Ja jsem dite v posteli chtela uz asi 10 let pred tim, nez se narodilo
v moji bubline to tak delali vsichni, i hodne nosili, prislo mi to uolne bezny a docela jsem se pak divila, ze to zdaleka bezny neni ani u dost mladších lidi (asi nastesti, protoze nase deti fakt do ty postýlky nesly dlouho ani polozit)
Vše o těhotenství a dětech
Včera tchýně ryla v telefonu do menší, proč pořád chodí k psycholožce. No už jsem se nadechovala, ale terapie má očividně smysl, protože dítě si to vyřešilo samo. No ta jela!
continuity je dobrá, dcerka ![]()
Potrefenáhusa já jsem ráda, že to kluci nevyžadují, ale kdyby si měla vybrat mezi spát a nespat... Nebo když člověk prostě cítí, že to dítě to potřebuje, tak se holt přizpůsobí, že jo.
Myrtila no já z toho nějak prchla. Nejvíc mně dostalo, jak na mně rovnou nastoupila, prakticky mi nadávala. Vozila asi pravnouče (typuju podle věku) a to zaparkovala pěkně dál, aby mohla křičet
aspiň trochu dobrá odpověď mně samozřejmě napadla až ex post, ale vzhledem k tomu, že tam jezdí s kočárkem každý den, jak jsem si všimla, možná ještě bude příležitost. Víš co, já si jsem poměrně jistá v kramflecích, nějaká baba mně nerozhází, ale kdyby tohle řekla nějaké nejisté mamince na pokraji zhroucení, tak to může mít nepěkné následky.
Evaeva to ja se s nima rada ňuchňám, i to nošení mi přišlo skvělý, nuchňat si ty sametový voňavý hlavičky, ted už je to horší, jak nejdou setřást, ale spim s nima rada, to dětství je fakt krátký a za chviličku nebudou chtít
Potrefenáhusa jo, to má každý jinak. Ti dva starší se hrozně točili, mimino spí aspoň v klidu, takže s tím to jde. (Každodenně bych to nechtěla ani tak.) Ale on to teda teď odmítá i ve chvílích, kdy by se to hodilo ![]()
S tím nosítkem si mi připomněla, jak se mně mladší ptal, proč už mimino nenosím. Říkám mu, že to nemá rád, že chce chodit kam chce a asi se v tom cítí moc svázaný. A on úplně nechápavě povídá "Ale vždyť by se mohl pořád tulit!" Až na to, že on byl taky takový a tulit by se chtěl až teď ![]()
Evaevaje mu 8, druhák
JankaM,ha, tak to mám už jen půl roku ![]()
Evaeva Na mě takhle nastoupila jednou baba, když jsem venčila psa, v podstatě mě seřvala za všechny bobky a psy v okolí (mého jorkšírka, po kterém zvednu každý pidibobek), a to teda ani z mý strany nebylo hezký, ani nevím, jak se to stalo, normálně se nehádám, ale tohle mě fakt vytočilo. Tak předpokládám, že s tím dítětem by to bylo podobný ![]()
Nevim, jestli to tu probehlo, ale Mejte zdrave zuby ma tento tyden od 21h povidani na FB. Asi tam bude nekde i zaznam, ale nenasla jsem ho. Dnes to je o jidle, pro me zatim nic moc noveho, ale dily o cisteni budou asi dobre. Dala bych to sem driv, ale objevila jsem to ted.
U nás dnes večer proběhlo ukázkové zhroucení u obou sazenic, včera spaly u babičky. Starší se vykašlala na povinné čtení, takže jsem chtěla ať dnes místo jedné strany dá ještě o půl stránky navíc. To byl jekot jak hrom. A mladsi byla pretazena, jela z atletiky na kole domu a muž ji pricvak krk do zipu, takže dvojité kombo
byla jsem zralá na odchod do poli...
Myrtila no hele, já to i trochu zkoušela, ne teda se vyloženě hádat, ale rázně argumentovat. Ale ona byla tak rozjetá, že jsem nakonec řekla Nashledanou a odkráčela.
Evaeva to bude v pohodě je nejstarší tak nebude mít příklad ve starším sourozenci.
Ten náš se bych řekla snaží tak trochu vymezit a upoutat pozornost, starší dcera je zatím! bezproblémová.
rasaNori ježiš, chudák, to strašně bolí
JankaM noo, on už trochu klackovatí, ale zatím je to spíš vtipný ![]()
Evaeva ja mám, řekla bych, vyridilku, ale bitvy si dost vybírám. Na random babu na hřišti bych reagovala stejně, hádám se, kdy o něco jde. Odcházím teda často i od tchýně, když začne rejt.
Takze si představuji babu se spadlou celisti, která se chtěla pohádat a ty místo toho odchazis. TO teprve nasere.
continuity jo, příště jí řeknu tu jednu větu, co jsem vymyslela a odejdu taky. Ale na druhou stranu se mi nelíbí, jestli tady při tom svém vození přepadává náhodné maminky, tak by bylo fajn jí od toho odradit. Ale asi to není v mých silách. Já teda vůbec neumím nadávat, takže z mé strany by nic takového nepřišlo.
Navíc ten odchod nemohl být dostatečně rázný, protože to dítě řvalo, protože jsem ho nechtěla nést ![]()
continuity jo, příště jí řeknu tu jednu větu, co jsem vymyslela a odejdu taky.
Zasobu klicenek mas? :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí