takže jakoby bych nic hororovyho necetla a napřela bych energii spis do hledání laktační poradkyne na potom, ktera by prisla i do porodnice, protoze treba u toho apolinare to bylo opravdu velice tristní a pak jsem to doháněla zbytečně s nervama až doma - některý i pomůžou s péči o dítě, ukážou různý věci nebo triky, manipulaci, to teda v porodnici taky nebylo, dítě správně otáčet ze zad na břicho mi ukázala až fyzioterapeutka