Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. dubna 2025 21:47

Zuzuli jojo, chvíli na tričko, chvíli mi byla zima i v bundě. Foukalo docela dost, ale to slunce je tak nabíjecí Děti poptávají kolo už pár dní, vítr jim nevadí, ale nějak není čas

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 11. dubna 2025 22:41

Mrakoplas to bude jak píše, MPLee nekteré značky dělají věci pro řetězce. Jsou to levnější kolekce, ale vzhledem k tomu, že zítra se chystám pro Meindl do sportissima, tak za mě asi v pohodě.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 11. dubna 2025 22:53

MPLee myslela som na sockach vyrobcu. Ale to je jedno, zjavne ich nenajdem :)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 11. dubna 2025 23:01

continuity to viem, ale u detskych topanok v povodnej cene 80 eur by som to necakala. Ale ktovie :). 

Ak by ste niekto zahliadli na ZL znova tieto topanky, budem vdacna za echo. Nakupim vacsie cisla do zasoby :D Viem, ze sa tam kampane casto opakuju. Kto tu cita moje zufale nareky na synove nohy ma urcite pochopi! 

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 11. dubna 2025 23:03

Mrakoplas to je jednodušší číhat na ty kampaně. Třeba svetry Dee ocleppo jsou nejlepší kašmír, co mám - hlavně jsou tlusté a na webu vůbec nikde nejsou. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 11. dubna 2025 23:06

continuity hej, len to by tam clovek musel pozerat kazdy den a to proste nedam. Viem, ze tam odtialto vela ludi nakupuje, tak na ne trebars niekto narazi. 

Offline letfenixa
10906 příspěvků moje polička 12. dubna 2025 00:26

Keď sme išli zo školy, bolo tak krásne, aj teplo. Tak sme išli na záhradku, pretože dieťa dostalo na Vianoce knihu pre malých zahradkarov a rozhodlo sa, že potrebujeme jazierko, a rozpráva o tom denne od tých Vianoc a zlá, zlá mama tak nechce chodiť, keď prší/sneží/mrzne/fúka ľadový vietor/je veľa peľu pre ňu nevhodneho, čo už zopárkrát oplakal. A ono sa za tie 2 hodiny zas absolútne schladilo a zas začal ten hnusný ľadový vietor fúkať a zajtra tam musíme ísť znova, lebo to jazierko musí byť dokončené teraz alebo nikdy! No a cestou domov sme zašli do kebabarne a dal si detskú porciu kuracích nugetov s hranolkami a kečup a prvýkrát v živote zjedol celú porciu!

Offline Garfie
28591 příspěvků moje polička 12. dubna 2025 00:30

Kan No máme tady i náročnější kousky :-), třeba nejfrekventovaněší stanici na světě, Shinjuku, kterou před covidem prošly denně téměř čtyři miliony lidí, teď je to trochu míň. Ale ta má 53 nástupišť, 200 východů a podzemím můžeš projít na dalších pět stanic, aniž by ses vynořila ven. To už je docela masakr a vždycky když tam jedu (zvlášť když mám za někoho zodpovědnost), tak se trochu bojím!

Jinak já od něj byla půl hodiny cesty, takže fakt velký úspěch na obou stranách!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. dubna 2025 00:51

letfenixa obcas dokazu prekvapit, ze? Dnes som nasich zobrala na pizzu, ako obvykle objednala jednu. Mladsi obvykle zje dve kôrky, starsi je po 1,5 trojuholniku plny. Ale dnes som odtial odchadzala hladna, ostali mi dva trojuholniky

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 12. dubna 2025 07:17

Maly dite začalo vyžadovat chodit v noci na malou na záchod, jakoby vim, ze je to krok dobrým směrem, ale ja chci spat! 
i ji to vzbudilo rano dřív než obvykle

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. dubna 2025 08:01

Potrefenáhusa já se děsím, že tohle začne dělat mladší. Ten, když se v noci vzbudí, tak pak usíná někdy i hodinu a půl. Zatím by to teda byla starost muže, ale mimino snad taky začne spát celou noc v kuse. Ale třeba starší to nedělá. Dokud nevydržel nečůrat do rána, tak potřeboval plenu. Teď chodí tak jednou za půl roku.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. dubna 2025 08:03

Dětský keeny na zl

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 12. dubna 2025 08:16

Evaeva

starsi občas chodí, ale hned spí dál 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. dubna 2025 08:18

Potrefenáhusa no starší, když se v noci náhodou vzbudí, tak taky hned usne. Mladší tohle bohužel nemá.

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 12. dubna 2025 08:19

Potrefenáhusa to bude chtít pod postel krásný porcelánový nočník, aby se moc neprobrala.

Offline Suya
příspěvků moje polička 12. dubna 2025 08:32

Evaeva To je asi i nas pripad. Ve 4,5 ma porad plinu na prvni pulku noci, pak vetsinou prijde k nam, sunda si ji a do rana uz vydrzi v pohode, ale tech prvnich par hodin nemel suchou nikdy a myslim, ze proste musi dozrat, navzdory kecum babicek

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 12. dubna 2025 08:36

Makara jo, my jsme nocnikove vybaveny jako dvoupatrová domácnost se záchodem jen v horním patre :-) 

male je to trochu nečekaný, prvni noc mela i overal, takze jsem ji musela i celou svlikat 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. dubna 2025 08:38

Suya starší měl plenu do šesti let, mladší má našlápnuto stejně, je mu 5,5 a suchou plenu měl tak 5x v životě. Ale u něj už to vůbec neřeším, starší taky dozrál sám.

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 12. dubna 2025 08:42

Suya co taky s tím jinyho 

já starsi brala plenu dost násilím asi 14 dnů před 3.narozeninama pod vidinou nadcházející školky, vzala to skoro z jedny vody na čisto i na noc, nehody zadny, vzbudi ji to. Mladsi je dva a čtvrt, je to uplne bez myho přičinění, ale proste asi jak to vidi doma

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. dubna 2025 08:47

Potrefenáhusa kluci na den plenu nepotřebovali tak nějak normálně, starší nějak ve dvou a čtvrt (taky po mírném nátlaku z mě strany), mladší před druhými narozeninami, přesně, jak píšeš, viděl to doma. Ale noc se odkoukat nedá. Mimino se umí vyčůrat na povel. Ale odmítá si sednout na nočník (má čas samozřejmě), asi budu muset využít figuranta, aby mu to převedl