Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. dubna 2025 07:19

Potrefenáhusa to ne, roznáší po bytě všechno, ale ty hry ho přestaly zajímat. Holt máme po celém bytě jelení loje, tiskátka a hlavně míče teda. Ty drobné věci zvedám na nejbližší vodorovnou plochu, podle toho taky vypadají (ne jen díky miminu teda). Pastelky a fixu vždycky skopne, když jde mávat bráchům z okna a podobně. To se nedá nic dělat, nakonec se to zase dostane na své místo, za pár let třeba

Za ty hry jsem ráda, vždycky vyházel karty a do toho figurky a kartičky a část mi přinesl, asi že budeme hrát To nejdrobnější jsem dala na skříň, ale tyhle plochy už došly. U něj je to vždycky období, po klikách už se teď taky nesápe.

Online Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 05. dubna 2025 07:25

Tak ja tuhle pod linkou vymetla tohle, je to mnozstvi tak za dva dny 

Online Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 05. dubna 2025 07:27

A tahle stavebnice, to už se neskutečně těším, až půjde...(asi brzo)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. dubna 2025 07:28

Potrefenáhusa tak jestli to v klidu čeká pod linkou tam není nic nepostradatelného.

Máme stejný hrášek (to jabko by se teda možná taky našlo)

Online Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 05. dubna 2025 07:57

Evaeva tak zoufalý hledání nějaký konkrétní věci tu probíhá několikrát denně 

Offline Jos
příspěvků moje polička 05. dubna 2025 07:59

Potrefenáhusa tuhle stavebnici jsem odvezla k tchyni. My ji tedy podedili uz se znacnymi ztratami komponent. Vsude je to stejne. Jo a pod gaucem mame to same, jen misto zvirat jsou auticka. Pod linkou to nastesti neni, taky to byl duvod rekonstrukce kuchyne. Ta puvodni byla na nozickach a to se nedalo. Ted mame aspon az na zem. 
A drasa me to lego. Syn je ve veku, kdy ho bavi jeste duplo, ale uz se postupne presunul k lego classic s teni ruznymi malymi komponentami a zaroven ma nekolik pro nej vekove jeste nevhodnych lego city apod. Muz mu vzdycky treba koupi popelare, jenze ted to syn ruzne prestavuje a nosi mezi patry a pak se vzteka. A dycky mamiii kde je tohle kolo, mamiii kde je tahle kosticka. Necekala jsem, ze to reknu ale zlate koleje a vlaky. Ted ty kostky jsou strasne zakerne. Treba pruhledne a sesikmene a muzete na ne slapnout kdekoli

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. dubna 2025 08:03

Jos my máme v pokojíčku takový šedě melírovaný koberec, na tom půlka kostiček není vidět. U nás teda naštěstí pořád frčí víc Duplo 

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 05. dubna 2025 08:35

Evaeva No, nedovolovala, to bych mu to asi musela zabavit a vydávat jenom pod dozorem, což by prakticky znamenalo nikdy teď s miminem nemám vůbec prostor věnovat se něčemu jako souvislému hraní hry. On si s tím hraje i sám, ale pak to vede i k tomu výše popsanému. 
Potrefenáhusa Přesně, každá věc patří jinam, navíc muž o tom nemá přehled (a mentální kapacitu to obsáhnout), takže třídění je buď na mně, nebo to roztříděné není. 
Myslím, že s miminem to už pustím úplně, nechám je to poztrácet (stejně už to napůl je) a pak začneme znova s jinými hrami. Zní to úplně strašně, ale nemám na to nervy a kapacitu udržet ty komponenty pohromadě. Naštěstí to jsou jenom takové obyčejné hry na jedno brdo, 6 společně v kufříku a tak, ani mě to nebaví hrát, dostali jsme jich vloni 3 různé sady darem. Pak ty sofistikovanější snad už uhlídám. Na naše dospělácké se chodí koukat jenom na krabice a z dálky(a nedosáhne na ně)

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 05. dubna 2025 08:40
Reakce na Potrefenáhusa:

Tak ja tuhle pod linkou vymetla tohle, je to mnozstvi tak za dva dny 

​To by klidně mohlo být i pod naším gaučem, jenom to jablko s pastelku bych našla rozkousané ve psím pelíšku

(Aneb týden před bonitací takhle náš jorkšírek našel růžovou pastelku a obarvil si s ní fousy a celé přední tlapky a nešlo to dolů )

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. dubna 2025 08:41

Myrtila no já hry vydávala jen pod dozorem, ale pak už to chápali a mohly být ve skříňce. Akorát jsou uložené trochu bokem, což teda mimino odhalilo Ale my teda nemáme žádné obyčejné typu házím kostkou a chodím po políčkách, ty bych je taky nechala rozházet. 

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 05. dubna 2025 10:04

Evaeva to je kolektivní hrášek, máme ho taky

Potrefenáhusato jablko u nás bylo jednu dobu pořád. Mladší měla asi půl roku zpátky schovávací období a všechno cpala do gauče. Sponky, gumičky, hračky i potraviny. Pak už jsem cíleně chodila a lovila nakrájené měsíčky jablek

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. dubna 2025 10:05

monis evidentně výrobek, co se neomrzí. Ten náš je minimálně po malé ségře, možná dokonce po té velké

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 06. dubna 2025 07:21

Evaeva hrášek jsme měli taky, byl tedy značně okousaný (od dětí)

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 06. dubna 2025 08:25

Prosim nevite, jestli koleje od vlacku Little Dutch jsou kompatibilni s kolejemi od Ikea?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2025 10:05

monis little dutch nemáme, ale jinak byly kompatibilní úplně všechny tyhle koleje, co máme - máme minimálně tři značky včetně ikei 

Online Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 06. dubna 2025 10:26

My měli ikeu a koleje z Lidlu a dobry, ale teď jsme zdědili nějaký HM studio a ty tam jdou narvat hodně blbě, bohužel uz je máme smíchaný s tim zbytkem

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2025 11:46

Dneska to jde dobře. Vstala jsem v půl desátý, děti si krásně hrály (včetně mimina!), muž udělal sekanou, takže jsem do jedenácti snídala a pila kafe. Pak teda mimino asi dvacet minut v kuse řvalo neznámo proč. Ale teď tu starší loupou brambory a já to mám teda komplet bez práce Víc takových dopolední všem!

Online Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 06. dubna 2025 11:49

Evaeva ja bych z toho jeste odstranila to 20 minut řvalo

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 06. dubna 2025 11:56

Evaeva u nás podobně, sice bez sekaný, ale i bez miminiho řevu, takže se to vyrovná

Já peču brambory se zeleninou, k tomu bude tvaroh, takže skoro bez práce.

Syn si sám bez keců napsal zážitkový víkendový deník. 

Včera jsem se dostala na dno prádelního koše a všechno schne ve větru venku.

Odpoledne v DDM bude vynášení Morany a protože je uzavřený plavební kanál, odveze ji historická tramvaj

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2025 11:57

Potrefenáhusa jakoby jo, ale v součtu je to parádní bilance