Tabea Je to tak! ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Dneska jsem uspávala vnuka, ptám se, jakou pohádku budeme vyprávět, tak prý o červené Karkulce. Tak to vyprávím, holčička měla červené botičky, červené šatičky, červený klobouček a vnuk v polospánku: a červenou podprsenku :-).
999 vyzna se, frajer! ![]()
Aranel Haha, neraduj se předčasně, já přijela do porodnice s prasklou vodou a řekli mi tři různí doktoři, že se mám jít vyspat a druhý den půjdu na vyvolávačku, naposledy mi to zopakovali asi hodinu před tím, než se dítě narodilo. ![]()
Ale pochopitelně ta nabarvená vajíčka a fakturu ti přeju!
žluťásek Jedno moje dítě mívalo teplotu z únavy, tak snad je to jen něco takového.
999
Pán je znalec!
999
boží
Garfie oni nepoznají nic
(dneska se tím ani moc netají)
R. měl ve škole hádku. Spolužák řekl učitelce, že R. říká sprostá slova, přitom sám mluví jak dlaždič. Tak mu R. řekl: "Já říkám sprostý slova? Ty si radši zameť před svým prahem!" Na to spolužák vykřikl "To ty se zameť před svým vrahem!" Záchvat smíchu dostali všichni i s učitelkou. ![]()
Garfie No já vím, s tím jedním namalovaným okem! ![]()
Pinot Noir já to četla s tím prahem jen, a přišlo mi to taky vtipný. Že jako je to samý hej kámo, kámo, vole, sigma boy a do toho pak vložej takovouhle, dnes téměř knižní, prupovídku:D
Aranel Ty máš taky paměť na blbiny!!! ![]()
Pinot Noir
To je výborný, celý!
Když bylo nejstaršímu vnukovi asi 5-6 let rozhodl se že mi koupí k narozeninám rtěnku. Tak se s tatínkem vypravili do obch.centra do MACU proto že tam byl pár dnů před tím se mnou. Paní prodavačka je vyslechla a začala předvádět odstíny. Dlouho vybíral, diskutoval, rozhodoval se a nakonec vybral. No ale pak znejistěl a začal natahovat a nakonec z něho vypadlo že on ale nechce pro babičku tu "demo version". Máme z toho rodinnou historku a když přijde na nějaké ukázky nebo ochutnávky tak máme Demo version![]()
Pinot Noir to je vtipny
Kde to Risa sebral?
Pinot Noir syn přišel nedávno ze školy a představ si mami, já jsem asi hrozně sigma
Já to slovo znám, vyřvává ho tady už minimálně rok, ale význam jsem si googlila ten večer, netušila jsem, že to takhle používají ![]()
Evaeva Mně to naštěstí sdělují starší synovci tyto významy, ale až se se mnou přestanou bavit, tak budu fakt mimo... Moje mladší dcera má takovou plyšovou ovci, furt si s ní hraje a povídá tím ovčím hlasem "jsem ovečka, říkají mi Oves nebo taky Sigma". Jako ta vůbec podle mě netuší o čem je řeč, ale používá to.
Karja no syn podle mě taky moc nevěděl právě. Já se ho ptala, řekl, že jakože dobrý
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí