žluťásek my jdeme na olympiádu.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva ja radši vstávat v 7, než ten řev
žluťásek moranu jsme vynesli v pátek a nějak nepomohlo, snad budete úspěšný!!!!!
Potrefenáhusa tak to vůbec, z celého dne to byla chvilka. V tomhle věku řve každou chvíli, sice ne tak dlouho, ale co, nikam jsme nespěchali nebo tak něco, tak holt počkám než to přejde.
V sedm jsem vstávala včera, to vyspával muž.
Potrefenáhusa tady se morana vynáší taky dnes (ségra účinkuje) a jak říká mamka, to je pokaždé strašná zima. Takže vše je, jak má být
(zpoza okna vypadá, že je tam celkem příjemně
)
Evaeva vypadá, ja se zrovna vracela pro teplejší bundu a čepici
mne ten řev strašně vyčerpává, muj mozek ma pak celej den pocit, ze ho zere savlozubej tygr
Potrefenáhusajá tohle úplně nemám ani s miminky, ale u batolat už vůbec. Když je toho moc nebo řvou v nějakou chvíli, kdy se to nehodí, tak mně to samozřejmě taky rozčiluje a vyčerpává, ale jinak to zvládám. Ono bezpečně poznám, jestli řve kvůli bolesti, to je pak taky jiné.
Evaeva závidím, u nás to navrch generuje připínáček pripichnutej na matce
Potrefenáhusa jakože je pořád na tobě nebo že ti ubližuje? Já u něj byla celou dobu, to nemůžu odejít.
Na to zklidnění je nějaká ta technika, ne? Opakovat si, že si v bezpečí, že se nic neděje. Ale já to nepotřebuju, tak nevím, jestli to funguje. Na nějaké moje obranné mechanismy to neútočilo nikdy, ale víc mně to štvalo. Už jsem otupěla![]()
Evaeva žluťásek hezky se to cte. U nas taky dobrý. Syn prisel z prespavacky od kamarada nadseny a spokojeny. Sam si vzpomnel na zitrejsi deadline ctenarskeho deniku a sam si ten zapis zpracoval. Jako spisovatel z nej asi nebude, ale hlavu patu to ma, a hlavne se s tim popasoval bez jakehokoli meho pricineni! Rano jsem si byla hezky zabehat a povedl se mi obed. Radost mi kali jen to, ze jsem si chtela chvilku cist, ale nemuzu tady v tom binci najit knizku. Mame to tu jak z knizky Kde je Waldo. A jdem na rodinnou seslost do kavarny, a ja zjistila, ze rano mam odber, takze to bude bez dortu...ale stejne se tesim!
Evaeva žluťásek hezky se to cte. U nas taky dobrý. Syn prisel z prespavacky od kamarada nadseny a spokojeny. Sam si vzpomnel na zitrejsi deadline ctenarskeho deniku a sam si ten zapis zpracoval. Jako spisovatel z nej asi nebude, ale hlavu patu to ma, a hlavne se s tim popasoval bez jakehokoli meho pricineni! Rano jsem si byla hezky zabehat a povedl se mi obed. Radost mi kali jen to, ze jsem si chtela chvilku cist, ale nemuzu tady v tom binci najit knizku. Mame to tu jak z knizky Kde je Waldo. A jdem na rodinnou seslost do kavarny, a ja zjistila, ze rano mam odber, takze to bude bez dortu...ale stejne se tesim!
Gatita 12h předem se může cokoliv, ne?![]()
Jestli ti ve čtení brání jen absence knihy, tak to u vás vypadá taky na pěkný den.
Evaeva mne vubec, nase deti ublizujou jenom sobě navzájem ![]()
ale furt na mne pak visi, jakmile to jednou rozjede, mam pak problem i uvařit oběd, jit do jinyho patra apod., nastesti teda uz moc nerve
Potrefenáhusa no jasně, když mimino brečí, nemůžu se vzdálit ani na metr. Ale obvykle nebrečí zase tak dlouho v kuse. Blbý je to právě, když se někam vypravujeme a musíme tam být na čas. Ale s ním nás ty největší scény ještě čekají, zatím to jde.
Pekly jsme s dětmi ,,rohlikoveho beránka,,. Je to v podstatě těsto na housky dělané do takoveho berankoveho tvaru. Dejte do googlu, vyjede vám FB video či instagram. Je to fakt dobrý nápad;-)
Jo a mladší dítě mělo v noci teplotu jak hrom. Zustala teda taky doma. V noci si stěžovala na záda, což není zrovna optimistický, ted si nestěžuje na nic, tak doufám, že se to vyloupne nějakým pozitivním směrem!
Už jsem si s kolegou dělala legraci, že osud tomu prostě tento rok chce, abych dala výpověď a byla ženou v domácnosti, a můžu si jako živobytí leda tak založit onlyfans.
Karja u nás byla taky horečka včera večer, dneska už jen teplota naštěstí. Vzala jsem si volno a mám upecenej perník, dělali jsme lívance, uvařila jsem guláš a domácí knedlíky. Mám vypráno, umyla jsem koupelnu a záchod. Normálně práce na tejden ![]()
žluťásek No mně přijde, že já si to vždycky přivolám právě tou prací. Jak jsme museli být doma kvuli těm doznívajícím neštovicím, tak jsem měla efektivní víkend, všechno uklizeno, uvařeno, upečeno, vyžehleno, ve dvou supermarketech na nákupu jsem byla. A vždycky když mám takhle hotovo, tak už cejtim, že mám jakože naděláno a připraveno právě na to, že se bude doma....:D
A má nějaké příznaky? Dcera právě nic, čekám, co se z toho vyloupne, ony moc na teploty netrpí, fakt vysokou horečku mají vyjímečně a pak z toho právě NĚCO je.
Ráno, keď vstaneme, tak ja nie som nulová, ale mínusová. Som rada, že trafim do kuchyne. A L sa ma hneď pýtal, čo budeme robiť poobede. Tak som bola úplne hotová, že ja ešte neviem, čo budem mať na raňajky a nie že by som premýšľala nad poobedim. Nakoniec si vymyslel sám program - výroba a vynesenie Moreny, aby tá hnusna zima už skončila.
letfenixa Moje děti jsou už v takové krizi, že spolu s plyšákama hrajou kvarteto:D:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí