Karja já si pamatuju, jak jsem takhle občas s nemocnýma klukama uklízela šuplíky a tyhle věci, kolik měl člověk času, když ani kroužky nebyly a ven se jít nedalo. Pokud si teda zrovna hráli. No teď s miminem mám vystaráno ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva No ono jak se pak je více doma, tak to vezme rychle za své;-)
Karja to už právě tohle kramaření neprovozovali a i mi dali prostor na nějakou moji "práci". Mimino kramaří a prostor mi dá tak pět minut, když se zadaří.
Karja to je super
Tak nase Adela pry v noci ze soboty na nedeli knourala , ze ji boli rucicka a ze nemuze spat a ze chce do skolky. Vcera dobry, dneska zvesela do ty skolky nakracela a za 10 minut volali, ze ji neco tece z ucha. Tak byli na ORL a do Velikonoc ma ATB. A je vesela, nic ji neni a zlobi.
Jo a mladší dítě mělo v noci teplotu jak hrom. Zustala teda taky doma. V noci si stěžovala na záda, což není zrovna optimistický, ted si nestěžuje na nic, tak doufám, že se to vyloupne nějakým pozitivním směrem!
Už jsem si s kolegou dělala legraci, že osud tomu prostě tento rok chce, abych dala výpověď a byla ženou v domácnosti, a můžu si jako živobytí leda tak založit onlyfans.
kariéra na onlyfans mě rozesmála nahlas. Jaks to nakonec vyřešila s tou záclonou v kuchyni do ulice? ![]()
Karja syn právě taky zatím nic, jen teplota. Prej ho nic nebolí, ucho, čůrání, všechno ok. Tak jsem zvědavá na zítřek.
TabeaDvoumetrovým plotem:D. Za sdílení meho života se bude platit!
žluťásek to může být klidně nějaká běžná viróza
Evaeva taky se k ní přikláním, dnes už má jen zvýšenou teplotu. Snad to bude brzy ok.
žluťásek snad jo
Morenu sme síce vyniesli, aj hudobný doprovod s pistalkou sme mali, ale vo vode hneď zhasla, takže zajtra znova a lepšie!
Prosim nevite, jestli koleje od vlacku Little Dutch jsou kompatibilni s kolejemi od Ikea?
Jsou, nesli jsme si kousek Dutch kolejí do IKEA a bez problémů pasují.
Nejhezčí věta z dnešního check-inu: "Porod zatím nemusíme hrotit."
To je dobře, protože já ještě hrotím knihu
takže jedno po druhým, ano??
Aranel :D:D Jojo, prvně svoje věci dodělat a pak nějaký porody:D
Aranel mimino pěkně počká, dokud nebude napsaná faktura ![]()
Jimik díky moc![]()
Aranel Jo, tři kliknutí. Ale teprve až bude všechno hotový. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí