Kam vyrazit s dětmi v létě na kola? K Třeboni úplně nechceme, bude tam milión lidí. Ale potřebujeme, aby tam byly cyklostezky mimo silnice, krátké vzdálenosti a ideálně nějaké atrakce dostupné na tom kole. Klidně za hranicemi. Napadá vás něco?
Vše o těhotenství a dětech
Uherčice - Znojmo, jak je NP Podyjí?
Karja čtu až teď a šla jsem taky poradit Kvaka a Žbluňka, sérii Myš a krtek. Nebo úplně minimum textu mají Krtčí sestry.
Syn začínal na těch obrázkových pejskach a kocickach. Jsou to samostatné knihy, co pohádka nebo dvě, to ilustrovaná kniha a na každé straně jedna dvě věty.
Hodně rád si sám pak četl třeba Dům myšek, to jsou krátké příběhy s většími písmeny. Ale už je to hutnější text.
Nebála bych se půjčit z knihovny třeba nějaké knížky pro menší děti, třeba Marianne Dubuc má knihy o pár slovech na stránku a během chvíle přečte celou knihu. To je takový motivující.
No a hodně dětí u nás ve třídě začínalo na komiksech, Dogman zejména :-))
A doufám, že Rostík bude chtít jen nějaký normální kulatý dort!
dzizisketa hustý! Všechno nejlepší!
dzizisketa to je super torta ![]()
dzizisketa super!
dzizisketa všechno nejlepší! ![]()
dzizisketa na parádu!
- Mami, co je dneska k obědu?
- Dušená mrkev.
- A co jsme ti provedli, že jsi na nás naštvaná?
(Muž aktuálně nejí maso a starší je po nějaké šílené kopřivce a alergeny má vracet postupně.)
P.S: - Proč jsi toho udělala tak málo?
dzizisketa Kačenka ![]()
žluťásek Aha,aha. Asi jsem to blbě specifikovala. Ji nevadí text, ale mel by být prostě třeba takový více srozumitelný, prostě aby to přečetla a i pochopila o čem to bylo;-). Ty obrazkove, kde nic neni, to úplně nevyhledává. Zkusím toho kvaka a pak si třeba něco vybere, co máme doma
Evaevajá to nikdy nejela, ale známí jeli s malýma dětma cyklostezkou podél Dunaje.
Evaeva já byla před stopadesáti tisíci lety jako au-pair s rodinou na kolech u Neusiedler See. Rovinka všude a na jezeře lodě, takže se případně dalo cestou zpět vrátit i tak. V každý vesnici hřiště, různý stezky s pozorovatelnami ptáků, bylo tam překrásně.
Ale je samozřejmě možné, že to bude nabité v sezóně jako to Třeboňsko.
Dcera má k těm neštovicím už týden teploty, 38, 39. Je to normální ze? Ono ji to tedy ke konci týdne povolilo, že od čtvrtka večer neměla, což jí vydrželo přesně do pátečního poledne;-/. Jinak bych s ní už vyrazila k lékaři, jestli nemá ještě něco jiného k tomu. No a celkově jde vidět, že nemá náladu, ještě tak dopoledne, ale odpoledne se tu prolezi a proknoura.
Karja chudinka
. Nevím, proč jsem si myslela, že je máš očkované. Ať je brzo lépe.
Malvin To mám sebe;-). Nicméně jsem se docetla, že stejně si tím ráda očkovaných dospělých projde, jen má slabší průběh. No jako vyžírá si to pořádně, ze všech našich dětí-sestrenic a bratranců to má fakt nejpodřadnější. Ale on měl muž taky chřipku, starší dcera taky nějaké horečnaté onemocnění, takže třeba ji to spadlo i do blbého období.
Karjaneštovice hrozně likvidují imunitu, pokud máte doma chřipku, je možné, že má k tomu ještě něco dalšího.
Dala bych jí něco na imunitu, alespoň nějakou echinaceu, imunoglukany... Doplnit céčko, zinek.
continuityJá myslím, že už je pozdě na to;-/. Jakože nic se tím nezkazí, ale už ani moc nevylepší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí