Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2025 11:58

žluťásek my jdeme na olympiádu.

Online Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 06. dubna 2025 12:18

Evaeva ja radši vstávat v 7, než ten řev

Online Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 06. dubna 2025 12:19

žluťásek moranu jsme vynesli v pátek a nějak nepomohlo, snad budete úspěšný!!!!!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2025 12:26

Potrefenáhusa tak to vůbec, z celého dne to byla chvilka. V tomhle věku řve každou chvíli, sice ne tak dlouho, ale co, nikam jsme nespěchali nebo tak něco, tak holt počkám než to přejde.

V sedm jsem vstávala včera, to vyspával muž.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2025 12:28

Potrefenáhusa tady se morana vynáší taky dnes (ségra účinkuje) a jak říká mamka, to je pokaždé strašná zima. Takže vše je, jak má být (zpoza okna vypadá, že je tam celkem příjemně )

Online Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 06. dubna 2025 12:37

Evaeva vypadá, ja se zrovna vracela pro teplejší bundu a čepici 

mne ten řev strašně vyčerpává, muj mozek ma pak celej den pocit, ze ho zere savlozubej tygr

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2025 13:10

Potrefenáhusajá tohle úplně nemám ani s miminky, ale u batolat už vůbec. Když je toho moc nebo řvou v nějakou chvíli, kdy se to nehodí, tak mně to samozřejmě taky rozčiluje a vyčerpává, ale jinak to zvládám. Ono bezpečně poznám, jestli řve kvůli bolesti, to je pak taky jiné. 

Online Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 06. dubna 2025 13:17

Evaeva závidím, u nás to navrch generuje připínáček pripichnutej na matce 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2025 13:30

Potrefenáhusa jakože je pořád na tobě nebo že ti ubližuje? Já u něj byla celou dobu, to nemůžu odejít.

Na to zklidnění je nějaká ta technika, ne? Opakovat si, že si v bezpečí, že se nic neděje. Ale já to nepotřebuju, tak nevím, jestli to funguje. Na nějaké moje obranné mechanismy to neútočilo nikdy, ale víc mně to štvalo. Už jsem otupěla

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 06. dubna 2025 13:48

Evaeva žluťásek hezky se to cte. U nas taky dobrý. Syn prisel z prespavacky od kamarada nadseny a spokojeny. Sam si vzpomnel na zitrejsi deadline ctenarskeho deniku a sam si ten zapis zpracoval. Jako spisovatel z nej asi nebude, ale hlavu patu to ma, a hlavne se s tim popasoval bez jakehokoli meho pricineni! Rano jsem si byla hezky zabehat a povedl se mi obed. Radost mi kali jen to, ze jsem si chtela chvilku cist, ale nemuzu tady v tom binci najit knizku. Mame to tu jak z knizky Kde je Waldo. A jdem na rodinnou seslost do kavarny, a ja zjistila, ze rano mam odber, takze to bude bez dortu...ale stejne se tesim!

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 06. dubna 2025 13:48

Evaeva žluťásek hezky se to cte. U nas taky dobrý. Syn prisel z prespavacky od kamarada nadseny a spokojeny. Sam si vzpomnel na zitrejsi deadline ctenarskeho deniku a sam si ten zapis zpracoval. Jako spisovatel z nej asi nebude, ale hlavu patu to ma, a hlavne se s tim popasoval bez jakehokoli meho pricineni! Rano jsem si byla hezky zabehat a povedl se mi obed. Radost mi kali jen to, ze jsem si chtela chvilku cist, ale nemuzu tady v tom binci najit knizku. Mame to tu jak z knizky Kde je Waldo. A jdem na rodinnou seslost do kavarny, a ja zjistila, ze rano mam odber, takze to bude bez dortu...ale stejne se tesim!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2025 13:53

Gatita 12h předem se může cokoliv, ne?

Jestli ti ve čtení brání jen absence knihy, tak to u vás vypadá taky na pěkný den.

Online Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 06. dubna 2025 14:04

Evaeva mne vubec, nase deti ublizujou jenom sobě navzájem

ale furt na mne pak visi, jakmile to jednou rozjede, mam pak problem i uvařit oběd, jit do jinyho patra apod., nastesti teda uz moc nerve 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2025 14:07

Potrefenáhusa no jasně, když mimino brečí, nemůžu se vzdálit ani na metr. Ale obvykle nebrečí zase tak dlouho v kuse. Blbý je to právě, když se někam vypravujeme a musíme tam být na čas. Ale s ním nás ty největší scény ještě čekají, zatím to jde.

Offline Karja
44759 příspěvků moje polička 06. dubna 2025 17:06

Pekly jsme s dětmi ,,rohlikoveho beránka,,. Je to v podstatě těsto na housky dělané do takoveho berankoveho tvaru. Dejte do googlu, vyjede vám FB video či instagram. Je to fakt dobrý nápad;-)

Offline Karja
44759 příspěvků moje polička 07. dubna 2025 16:09

Jo a mladší dítě mělo v noci teplotu jak hrom. Zustala teda taky doma. V noci si stěžovala na záda, což není zrovna optimistický, ted si nestěžuje na nic, tak doufám, že se to vyloupne nějakým pozitivním směrem!

Už jsem si s kolegou dělala legraci, že osud tomu prostě tento rok chce, abych dala výpověď a byla ženou v domácnosti, a můžu si jako živobytí leda tak založit onlyfans. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 07. dubna 2025 16:15

Karja u nás byla taky horečka včera večer, dneska už jen teplota naštěstí. Vzala jsem si volno a mám upecenej perník, dělali jsme lívance, uvařila jsem guláš a domácí knedlíky. Mám vypráno, umyla jsem koupelnu a záchod.  Normálně práce na tejden

Offline Karja
44759 příspěvků moje polička 07. dubna 2025 16:22

žluťásek No mně přijde, že já si to vždycky přivolám právě tou prací. Jak jsme museli být doma kvuli těm doznívajícím neštovicím, tak jsem měla efektivní víkend, všechno uklizeno, uvařeno, upečeno, vyžehleno, ve dvou supermarketech na nákupu jsem byla. A vždycky když mám takhle hotovo, tak už cejtim, že mám jakože naděláno a připraveno právě na to, že se bude doma....:D 

A má nějaké příznaky? Dcera právě nic, čekám, co se z toho vyloupne, ony moc na teploty netrpí, fakt vysokou horečku mají vyjímečně a pak z toho právě NĚCO je.

Offline letfenixa
10905 příspěvků moje polička 07. dubna 2025 16:23

Ráno, keď vstaneme, tak ja nie som nulová, ale mínusová. Som rada, že trafim do kuchyne. A L sa ma hneď pýtal, čo budeme robiť poobede. Tak som bola úplne hotová, že ja ešte neviem, čo budem mať na raňajky a nie že by som premýšľala nad poobedim. Nakoniec si vymyslel sám program - výroba a vynesenie Moreny, aby tá hnusna zima už skončila. 

Offline Karja
44759 příspěvků moje polička 07. dubna 2025 16:26

letfenixa Moje děti jsou už v takové krizi, že spolu s plyšákama hrajou kvarteto:D:D