Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 29. března 2025 22:13

Myrtila

Ne že by se o s kočárkem v Slovinsku nešlo vůbec, ale zcela ho člověk docení až s dětma, co už něco sami ujdou. I v údolí Soče je spousta krásných lehkých výletů a prochazek, ale chce to ditka, co ujdou spolehlivě několik kilometrů a nebojíš se s nima jit kousek kolem srazu. 

Poprvé jsme myslím byly jenom ve Slovinsku (stavovali jsme se tam několikrát cestou do Chorvatska), když mladší bylo 6 a to bylo taktak. Než žeby to s menšíma dětma úplně nešlo, ale ta infrastruktura je tam opravdu jiná než v tom Rakousku. 

Online Myrtila
5359 příspěvků moje polička 29. března 2025 22:23

continuity Evaeva Díky, tak Slovinsko ještě (zase ) odložíme

Mně by právě ani nevadilo vyjet někam lanovkou a placatit se tam na hřišti, kochala bych se výhledy a užila bych si to i tak A túry holt někdy časem, taky na ně dojde. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2025 22:26

Myrtila to, myslím, je Rakousko ideální. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 29. března 2025 22:45

Myrtila Jojo, podívej se na to Rakousko. Já jsem se taky v posledních týdnech dost dívala, ale nakonec jsme se rozhodli na konci léta moře a na začátku umlčení dětí "kdy pojedeme už na dovolenou" jednu kratší tady v Čechách. Ale dost se mi to líbilo, já jsem se dívala kvuli tomu, že muž fakt nemá rád řízení, celkem blíže k čechám, ale pak už s delší cestou bylo těch nabídek více a jako fakt se mi líbily. 

Na facebooku je skupina Aktive moms, když si tam dáš do vyhledávače Rakousko, tak tam najdeš hodně velice konkrétních informací. 

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 30. března 2025 00:15

Tabea Ta tiskovka je výborná, brečím tady smíchy!!! Chudáci hráči....

Evaeva Já mám sestřenici, taková typická intelektuálka a její starší syn propadl fotbalu, ale jako totálně. Takový to, že spí v dresu, chce se stříhat podle svých idolů, v kopačkách chce chodit i do školy, absolutní láska. Je mu deset a je to čím dál horší....taky docela trpí, ale je sranda to pozorovat. 

Online Myrtila
5359 příspěvků moje polička 30. března 2025 07:34

Karja Právě, je to docela blízko, tím spíš od nás od Brna, to už je skoro jedno, jestli se člověk táhne do Alp, nebo třeba do Krkonoš

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 30. března 2025 08:07

Myrtila jojo, jako já jsem hledala poměrně blízko k nám, ale přišlo mi, že v oblasti těch Salzburských jezer nebylo tolik nabídek, byl to už nabídkou takový kompromis a i mi to přišlo zbytečně dražší než pak někde dále. A to už jsem si říkala, že bude muž významně prskat, když pojedeme dál:D. Ale ono to možná prodražují ta jezera, že jako být v horách a u vody, už je moc:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. března 2025 08:18

Karja mně ta jezera taky přišla dražší 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. března 2025 08:19

Garfie to musí být vtipný mně sport nevadí, naopak, ale musí to zrovna fotbal?

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 30. března 2025 08:36

Evaeva No přesně, jí sport taky nevadí, tak má dva kluky, ale zrovna ten fotbal...

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 30. března 2025 09:09

Myrtila Evaeva my letos přemýšlíme mezi Dolomity nebo Rakouskem, k moři v létě nechceme... Nebo jestli zase zůstat v Krkonoších. 
Ale v Itálii jsme byli s půlroční dcerou a i tam jsou na vrcholcích cesty pro kočárek a hřiště, mají slevové karty k ubytování... 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 30. března 2025 09:28

Garfie Robě hrálo ve starších žácich s chlapcem, jehož rodiče byli přesvědčení, že jako intoši musí dítko vést k jinému sportu, třeba tenisu. :D Chlapec dnes hraje za reprezentaci. A lámali ho hodně, na můj vkus až moc.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. března 2025 10:10

MPLee já letos doufám spíš v opačný směr. Kluky ty kočárkové cesty nebaví a po pravdě, mně už taky neNecháme to na příští rok, kdy už mimino trochu něco ujde a zbytek vydrží v krosně.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. března 2025 10:12

Kan tenis pro malé děti taky nechci, tam mi vadí zase jiné věci

Garfie no evidentně to člověk vůbec nemá ve svých rukách

Offline dzizisketa
8985 příspěvků moje polička 30. března 2025 10:40

Rostík dopoledne odjel na školku v přírodě, malá dovolená začala.

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 30. března 2025 11:10

Kan Oni jsou s tím v pohodě, určitě ho nelámali do nějakého "posh" sportu, hřiště mají za domem. Jen je z celého toho prostředí taková roztomile zaskočená. :-)

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 30. března 2025 11:20

Dítě se stroupky po neštovicích už může do školky, že jo? Že jo, že jo? Jsou to takové ty hnědé jak po poranění, už se jí to většinově odlouplo, ale občas ještě tu a tam zustalo. Vyselo se jí to více jak před 2 týdny. 

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 30. března 2025 11:36

Karja po vice nez dvou tydnech od vysevu bych ji klidne dala.

Offline Kokoska
35032 příspěvků moje polička 30. března 2025 12:18

Karja nevim, jak se to bere ted, ale moje deti nesmely, dokud se jim to uplne nevyloupalo, navic to musela potvrdit doktorka.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 30. března 2025 12:23

KokoskaMyslím, že teď to potvrzení od doktorky není. Protoze ona ji ani nemusí vidět, jen jsme je nahlásily. No tak uvidím, jako tady spousta dětí měla slabší prubeh a šla už po týdnu, ale jim se neudělaly ani ty stroupky no..