Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 10. dubna 2025 19:47

Ja jsem dite v posteli chtela uz asi 10 let pred tim, nez se narodilo v moji bubline to tak delali vsichni, i hodne nosili, prislo mi to uolne bezny a docela jsem se pak divila, ze to zdaleka bezny neni ani u dost mladších lidi (asi nastesti, protoze nase deti fakt do ty postýlky nesly dlouho ani polozit)  

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 10. dubna 2025 19:49

Včera tchýně ryla v telefonu do menší, proč pořád chodí k psycholožce. No už jsem se nadechovala, ale terapie má očividně smysl, protože dítě si to vyřešilo samo. No ta jela!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. dubna 2025 20:25

continuity je dobrá, dcerka

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 10. dubna 2025 20:25

Vari Tak pokud se tam vejdete...

Evaeva Tyjo, tak to se mi ještě nestalo, to fakt nevím, jak bych reagovala

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. dubna 2025 20:28

Potrefenáhusa já jsem ráda, že to kluci nevyžadují, ale kdyby si měla vybrat mezi spát a nespat... Nebo když člověk prostě cítí, že to dítě to potřebuje, tak se holt přizpůsobí, že jo.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. dubna 2025 20:33

Myrtila no já z toho nějak prchla. Nejvíc mně dostalo, jak na mně rovnou nastoupila, prakticky mi nadávala. Vozila asi pravnouče (typuju podle věku) a to zaparkovala pěkně dál, aby mohla křičet aspiň trochu dobrá odpověď mně samozřejmě napadla až ex post, ale vzhledem k tomu, že tam jezdí s kočárkem každý den, jak jsem si všimla, možná ještě bude příležitost. Víš co, já si jsem poměrně jistá v kramflecích, nějaká baba mně nerozhází, ale kdyby tohle řekla nějaké nejisté mamince na pokraji zhroucení, tak to může mít nepěkné následky.

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 10. dubna 2025 20:37

Evaeva to ja se s nima rada ňuchňám, i to nošení mi přišlo skvělý, nuchňat si ty sametový voňavý hlavičky, ted už je to horší, jak nejdou setřást, ale spim s nima rada, to dětství je fakt krátký a za  chviličku nebudou chtít 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. dubna 2025 20:48

Potrefenáhusa jo, to má každý jinak. Ti dva starší se hrozně točili, mimino spí aspoň v klidu, takže s tím to jde. (Každodenně bych to nechtěla ani tak.) Ale on to teda teď odmítá i ve chvílích, kdy by se to hodilo

S tím nosítkem si mi připomněla, jak se mně mladší ptal, proč už mimino nenosím. Říkám mu, že to nemá rád, že chce chodit kam chce a asi se v tom cítí moc svázaný. A on úplně nechápavě povídá "Ale vždyť by se mohl pořád tulit!" Až na to, že on byl taky takový a tulit by se chtěl až teď

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 10. dubna 2025 20:59

Evaevaje mu 8, druhák

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. dubna 2025 21:02

JankaM,ha, tak to mám už jen půl roku

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 10. dubna 2025 21:17

Evaeva Na mě takhle nastoupila jednou baba, když jsem venčila psa, v podstatě mě seřvala za všechny bobky a psy v okolí (mého jorkšírka, po kterém zvednu každý pidibobek), a to teda ani z mý strany nebylo hezký, ani nevím, jak se to stalo, normálně se nehádám, ale tohle mě fakt vytočilo. Tak předpokládám, že s tím dítětem by to bylo podobný

Online Gatita
8643 příspěvků moje polička 10. dubna 2025 21:35

Nevim, jestli to tu probehlo, ale Mejte zdrave zuby ma tento tyden od 21h povidani na FB. Asi tam bude nekde i zaznam, ale nenasla jsem ho. Dnes to je o jidle, pro me zatim nic moc noveho, ale  dily o cisteni budou asi dobre. Dala bych to sem driv, ale objevila jsem to ted.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 10. dubna 2025 21:39

U nás dnes večer proběhlo ukázkové zhroucení u obou sazenic, včera spaly u babičky. Starší se vykašlala na povinné čtení, takže jsem chtěla ať dnes místo jedné strany dá ještě o půl stránky navíc. To byl jekot jak hrom. A mladsi byla pretazena, jela z atletiky na kole domu a muž ji pricvak krk do zipu, takže dvojité kombobyla jsem zralá na odchod do poli...  

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. dubna 2025 21:49

Myrtila no hele, já to i trochu zkoušela, ne teda se vyloženě hádat, ale rázně argumentovat. Ale ona byla tak rozjetá, že jsem nakonec řekla Nashledanou a odkráčela. 

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 10. dubna 2025 21:51

Evaeva to bude v pohodě  je nejstarší tak nebude mít příklad ve starším sourozenci. 

Ten náš se bych řekla snaží tak trochu vymezit a upoutat pozornost, starší dcera je zatím! bezproblémová. 

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 10. dubna 2025 21:54

rasaNori ježiš, chudák, to strašně bolí 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. dubna 2025 22:23

JankaM noo, on už trochu klackovatí, ale zatím je to spíš vtipný

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 10. dubna 2025 22:27

Evaeva ja mám, řekla bych, vyridilku, ale bitvy si dost vybírám. Na random babu na hřišti bych reagovala stejně, hádám se, kdy o něco jde. Odcházím teda často i od tchýně, když začne rejt.  

Takze si představuji babu se spadlou celisti, která se chtěla pohádat a ty místo toho odchazis. TO teprve nasere. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. dubna 2025 22:30

continuity jo, příště jí řeknu tu jednu větu, co jsem vymyslela a odejdu taky. Ale na druhou stranu se mi nelíbí, jestli tady při tom svém vození přepadává náhodné maminky, tak by bylo fajn jí od toho odradit. Ale asi to není v mých silách. Já teda vůbec neumím nadávat, takže z mé strany by nic takového nepřišlo.

Navíc ten odchod nemohl být dostatečně rázný, protože to dítě řvalo, protože jsem ho nechtěla nést

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. dubna 2025 22:50
Reakce na Evaeva:

continuity jo, příště jí řeknu tu jednu větu, co jsem vymyslela a odejdu taky. 

Zasobu klicenek mas? :D