Aranel Bude to dobrý, příběhy už nečti, jednou ses rozhodla a určitě to dopadne nejlíp, jak může. Já jsem pár dní před porodem taky četla nějakou nepříznivou recenzi na moji porodnici a pak definitivně přestala ty příběhy číst, ať mě to nenervuje. Já jsem se naladila na porod, promlouvala k miminu, že už může a pak přišel muž s chřipkou, to jsem normálně obrečela a litovala, že jsem nezaplatila nějakou dulu jako podporu k porodu. Tak jsem přání rodit brzo odložila a poprosila miminko, ať ještě chvíli vydrží, že tam muže potřebuju. Z prvního porodu mám fakt nehezkej zážitek, a narodilo se mi extrémně nespavý dítě, který nonstop zoufale řvalo, ať jsem dělala cokoliv. Teď jsem měla porod super, fakt hezkej zážitek a všichni byli skvělí. A miminko spí zatím pořád, je to pohodářka a fakt se cítím jak na dovolený, teď když jsme konečně všichni zdraví (starší konečně dneska mazal do školky, od porodu měl horečku a pak tuberáckej kašel). Tohle píšu od kafe a koláčku s nohama nahoře. Na modelu dítěte prostě hodně záleží, ale to sama neovlivníš. Přeju ti pohodu jako mám teď já, ale i kdyby se narodil uplakanej nespavec, tak to stoprocentně zvládneš.